Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Topiccsendőr #125482 üzenetére

    Pontosan mi az amit nem értesz? A szemlélet, a hozzá állás változik a korral. Ezért hozom fel az enyémet. Én tudok gondolkozni úgy, mint egy 25 éves egyedül álló, aki csak magáért felel, mert voltam ilyen helyzetben, tudok úgy gondolkozni mint egy 50-es, felnőtt két gyerekkel, mert ezt most élem. Nem tudok úgy gondolkozni, mint egy 75 éves..., mert azt még nem éltem meg. (Megpróbálhatom, de látom a szüleimen, hogy mégis másképp gondolják, mint azt én elképzeltem.)

    Mi a vita tárgya? Az, hogy azt mondtam, hogy a szigorítás sem a jó megoldás? A büntetés sem hoz megoldást? A felelőtlen közlekedők extra védelme jó dolog e? Min vitázol velem?
    (elvesztettem a fonalat, de tényleg :) )

    Ismered a viccet a versenyről Isten és a programozók között? A programozók egyre hülye biztosabb szoftvereket gyártanak, míg Isten gondoskodik az egyre hülyébbekről..
    Most ezt a világot éljük, egyre jobban meg akarjuk védeni a hülye gyalogost (az embert aki épp akkor gyalog van), de ezek egyre inkább nem néznek körbe, stb.

    Mindent szabályozni? Láttatok már india közlekedést? Szinte semmit nem szabályoznak, ott mész ahol akarsz, ahol tudsz, ennek ellenére alig van baleset, pedig 10x-100x annyian vannak.
    Az is egy kultúra, a svájci is, mi meg a kettő között vagyunk :)

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák