Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    válasz csongi #124771 üzenetére

    Pat elvetemult megoldast talaltam interneten akik megoldottak, es nem is igenytelenul. Az egyik lenyeges ossze tevo az a loctite ragaszto volt. Ha nem oldhato a kotes nem problema. Egy ilyen kosarat nem szukseges szetszedni minden evben.
    Par weboldal teljes leirasal:
    [link]
    [link]
    [link]

    Ahogy latom ezek raadasul nem is 125ccm motorok. Sajnos javito kitet eleg nehez ehhez a tipushoz talalni, amiekt pedig rendeltem kuplungkosarkat az osszesnek ugyan az volt a gondja.

    persuader:

    A szegecsnek nem volt problemaja, csak a benne levo guminak. A kuplungkosar es az aljan levo fogaskerek egymastol fuggetlenul mozogtak. A benne levo gumi anyag tartja feszesen, ha jol tudom nem lehetne elcsavarni 1mm-t sem. Az enyemnel viszon mar volt legalabb 3-4mm elmozdithatosag.

    Talaltam egy kuplungkosarat ami torott volt, de a benne levo gumi az hibatlan. Szoval a torott kuplungkosarat leszedtuk es bele raktuk a gumit az eredeti kuplungkosaramba a regi elhasznalt gumi helyere. Kicsit nehez elmagyarazni de ezen a videon minden latszik:

    [link]

    Amig nem kerul fel valahova egy eredeti javito keszlet addig szeretnem csak igy megoldani.

    Szoval ehhez a muvelethez keresem az utolso dolgot a megfelelo Loctite ragasztot. Abbo lis a piros fajtat ami a legnehezebben oldhato kotest adja vagz egyaltalan nem oldhato. :R

Új hozzászólás Aktív témák