Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz Daywalker #13253 üzenetére
Hát amúgy ez teljesen igaz.. Én legalábbis most gondolkoztam el hogy idén nem voltam el 1 métert se túrázni. Vagy munkábajárás, vagy ringre kimenés és ott motorozás volt, ennyiben ki is merült a közúti motorozásom.
Vizsgáztatom lefele az autót vonóhorogra és vonatom kifele a motort a picsába, ezért felesleges forgalomban lennie, átszokok a biciklire.http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
NINJA_V
tag
En a zx 600RR-re gondoltam, de ertem mit mondasz...Elobb vagy utobb fejleszteni kell, ha versenykepesek akarnak lenni. Supersportban, eleg sokan mennek meg hondaval,de iden a kawat nem nagyon lehet megfogni...ama supersportban honda nincs is nagyon, superbike-ban meg annyira sem. Bsb-ben is par elvetve. Hondanak most mashol van a cash, ott van rcv, a moto2, moto3 motorjaik... Sztem hamarosan kihoznak valamit, volt idejuk agyalni.... aztan a Ten Kate farag belole motort
Persze ez csak vesenysport resze...de nagy hatassal van a fejlesztesekre meg az utcai eladasokra is...Kerdes a suzuki mikor lep mar
A 2014-es moto gp gep viszont eleg jo allTwo Strokes and Four Jokes
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #13256 üzenetére
na ez az igazi pech
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
NINJA_V
tag
waaa pont nem lattam , osszeult a motor kemenyen, jo kep
Two Strokes and Four Jokes
-
v2_rider
tag
A motorral elcsúsztam a minap. Jobb oldalán csúszott, bal oldala teljesen sértetlen. Az út mellett nem volt semmi akadék. Sem jelzőtábla, kilométerkő, vagy bármi egyéb. Fűben csúszott főleg. Na a tank bal oldala viszont rohadtul behorpadt. Viszont a horpadás nem karcos, és a motor bal oldala nem is ért le. Nincs más magyarázat, minthogy a bal lábszáram okozta a horpadást. Amúgy a motor előtt értem földet, kb 3-4 m-el. Tapasztal már valaki hasonlót? Vagy ha a tank éle meghorpad ilyen könnyen deformálódik?
-
boogie84
veterán
Ninja: valszeg a katalultas sem maradt el...
Erdkes jelenet lehetett.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
tutis
őstag
Bocs a flame-ért fiúk, nesze nektek analóg óra
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
vendingo
veterán
-
runner 125
nagyúr
válasz NINJA_V #13221 üzenetére
Ez qrva szép.
...és végre nem tipikus vrisligumis, 'lerí róla h gyenge, kis blokk van benne' külsejű motor lett.
Most már csak az árára lennék kíváncsi. 1,3 körül szerintem abszolút befutó lehet, de drágábban kicsi esélyt látok rá.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
NINJA_V
tag
válasz runner 125 #13271 üzenetére
Uhh egy kicsit keveset mondtal ...egyenlore az itteni arat nem tudom, de ha azt vesszuk hogy kint $4450 a 250es, $4800 az uj 300as, es az itten 250 es kawa ar 1.550.000 korul van akkor nagyjabol be lehet loni az arat , ami nem lesz olcso
-
runner 125
nagyúr
válasz NINJA_V #13272 üzenetére
Hm.., határeset. Bár annyiért én kizárt, h ilyet vennék.
Nem olvastam vissza, milyen blokkot raknak ezekben? Gyanítom egyszerű sor 2, nem?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
NINJA_V
tag
válasz runner 125 #13273 üzenetére
Igen, az van benne, de a kategoriahoz kepest azert eleg fejlett a blokk, nem egy mumia karburatoros levegos....
-
NINJA_V
tag
-
Integra
titán
hol érdemes bp-en kawa er-5 motort szereltetni? egy ismerősnek bekerpált, dől a benyája vagy mi van vele, és már be sem indul. gyanítom karbis. ahol szerelték ott csak rosszabb lett..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.mf
veterán
Viktor, vasárnap van valami rendezvény a Kecsón?
Időjósok azt mondják, hogy holnap a mainál jobb (kevésbé szeles) idő lesz, eső nélkül. Lehet, hogy kinézek pár menetre, ha nincs lefoglalva.
Másnak is van kedve jönni?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
Djuree
félisten
jövőre valaki gondolkodik ebben a 24 órás cuccban? asszem ma indult. én mennék jövőre szívesen.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #13283 üzenetére
hát nem pont persze az se lenne rossz, kipróbálnék egy olyan LMP1-es gépet asszem el sem tudnék vele indulni
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #13285 üzenetére
igen? azt nem is tudtam. az is komoly lehet. lemaradtam róla, pedig érdekelt volna. ki nyerte csak úgy kíváncsiságból, milyen gép?
-
yodamastah
őstag
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #13287 üzenetére
bakker, mi az hogy nem a yamaha nyert? akkor az eleje szoros volt.
-
Djuree
félisten
nézni akarok kicsivel magasabb plexit a motoromra. hol kapok ilyet, ami nem aranyárban van? belföld-külföld is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz yodamastah #13287 üzenetére
ideje lenne már neked is valami saját avatar, mert megint most újat kell megjegyezni
-
ALI_G
veterán
Jövőhét szombaton bérgokart verseny lesz kecsóringen, utána való szombaton valami motoros nap.
Mikor kéne menni? -
Integra
titán
válasz yodamastah #13297 üzenetére
azért majd ha lehet már, akkor csináljanak neked a srácok egy igazi yoda avatart
-
zsolt19900
őstag
válasz Djuree #13294 üzenetére
én is akkor leszek képzavarban, ha már választhatok majd magamnak, hogy mégis mi legyen
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest