Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz zedok #13145 üzenetére

    A felső egy axo testpáncél vagy protektoring, az alsó egy dainese mellkaspáncél (chest protector)
    sok márkából találsz testpáncélt, illetva van olyan megoldás is (pl Knox, alpinestars) ahol a gerincvédőt és a mellkaspáncélt össze lehet csatolni..
    Egyik legjobbnak tartott márka a forcefield, ott mindenfajta protektort megtalálsz, www.shox.hu, ők árulnak ilyen márkát. De szinte minden motoros ruházati boltban árulnak protektorokat, és sok jó van.
    De elég sok márka van amit érdemes venni, dainese, alpinestars, axo, sixixone, knox, forcefield, stb, nem folytatom a sorolást mert kb 50 márkát fel lehetne sorolni..
    Mellkaspáncélt külön a nagyobb gyártóknál lehet találni, viszont itt sajnos már kisebb a választék, és mint pl a videó is mutatja, nem mindegyiket szabad megvenni, mivel van amelyik csak egy puha szivacslap..

    Ha protektoringet veszel, javaslom hogy elől ne középen legyen a zippzár, mivel ott megtörik a védelem, oldalt zippzárosat vegyél, így középen összefüggő felület van.
    Pl ez a jó:

    Nyáron nagyon jó szolgálatot tesz a protektoring, munkába én mindig ebbe járok..Jó a szellőzése, és relatíve kényelmes is, mivel hálós anyagból van többnyire, így nem kényelmetlen a viselete. Mindenképp ajánlom..

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák