Új hozzászólás Aktív témák
-
rush22
tag
hello.
azt zseretném kérdezni hogy a szechenyi taurust leszdtem hanggal és kabinnal együtt beraktam atrainset mappába,ugyan innen szedtem le a liszt taut ami müködik de a szechenyi nem.
játéknál create to cabiewet ír ki,gondolom a kabinra érti,de a kabin megvan hozzá,és mégse indul el.
szerintetek mért van?
ill. egy olyan kérdésem lenne hogy a bp.-győr vasutrvonal az várhatóan mikorra készül el tudja valaki? -
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1447 üzenetére
igen a tisza gyorsnál az egyik változatánál van ez h nem indul el vagyis kidob és semmi hibaüzenetet nem rak ki mert aha kiarakna akkor nem lennék ideges mert megkeresném amit hiányol de így nem tom.
amugy petinek az oldalárol letod tölteni a tarxxot eng modosítással együtt.
valami csak nem jo a tarxxnál neked se szerintem.
mstsoldal ez az oldala címe. -
rush22
tag
hello.
a con builder tényleg nem valami jo pedig nekem meg magyar is ugy ahogyvalaki azt megtudja tippelni vagy mondani ha leszedek egy actot az alföld 6-ra és minden levan szedve hozzá ami kell,semmi hibaüzenetet nem ír ki,de mikor bejön a játék akkor egyből kidob a pibe.
na ez mért van?
és az árnyék is kivan kapcsolva ami ebben az esetekben szokott a probléma okozolya lenni általában.
értehetlen számomra az egész,de pl. ugyan azt az actot felfedezőútra beadja minden baj és gond nélkül
fura helyzet.
aki tud ebben nekem segíteni annak megköszönöm előre is. -
fittipaldi19
tag
Helló mindenkinek!Na ezt kapjátok ki:A conbuilder nevezetű kis programocskával próbáltam összeállítani szerelvényt próbaképpen,hogy akkor lecserélgetem majd az activityknél hiányolt,- (közben persze helyén lévő,és meglévő) dolgokat általam kreált szerelvényekre,mozdonyokra,stb...De,(itt az újabb meglepi)!Kipróbálásképp csináltam a VM15-oldalról letöltött Tűzoltó vonatból egy szerelvényt,egy M44-essel vontatva,annak rendje-módja szerint conbuilderrel,megnevezve,elmentve,stb...Ám amikor a játékban elő akartam szedni felfedező módban,akkor......Katasztrófa megint.Teledobott olyan hibákkal,amiket még eddig nem is láttam,persze nem indult,és kidobott a francba...Na most kérdem én:Már a conbuilderrel sem lehet kezdeni semmit?Nem elég,hogy az activity editor is egy nagy instabil nulla.Akkor most mi a francot kezdjek vele?
-
szuperbazs
tag
megpróbáltam átnevezni az eng fájlokat azokra, amiket hiányol
kissé összekuszálódott a szerelvény, de vezethető
-
rush22
tag
nekem még csatlást is ír ami külön mappában is és a flirt mappájában is bennevan tehát máshova azt nem kell rakni és nem indul el.
lehet h eng modositás kéne vagy nem tom. -
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1439 üzenetére
Lehet, hogy azért mert a conbuilder keres kocsikhoz-mozdonyokhoz hangokat, kabin nézeteket, belső nézeteket meg még nem tudom miket, amiket az msts nem ellenőriz indításkor. Szerintem a játékban ez csak a szimuláció beállításánál derül ki, amikor az activityt indítod! Persze ez nem biztos, én train store-t használok, így nem indulok hibákkal
-
szuperbazs
tag
Hello! Épp most akartam segítséget kérni, szerintem én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Letöltöttem mindent a flirt-hez, ami megtalálható a flirt-msts oldalon, de a feladatok még mindig hiányolnak eng fájlokat, amiket nem tartalmaz. Próbáltam keresni más oldalakat, de sehol nem találtam flirt nyomokat...
pl:
H-Start_5341-034-7_A.ENG
H-Start_5341-034-7_B.ENG
H-Start_5341-034-7_C.ENG
H-Start_5341-034-7_D.ENG
és így tovább a 055-2-es, 058-6-os és a többiből is _A, _B, _C, _D eng fájlok hiányoznak. Megpróbálhatnám átírni a consistokat ugyan, csak gondoltam előbb itt megkérdezem hátha van megoldás, azzal egy kalap alatt megoldódna a többi feladat is amik ezeket a fájlokat használják. Ha valakinek ezek megvannak hálás lennék, ha át tudná küldeni nekem vagy egy elérési utat.. Előre is köszi! -
rush22
tag
hello.
akkor esetleg valaki azt megtudná mondani hogy a flirtnél ha levan szedve a gép meg hang,kabin il.csatlás ami bennevan a gép mappájába és külön is megvan akkor mért ír ki hibát a játék?
minden flirt modelt egybe kell rakni ha jol gondolom nem?
hogy müködik helyesen a flirt ezt kérdezem.
leírást azt nem tom elolvasni mert acrobattal nyitná meg de nekem az nem jön be tehát,ezért fordultam ide ezzel a kérdéssel.
kösz aki segít. -
fittipaldi19
tag
Helló mindenki.Tudja valaki,hogy a Conbuilder hibakeresője miért jelez millió hibát a mozdonyoknál,és a consist-oknál?Amúgy csak a H-start személyvonat-pack-ból hiányol két kocsit a játék indításkor.pedig az act-okat már átnéztem,a consist-okkal együtt,de semmi.A conbuilder hibakereséskor meg millió hibát talál.Na ez vajon mi a ló...füttyért van?
Ja,Alföld6+a legujabb frissitése!
-
rush22
tag
hello.
a csíksomlyó expresszen kívűl tud valaki olyan aoldalt ahol Liszt taurusos feladatokat tudok leszedni?
köszi előre is. -
GubisKristóf
tag
Az MSTS Activity aditorban a menetrendnél a kiindulást hogyan kell szerkeszteni mert akárhogy kattintok rá nem jön be.
-
szuperbazs
tag
Hello!
Újabb meglepetés: activity editorban alföld6.3, új útvonal Nyíregyháza-Bpnyup és mentés. Ám amikor újra be akarom tölteni akkor kiírja, hogy érvénytelen és az alföld5.x jelenik meg közben. Ez megmagyarázza miért érvénytelen az útvonal, hiszen ott még nem volt Nyíregyháza. De vajon miért azt tölti be? hm? -
rush22
tag
hello.
megprobáltam leszedni ezt a z-line pályát és mikor installálni akartam akkor ugy a 80°százaléknál kiírja h szüksége van a 2 ik rar fájlra ami levan szedve és hiába okézom le nem telepíti tovább.
most ugy probálom felrakni majd h a 4ik résszel kezdem ugy hátha megy.
aki tud segíteni ebben a gubancban az írjon létszi.
kösz,hello. -
válasz
GubisKristóf #1431 üzenetére
Melyik activity-t töltötted le? Meg akarom nézni, hátha az activity miatt nem látszik a pályák között...
-
GubisKristóf
tag
Aha értem, még annyit szeretnék kérdezni hogy a Balaton-dél pályát letöltöttem az összes kellékét még egy activityt is és nem jelenik meg a pályák közt mér van az?
-
rush22
tag
kösz linket.
mire leszedem addigra megőszülök,de a lényeg hogy van link. -
válasz
GubisKristóf #1426 üzenetére
Ezt a linket kb. gyorsan felejtsd el, régóta nem frissítette a link gyűjteményt!
(#1428) GubisKristóf: Már kerestem hetekkel ezelőtt, reménytelen.
De van amelyik tudja a menetidő módosítását, a teljes készítő külső programot próbáltam meglelni, sehogy.
-
GubisKristóf
tag
Van olyan act készítő program ami nem az msts-es?
-
peti9878
csendes tag
Helló
Innen tudod letölteni: [link]To: (#1408) pepecs98 válasza peti9878 (#1406) üzenetére
Hát ez egy kicsit így macerás dolog lehet. Figyelj! Rakd fel az A6 nevű pályát és nézd meg hogy úgy működni fog e avagy sem. A pályát innen tudod leszedni: [link] Annyit kérek hogy van ott egy javítás azt még ne töltsd le mert meg kell nézni hogy egyáltalán működni fog e az A6. Egyenlőre ennyit tudok segíteni. Remélem az A6 már működni fog nálad.
ÜDV: peti9878 -
rush22
tag
hello.valaki megtudja mondani h a z-line pályát hol tudom leszedni?
-
peti9878
csendes tag
Figyelem! Újra elérhetők a leírások. A letöltések menü pont alatt meg is találjátok. www.mstsoldal.atw.hu
To: (#1422) bolic válasza GubisKristóf (#1415)
Ez az Editor ha jól tippelek. Act készítéshez gondolom nem jelennek meg a con fájlok de ebben sajnos nem vagyok jártas így nem tudok rá válaszolni sem.
válasz
GubisKristóf #1415 üzenetére
Ez miféle program?
Ha consict/szerelvény összeállító program ez, biztosan nem ismerem.
Ui.: Gondolom, a programot át kell helyezni a MSTS-en belül valahol, talán látszanak majd a szerelvények.
Most gondolkozok egy kicsit, hogy érdemes feltölteni az átalakított, gigantikus tuningolt vörös színű gőzmozdonyomat (Hell of a Machine - HOAM) az oldalamra, aki szeretne kocsik nélkül száguldozni akár 1000 km/h örült sebességen.
-
válasz
GubisKristóf #1420 üzenetére
Most kipróbáltam és nagyon egyszerű művelet, leírásban is le van írva hogyan kell váltani a vezetőállást. Szóval röviden az a lényeg, hogy befékezett és áramtalanítva legyen és akkor lehet váltást alkalmazni a F9 gomb SZERELVÉNY MŰVELETEK ablak előhívásáért, aztán az utolsó szerelvényre kattintani, aztán megint 1-es gombot lenyomni, akkor átugrik hátsó vezetőállásra, áramszedő fel, irányváltót használni stb. Jó szórakozást, ez nem nehéz csak egy picit kell gondolkozni, ha tudod mi az a F9 szerelvény műveletek ablak, a többit tudod.
Még valami, ez nem MÁV, H-START 53-41...
-
GubisKristóf
tag
A MÁV flirtben, hogyan lehet vezetőlást váltani?
-
GubisKristóf
tag
A MÁV flirtben, hogyan lehet vezetőlást váltani?
-
peti9878
csendes tag
Üdvözlök minden msts rajongót!
Újabb mozdony kerül ki a régen elkészített mozdonyok közül. Ez nem más mint a Gysev V43 333 amit V43-1134 készített.
http://img2.indafoto.hu/3/5/128005_0bad88f8faf04c2aac9abb9bab5d406b/13165163_cc873f03e1a7431c1cd450c034c0cee6_m.jpg
Innen lehet szedni: www.mstsoldal.atw.hu
Jó vonatozást kívánok hozzá!
rush22
tag
hello. lenne egy olyan problémám hogy az egyik acthoz kért egy olyat a játék h m41 vmw én csináltam egy ilyen mappát és leszedtem a gépet,hangot,és az eng javítást hozzá mert az írja h kell.
de a játékban még mindíg egy eng fájlt kér ami már benne van a mappában.
csak ez miatt nem indul el.
mit tegyek? -
fittipaldi19
tag
Sziasztok.Örömmel tudatom mindenkivel,hogy a HDMSTS-oldal újra elérhető! Lehet töltögetni,ami hiányzik.
-
peti9878
csendes tag
To: (#1408) pepecs98
Hát innen már nem nagyon tudok segíteni. Mondjuk ugyan ezt kell tenni ha oda van telepítve. Elvileg ha mindent letöltöttél és telepítetted akkor működnie kell. És másik pályák meg jelennek?To: Mindenki akinek V43-as mozdony kell és fittipaldi19
Aki szeretne V43-as mozdonyokat amik a HDmsts oldalon voltak fent az küldjön nekem egy mailt az mstspeti9878@freemail.hu-ra és írja le melyik mozdony kell. Hozzá teszem amik meg vannak nekem azt tudom csak elküldeni. Felhívom a figyelmet arra is, hogy Hétvége fele tudom elküldeni.
Üdv: peti9878 -
fittipaldi19
tag
Helló. Hát köszi,letöltöttem,de így is szarakodik.A hiba akkor valószínüleg nem ennek tudható be. Azért köszi,de a fentebb említett V-43-asokat fel tudnád nyomni az oldaladra? Jó lenne- Ha neked is kell valami,akkor én is el küldöm-csak mondd meg hogy hová! KGST! Kölcsönös Gazdasági? Segitség Tanácsa! Ha már az a nyamvadt HDMSTS-oldal nem műxik!
És ha valakinek kell valami,nyugodtan írja meg,ha tudok segítek,vagy felrakom valahová,ahová akarja.
-
GubisKristóf
tag
Még egy kérdésem lenne.
Hogy mikor activityt készítek és a bájára beakarok illeszteni egy consistot, akkor a consistok listálja üres az mér van? -
válasz
fittipaldi19 #1407 üzenetére
Miért nem töltötted le az oldalamról a Személyvonat_pack_vol1 csomagot? Az minden problémádat meg fog oldani, kivéve a V43-asok igényed nincsenek nálam.
De most találtam V43 1105 2009-es változatot, ha érdekel, betömörítek hanggal és kabinnal.
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878 #1396 üzenetére
Helló.Na most akkor kiírom,hogy mi van: Játék indításakor,betöltés után egyből ez jön:Error reading train database file:Trains/trainset/H-start Személyvonat_pack_vol1/H-start 50 55 20-07 523-3 wag. -ezt okézom-6-szor ugyanezt feldobja,majd 7.-nek meg ezt:H-start 50 55 20-07 658-7 wag. -ez csak egyszer jön,utána jön be a főoldala a játéknak. Pedig már pár con.fájlt,és actot eltüntettem az Alföld 6-ból,de még mindig balhézik ezzel. Ráadásul kellene a Mav v43 wmw mappába 3 mozdony,amit még most sem lehet letölteni a szétcseszett HDMSTS-oldalról!Hogy melyek ezek: V-43 1105,V-43 1106,V-43 1156,ja,és a V-43 2248-as.Ha valaki meg dobna ezekkel a gépekkel,nem beszélve az előző nyűgöm megoldásával - az király lenne - előre is köszi a segítséget
-
peti9878
csendes tag
válasz
pepecs98 #1403 üzenetére
A Balaton dél 4.0 az telepítős és ha ez az elérési utad a ts-hez akkor csak kattintgatni kell.
"C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator Ez lenne az elérési út. Ha ide van telepítve akkor neked csak tovább gombot kell nyomni és telepítés után már lehet is vele játszani.
To: GubisKristóf
A teljes magyarosítást erről az oldalról tudod letölteni és a piros V0.99-es pirossal van kiírva arra kell kattintani és már jön is lefele.
LINK: http://web.axelero.hu/khalox/
GubisKristóf
tag
Hol tudom letölteni az MSTS teljes magyarosítását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest