Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz hroberto #141263 üzenetére

    Haver ezt játszotta le két hete, 112 és rendőrt kért mert nem értett egyet az intézkedéssel (ment a fenyegetőzés, hogy akkor ebből feljelentés lesz), küldtek közlekedésiseket... a szürke audisok nem győztek elnézést kérni. Csak ott az AfricaTwin és a szerintük utólagos kormányemelő és szabálytalan bütykös gumi volt a téma az M0-áson állva, rendőrelvtárs nem akarta látni az E jelzés az Anakee Wild-okon... :)

    Fater 27 évet húzott le nagyon sok kék barátom van de az állományra nézek és elkap a cifra hányinger, hogy őszinte legyek... :U

    edit.: én tavaly az árpádhídnál vesztem velük össze, busz lámpára elindultam erre dir durral jöttek utánam, hogy akkor ez közlekedési szabálysértés. Finoman jeleztem akkor (tudtam mi lehet a téma...) most napszak szerinti köszönés bemutatkozás rendfokozat ugye? Megvártam végig mondja majd rákérdeztem mikor olvasott utoljára kresz könyvet és ha nem tetszik neki hívhatunk harmadik felet nyugodtan, rákeresett neten és közölte meg ne lásson valamit a környéken a jövőben majd elköszönt... ~50-es muksó se ő se a nyikhaj velem egyidős egy elnézést nem kértek. :)

    Somatom ez, és még az, hogy felhígult az állomány maradtak a befásult besavanyodott öregek és a kihaén nem végre hatalmat kaptam hülyegyerekek. Tisztelet a kivételnek.. Két motoros haverunk és a készenlétisből sem véletlen, hogy már csak egy van aktív állományban.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák