Hirdetés
- EAFC 25
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
Új hozzászólás Aktív témák
-
GliderBoy
csendes tag
Ismét segítségre szorulok...
Miért van az, hogy másnapra eltűnik a train.exe fájl, és nem indul a játék?
Ezt a problémát végül is sikerült kiküszöbölnöm úgy, hogy az exe-ről csináltam egy másolatot, és ha nincs a helyén, akkor visszamásolom. Ilyenkor el is indul, de a játék betöltése közben újabb hiányzó fájlokat keres, nem is keveset. Pedig tegnap este még minden gond nélkül tudtam játszani, semmit nem hiányolt. Ezek vajon hova tűnnek?
Kérem, akinek már jelentkezett ez a fajta probléma, segítsen!
Előre is Köszi! -
lesaux
veterán
Sikerült, megvan az első vonatom!
Leírom, miként oldottam meg, hátha lesz még egy olyan elvetemült noob, aki feltelepíti a játékot, és az első három napban nem csak a haját tépné, hanem játszana is vele.
Szóval: vonatokat telepíthettek, amíg be nem telik a winchester. De ha a CONSISTS könyvtárban nem lesz neki egy .con fájlja, akkor nem látja meg az MSTS, és úgy jártok, mint én.
Ebben a videóban elmagyarázzák, hogy kell .con fájlt gyártani, ha nem lenne. Márpedig nincs.
http://www.youtube.com/watch?v=X9j0sXFeAFo(Érdekesség, hogy a játék mennyi analógiát mutat a szintén microsoftos Flight Simulatorral, mármint új járművek telepítésének körülményeit tekintve. Ott is telepítsd, kézzel módosítsd az aircraft.cfg fájlt, külön töltsd le hozzá a panelt, majd a gauge fájlokat, hangokat, liveryt satöbbit, és a végén úgysem fog működni, legalábbis a műszerek garantáltan nem.
)
-
GliderBoy
csendes tag
válasz
Kazimír #1043 üzenetére
Köszi a gyors választ!
De pont az ezen az oldalon található linken nincs semmi letölthető. Máshonnan esetleg?
Rákattintok ott erre:
476. METROPOL EuroNight-hoz szükséges TRAINSET
(418 MB)
és semmi nincs a link alatt. -
GliderBoy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, az Alföld 5.1-es update kéri a Metropol activity-khez szükséges csomagot, de sajnos az a több helyen is megadott link nem működik, nem tudom letölteni azt a trainset-et, és máshol nem is találom.
Előre is Köszi a segítséget!
U.i.: respect a pályákért, vonatokért, nagyon zsír mind!!!
-
istvan331
tag
Természetesen én is felraktam a frissítést.Azért majd idővel, Hódmezővásárhelyen nem ártana lecserélni a Hajdúszoboszló táblát.(persze nem kötözködésképp mondom)
"Every exit is an entry somewhere"
-
fittipaldi19
tag
Jé,megvan az Alföld 5.4-es frissítés,Yadroék HTSC oldalán,de jó,köszönjük nektek
.Azért mégsem tétlenkednek kedves pályakészítő zsenijeink
.
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Felszenvedtem ezt a szart, alá a trainupdate-et, a toolsupdate-et, az 1.8.010516en patchet (nem is Microsoft-termékről lenne szó, ha ezeket nem kéne már a legelején), valamint egy vmw_passcoll_bpo-t meg egy vmw_v43-1030-t, csak hogy legyen magyar táj, magyar vonattal.
Ehhez képest nincs.
Csak ezek vannak:
Mit rontok el? -
Béla555
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Nem biztos, hogy itt is elért a hír, de leírásoknak van egy oldala amit szeretnék is megosztani.
Felkerült az oldalra a vezetőállás átírása V1.3-as leírás. Bővült a tartalom, hogy könnyebb legyen megérteni a vezetőállás átírását.
Frissítette: M41-2197 és 5342 053 054.
Oldal elérhetősége:
http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok -
Kazimír
őstag
válasz
GubisKristóf #1026 üzenetére
Flirt-öt leginkább innen tölts le.
Egyéb mozdonyok telepítéséhez kapcsolódó kérdésedre: Minden ilyen letöltött file vagy csomag tartalmaz egy szöveges leírást. Azt tanácsos elolvasni, legtöbbször szerepel benne, hogy a trainset-en belül milyen könyvtárba telepítsd. Ez különösen ott fontos, ahol consist (vagyis előre összeállított szerelvény) is kapcsolódik hozzá, mert az egy bizonyos helyen fogja keresni a mozdonyt. Ha nem találja, hibaüzenetet kapsz és a program kilép.
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf #1024 üzenetére
http://thomasthomas.atw.hu/ itt van letölthető Flirt,consist is van hozzá
-
GubisKristóf
tag
Esetleg nem tudja valaki hogyan kell letölteni a MÁV Flirtet?
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf #1020 üzenetére
http://www.erelversoft.hu/shs/msts/index.html http://msts.uw.hu/ (itt különösen az objektum rejtelmeit ajánlom figyelmedbe) http://www.train-sim.hu/?action=desc http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=6
Itt találsz sok mindenre magyarázatot. Ha pedig hibaüzenetet kapsz,küld el mi az,mert így seni nem fogja tudni megfejteni.
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf #1020 üzenetére
PL.186-os hozzászólásban consist készítés actyviti editorban.Onnan a Flirt-öt,én sem tudtam letölteni.
-
GubisKristóf
tag
Hahó valaki mér nem tom letölteni a MÁV Flirtet? Haho nem tudok consistot készíteni mert nincs meg e vezérlő kocsija ugymond mozdony mit tegyek? Valaki van itt valaki?
-
GubisKristóf
tag
Mért nem jelenik meg a mozdonyom amit telepítettem amikor kell ki valasszam akkor nincs ott nem olyan nehéz a válaszolni remélem!
-
GubisKristóf
tag
A kocsikat sikerül telepíteni de a mozdonyokat nem azt se tom mi ez a consist fajl meg minden a kocsinal bemasolom a TRAINSET-be a cucokat azt megy de a mozdonynal nem ilyen könny mit tegyek?
-
GubisKristóf
tag
Sziasztok!
Be másoltam a fájlt, de így mielőtt elindítanám a vonatot hibaüzenetet ír ki és ki lép a játékból.
Mit kell még csinálni? -
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf #1013 üzenetére
Ja és a pályákat a Routes mappába kell rakni.A pálya akkor jelenik meg a játékban,ha van hozzá legalább egy act. is.
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf #1013 üzenetére
Ha automatikus telepítésű a helyére megy(általában legalább is),ha nem,akkor a train mappán belül a trainset mappába kell a járműveket rakni.Majd consistot kell az adott járművel készíteni,csak akkor jelenik meg a játékban.A keresőbe írd be,hogy "msts pályák" és máris válogathatsz.
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy amit letöltöttem vonatot azt pontosan melyik mappába kell betenni, és ezen kívül még mit kell csinálni hogy a vonat működjön? És ezt kérdezem pályáknál is, és ezeket honnan lehet letölteni?Előre is köszönöm válaszaitokat!
-
istvan331
tag
válasz
IceCollie #1010 üzenetére
Nekem akkor nem engedi telepíteni,ha van valami "maradvány" az előző Bin.-ből.Nézd meg így van-e,ha igen akkor töröld ki a programból és úgy próbáld.Ha így sem,akkor nézz utána a helyes segédprogram telepítési sorrendnek.(A fórum eleje felé és közben is párszor megtalálható.
/Ha találsz régi Bin.-t és van uninstaláló része,akkor azzal is tudod törölni./
-
IceCollie
csendes tag
Sikerült minden, hála Maateeo segítségének. Mégegyszer köszönöm.
Viszont van egy nagy probléma, ami a következő: az MSTS sem a legújabb MSTS patchot nem fogadja el, sem pedig az eggyel korábbit. Kérem segítsetek nekem ezzel... -
IceCollie
csendes tag
Üdv.
Teljesen letöröltem az egész MSTS-t, és most újra raktam.
Megvan az indító ikon, és az Editors and Tools is.
Az lenne a kérésem, hogy MINDENT ami ahhoz kell, hogy magyar gépeket és vagonokat telepíthessek, írjatok le nekem. Xtrackstól kezdve mindent, mert fogalmam sincsen mik kellenek hozzá.
Köszi -
b.chris
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy egy pár vonatnak nincs hangja?
Megvan a mappában a Sounds, és van is benne fájl, mégsem szól, ha játszom vele....
Ez mitől lehet? Nem mindegyiknél van, de egy jó párnál... -
b.chris
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet megvenni, vagy letölteni magát az alap játékot?
Költözéskor sajna lába kelt. :-(
Köszi a választ előre is. -
kisszati
csendes tag
Helló mindenki!
Nekem a Microsoft Train Simulator Launcher Patch v1.3 van meg.
Hogyan tudok magyar vonatkozású járműveket vezetni? Mit kéne letöltenem ha pl egy V63 ast szeretnék irányítani? -
sonicman
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szeretnék mozdonyt készíteni a játékhoz, de nem találok semmilyen leírást hozzá. Ha valaki tud valami leírást vagy segítséget, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest