Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    Hazmester iranyzat megint felerosodott, szivesen elohozakodnek azzal, hogy ki mit csinal amugy az utakon, ami ide le lett irva, mert ugy nagyon vicces mar megint nehany koveteles, hogy mindenki legyen megcsinalva. :D

    Hogy miert nem mennek 200 al az uton kozlekedok, es azok, akik indulatosan odakommentelnek az ilyen tartalmak ala?
    Mert nem tudnak. Ha betolnal mindenki ala egy olyan jarmuvet, amelyik 3 mp alatt lenne 100 on, legyen az auto, vagy traktor, azt barmelyik veresszaju kommentelo is kihasznalna. Mivel olyan szarrérában ulnek, ami erre nem kepes, ezert nekik mar az is szaguldozas, ha egy motoros megelozi oket lazan. Akkora sebessegkulonbseget latnak, ami felfoghatatlan szamukra. Egy 100 loeros motornak a 200 egyaltalan nem problema. Egy 140 loeros z1000 naked pedig ugy van gyarilag attetelezve, hogy ~210 a vegsebessege, cserebe addig olyat gyorsul, mint egy 180-200 lovas sportmotor. Allitolag naked, es nem sportmotor.
    az ezert nem veszek sportmotort arra enged kovetkeztetni, hogy az emberek nagy szamban felnek a sajat motorjuktol. Meg amikor olyat mondanak emberek, hogy ez a motor megol.

    Te nyirod ki sajat magad az inkompetenciaddal, ami egy kasztni nelkul sokkal kisebb tulelesi eselyeket biztosit. Nem a motor. Az nem egy eloleny. Az egy gep, amit te vezetsz.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák