-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefearman
tag
Sziasztok, azon gondolkoztam, hogy hogyan kapok nagyobb kedvezményt, ha új szerződő vagyok vagy ha már ügyfél vagyok a UPC-nel? Mert hogy elvileg ősszel jön hozzánk kiépíteni az optikai, és ha most kb semmi közöm a UPC-hez vagy gyorsan fizessek elő ADSL-re és majd ha jönnek akkor váltok? Szerintetek?
-
Mano66
senior tag
Nagy a csend.Amerre járok a 29-es körzetben sehol nem látom a szerelőket.Nem foghatják már a rossz időre.Valami infó mikor merre indulnak?
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
wizzgeri
tag
sziasztok maglód, lövéte utcai digi optikával tapasztal valaki olyat, hogy a netre csak újrainditás után lehet csatlakozni? ez vajon csak egyedi hiba? próbáltuk már a routert resetelni akkor sem történt változás..köszi előre is a válaszokat!
-
imibogyo
veterán
válasz Joe fiú #12696 üzenetére
Nekem pl nincs gondom a T-s minőségével sem. Egy 42"-os FHD TV-n nézzük, úgy kemény napi fél- egy órát, arra lényegében bármi megfelel. Legtöbb esetben csak mese megy a gyerekeknek... Amikor pedig komolyabb filmezés jön, azt úgysem reklámokkal szeretném "élvezni", tehát ott a BD... Szóval tényleg ízlések és pofonok...
-
kefearman
tag
Sziasztok,
Csévharasztról nem tud senki semmit mikor érnek ide a UPC kábel éptői?
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Most költözünk Dabasra, és egy fontos kérdést kell eldönteni. UPC optikai, vagy Telekom Optikai legyen bevezetve? Árban kb. egyforma lenne az 500-as UPC csomag az 1000-es Telekommal, alap TV HD csomaggal.
Köszi.
-
titán
-
zsloti
senior tag
válasz Gubek-Einste #12681 üzenetére
Akkor lehet kérni a hálózat kiépítését?
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
titán
-
zsloti
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg horizont vevőink vannak itthon.
Amikor kiépítették a rendszert nem gondoltuk lényegesnek,hogy az internetet elvezhessék a boxokhoz is,most viszont szeretnénk kihasználni a lehetőségeket
Van rá mód hogy utólag kiépítsék a dolgot?
A szerelő akkor azt mondta ha később szükség lesz rá csak kérjünk olyan boxot ami wifin keresztül csatlakozik...létezik ilyen?
Köszi
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #12678 üzenetére
Lehet elég csak szoftvert frissíteni, nem kell router csere. Most ezt küldte a UPC.
Mérnökeink tudnak az Ön által érzékelt hibáról, az elhárítás már folyamatban van. A modemre egy új szoftver verzió fog rátelepülni, ez meg fogja oldani az említett hibát. Az elhárításig szívest türelmét és megértését kérjük.
-
pinnacle
nagyúr
válasz imibogyo #12677 üzenetére
Köszi! Lehet szerencsére ez csak egyedi eset. Ha másnak nincs ilyen gondja, akkor biztos.
Ezt válaszolták a UPC Facebook oldalán.Illetékes csoportunknál utánakérdeztünk és azt a választ kaptuk, hogy a leírt probléma ismert. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal, ahol rögzíteni fognak egy kiszállást a modem cseréjével kapcsolatban.
Üdvözlettel UPC Online csapat
Nagyon jó csapat, nekem ők segítettek a legtöbbet.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz pinnacle #12676 üzenetére
T-s Huawei ONT-al (és bizonyos telefonkészülékekkel) nekem is "hasonló" bajaim voltak. Nálam konkrétan beszélgetés közben is voltak "zavaró hangok". Több különböző telefont is kipróbáltam. A "problémások" egyikével sem volt gond előtte más kiépítésben, csak nálam ebben a felállásban. És voltak készülékek amikkel pedig semmi gond nem volt nálam sem.
Az eredeti kicsit komolyabb telefonom nem működött jól és a további 4 kölcsönkért telefonból is amit próbáltam 1-el szar volt a vonal, 3-al viszont nem. Végül egyszerűen lecseréltem a telefonomat egy másik és nálam kipróbáltan jó (Panasonic legolcsóbb hordozható) telefonra. Azóta semmi baj nincs...
Nem tudod kipróbálni egy másik fajta rögzítős telefonnal, hogy azzal is fenáll-e a probléma?
-
pinnacle
nagyúr
Nem olvastad a hozzászólást?
Nekem azóta csinálja ezt a telefon, amióta a Connect Box van. Korábban, másik HGW-vel nem volt ez az idegesítő szaggatott hang.Nekem üzenetrögzítős telefonom van, neked nem. Érted? Egyébként ez az idegesítő hang, akkor is bejön ha a beszélgetés végén a másik fél leteszi a telefont. Neked nincs ez?
UPC fórumban mondták, tudnak adni Ubee-t. Remélhetőleg át lehet tenni az előfizetést.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #12673 üzenetére
Connect Box hibája. Valahogy kellene Ubee-t szerezni, mert ismerősömet nagyon idegesíti.
-
pinnacle
nagyúr
Panasonic KX-TG6821 telefonom van. Ha üzenetet hagynak, a telefon lerakása után 20mp ilyen "elektromos zaj" hallatszik, amit a rögzítő fel is vesz. Mi a fenétől lehet ez optikai hálózaton? Idáig nem volt ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
balage25
senior tag
-
degec
senior tag
Na két bekötés velem szemben is csak 60-70 között ingadozik, upload megvan 22..VISZONT, egyik ismerős aki a főúton lakik és az ő szomszédja is, akik szintén 500 at kértek nekik simán meg van az 500.. na akkor utcaszintű gondunk van.. meg máshol is ,lesz mit intézni
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #12667 üzenetére
szembeszomaszédaimat ma kötik be épp most.. szintén 500 as netek.. ott is mérek.. fogom mondani.. lehet nem hiszed el de akkor is ez van.. lamentálhatunk itt bármiről.. Ők másik oldal másik földkábel másik doboz utca szinten..mi meg mindig is upcsek voltunk vagyunk 199* óta és mindig is volt sebesség gond de ugye az adsl és távolságból adódott. szóval hogy most optikáén csak 200 körül lesz de nekem még 100 sincs mindegy is én a telekomos netet használom netezni szal tök 8. az upc-s net csak az emailcimek megtartása végett kellett. *.upcmail.hu. a 120 és 500 között ügyfélmegtartó árban meg 300 ft volt a különbség jó hogy 500 at kértem de minek
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezt nem hiszem. UPC-nél más területeken, még ott is amit felvásároltak, jellemzően meg szokott lenni a névleges sebesség. Én is ex RubiCom területen lakom, amire azt mondják elég vacak a hálózat, de amíg UPC-s voltam vagy ~6 évig, sosem volt sebesség gondom, eltekintve 1-2 műszaki problémás esettől, de ezeket hamar javították is. Felétek teljesen új a hálózat, korszerűbb a technológia, ráadásul szerintem még nincs is sok előfizető az új rendszeren, nem tudom elképzelni, hogy már most ekkora kapacitásprobléma lenne ott. Ráadásul ha tényleg az lenne, akkor hajnalban mindenképp jelentősen többnek kéne lennie a mért sebességnek, hiszen ilyenkor jó ha tizede terhelést kap a hálózat az esti csúcsidőhöz képest.
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #12665 üzenetére
márpedig vannak..hiába reggel este fúj a szél erőss procis gép kell az ultrakomoly 500 as netnek baromságok.. itt nincs meg a sávszél konkrétan..dabasról beszélünk egyenlőre többi települést nem vágom..Telekom rulez ilyen szempontból ott még túl is teljesítik a sávot..
-
MODERÁTOR
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #12661 üzenetére
most is annyi amit mondtam hajnal 4 van..65/18 még egy géphez hozzáférek 5 utcával feljebb az is csak 250 továbbra is..
-
pinnacle
nagyúr
Szerelő mondta, hogy papíron van még Ubee, de valóságban csak Connect Box van. Router környékén hozza a maximumot, ház körül 30-40Mb, legrosszabb eredmény a kert végében 40 méterre a routertől volt. Érdekes módon a feltöltés, ott is jó volt. Ipv6-ot, wifree-t kikapcsoltam, végül az 5GHz-t is. Ubee-nél kevésbé melegszik.
Optikánál ilyen le/fel töltést tudott nálam.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Intruder2k5 #12661 üzenetére
Ez jó ötlet, csak fel kell kelni 4-kor. Mondjuk nem tudom, hogy igaz-e ez a 4 fele osztás, illetve mekkora sávszélességen osztoznak az ügyfelek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pinnacle #12660 üzenetére
Ezeket a terheléses gondokat viszonylag könnyen le lehet leplezni, fel kell kelni hajnali 4 óra körül, amikor a legkisebb a hálózat terhelése, és mérni néhányat. Ha akkor jelentősen jobb a helyzet, akkor egyértelműen túlterhelt a környék.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Végre nálunk is bekötötték. 1 hónapja a Delta van a Metalkom helyett. Szerelőnek is mondtam problémádat, azt mondta, hiába vagy egyedül az utcában, kisebb városokat, nagyjából 4 fele oszt a UPC, így ha azon a területen, sokan használják, az hatással van a maximális sebességre.
-
degec
senior tag
na mértünk jelszintet minden oké..Telekomos ismerős lebontotta ezt a csodamini de minek nodot kábel kiszed szupergépbe bedug és szerelő elmondása szerint csodás értékek jöttek ki.. Két szerelő egymás között elszakmaibuzult, de minden oké volt.. ehhő képest még mindig csak már csak 55 megabit le és 15 fel. 500/22 helyett.. még valakinél lemértem a csoda 500 as netet, gigabites intel lan i7 es gép..stb. 255 megabit fölé nem ment itt sem.. szóval a város 5 részén végeztem 5 db 500 as net mérést és seholse megy 260 fölé ez azé fura.. nincs itt sáv fejlesztve igazából az a baj szerintem..de addig megyek míg rá nem jövök,. 1-2 hét alatt felgöngyőlitettem teljes upc fejlesztési csoportot is hát ezt is felfogom
-
berbatov2
senior tag
Most nézem, hogy a telekom is csökkentette Dabason az árakat, szerintem újrakötöm 1 évre.
1000-es net, alap telefon, Iptv szuper családi hd 7200Ft/hó. Legutóbb 1-2 hómapja néztem akkor 9xyz forint lett volna. -
pinnacle
nagyúr
válasz radio100jozs #12655 üzenetére
Köszi! Pedig mondtam a UPC ügyfélszolgálatnak, hogy 2 TV-vel lesz használva, az egyik idáig mediacarddal ment, a másik régi analóg TV. Akkor venni kell egy DVB-C TV-t, mediaboxot nagyon utálom.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Most kötik be az optikát. Azt mondják ezen már nem lesz analóg jel, csak digitális. Ez tényleg így van? Úgy tudtam, hogy szabadon fogható analóg csatornák ezen is vannak.
-
asdf_
veterán
válasz rosszcsont88 #12651 üzenetére
Jajj, ne vicceljunk mar, U-s i3 notebookprocival, 4gb rammal, m.2-es lite on(!) SSD-vel kihajotottam 1000/250-es telekom uveget. Semmi i7 nem kell oda alaphelyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #12647 üzenetére
+1.. *.* DE !!!!
megkap horizoncsicskabox lepisil, és kérni kell hogy cseréljék ki régebbiekre felvevős ciscora vagy a másifkajtára ami modemes azt annyi.Ügyfélmegtartó árban minden box kártya 500 ft.. tehát még a felvevős is. mivel azok is léteznek még simán lehet kérni.. ahogy tettem ezt én is.
okos bekötők elvitték a cisco és a másik modemes boxomat..hívtam emberemet mondom hozzál lécci két vadi újat és hozott.. jattika és heló van upc csicska tv box. -
asdf_
veterán
válasz balage25 #12648 üzenetére
Leginkább, hogy ne kapj olyat (ami kb. esélytelen)
https://logout.hu/bejegyzes/watercolour/upc_connect_box_compal_ch7465lg_problemai.html
-
balage25
senior tag
válasz Intruder2k5 #12647 üzenetére
A Connect boxnak mi a baja, mire kell figyelni?
-
MODERÁTOR
válasz Constantin79 #12646 üzenetére
Szia!
A box-okhoz azért kell külön utp kábel, mert sajnos a Horizon box-ok olyan olcsósított vackok, hogy nincs saját modemük, így a visszirányt is igényló interaktív szolgáltatások csak így tudnak működni. Ilyen pl. a videótár, meg a MyPrime, meg a fene tudja még mik. A régebben használatos CISCO és Pace box-okban volt modem, így ahhoz nem kellett utp. Egyébként működik anélkül is, csak akkor nem lesz interaktív.
Mindent összevetve én még ezzel együtt is többre tartom a DVB-C-t mint az IPTV-t, bár kétségtelen, hogy ez a Horizon és a Connect box is szerencsétlen lépés volt a UPC-től. Fejleszteni szerettek volna, csak lehetőleg ne kerüljön sok pénzbe.
-
Constantin79
csendes tag
válasz Intruder2k5 #12594 üzenetére
Üdvözlet! Igen - nagyon hálás vagyok az infóért, egyik ismerősöm/barátom is most köttette be itt Alsónémedin. Nem tudtam rábeszélni hogy Telekomos legyen. 120-as csomagra fizetett elő és annak a konverternek is kell külön áram ami vissza alakítja a jelet Optikáról, és ami az érdekes hogy a koaxok el vannak osztva ebből a falra szerelt micro node-ból; ésa koax megy a UPC Wi-fi-s Connect boxba és az TV egységekbe. De a TV egységekbe egy LAN kábel is megy a Connect box - ból. A Digi-nél egyből a ZTE terminál alakítja vissza jelet Optikáról koaxra. Hogy ez miért jó így azt nem igazán értem. Ami még számomra röhelyes hogy a Telekom profin megoldotta a vezetékezést az oszlopokon. Volt már az elmúlt 2 év alat vihar. Az UPC ennek ellenére éppen hogy fél éve szerelt (legalábbis itt Alsónémedin) és afeszítők néhol látni lehet hogy a fő Optikai vezeték ami 2 oszlop közt van teljesen belóg. Sztem ennyira hogy elmenne alatta egy traktor vagy valami oylan jármű simán beleakadhat és eltépi a vezetééket. Ez van - háát ők tudják. Minden össze vetve óriási mázlinak érzem és büszkén mondom hogy Telekomos lehetek itt a 29-es körzetben!
Élni és élni hagyni.
-
imibogyo
veterán
Jó hát csak ötlet volt...
Én is úgy voltam vele, hogy basszus "friss telepítés, UPC netem is volt még 5 perccel ezelőtt, mi baja lehetne a gépnek, biztos nem azzal van "baj", hanem a csúnya T nem ad rendes sávszélt....". Csak emiatt írtam, hogy akármi lehet. Egy beállítás megváltoztatásával 10x lett a sebességem.
Nem tartom magam átlag felhasználónak, de erre csak egy jó 10 perc alatt jöttem rá, mert nem is gondoltam arra, hogy valami idióta direkt egy sávszél korlátozót épít be egy (általam addig egyszer meg nem nyitott) programba... Azóta inkább hanyagolom a gyári programokat és mindent csak INF-ből telepítek, nincs is azóta semmi bajom a géppel...
[ Szerkesztve ]
-
-
imibogyo
veterán
Nincs véletlenül valami aktív sávszél korlátozód? Tűzfal, ethernet vezérlő stb...
Én anno azzal szívtam, hogy 1000 helyett 100-120 körül jött a net bármit cserélgettem, állítgattam. Végül a Killer vezérlőmben találtam egy beállítást, hogy ő kezelje a sávszélt. Ez ugye előtte nem volt probléma, nem is foglalkoztam vele, mert 8-as netnél nem számított semmit sem a gyári 100-as korlát, de ugye 1000-nél már igen.
Utána a gyenge procim is gondot okozott és csak ennyit tudott vele a gépem:
Most a 4790k-val, úgy hogy semmi más nem változott a gépben már majdnem 100%-on ki tudom használni a sávszélt. Most perpillanat ugyanazt mérem, mint a fenti képen, de tegnap 946 / 221-et mértem 4-es pinggel.
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #12640 üzenetére
intézkedem.. meg várok hétfőig hátha szöttyög valamit a modem..stb még..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
degec
senior tag
bekötötték 500 ast.. kábelen mért jel meg minden cucc jelszint jelerősség csillapítás.. tökéletes, boxok is ezt mutatják.. ehhő képest 500/22 es net helyett jön 85/8 megabit.. vicc..cat6 os lan mindenhol. jó ez igy ?
-
balage25
senior tag
-
imibogyo
veterán
Ami hozzászólásomra válaszoltam, abban leírok mindent...
Röviden annyi a lényeg, hogy az üzletkötő eltolt valamit, ezért magasabb lett a havi törlesztőm 1500 Ft-al, mint amit én tudtam. DE legalább ennek hátterében egy szolgáltatás (MoziKlub = korlátlan videotéka lényegében) található, tehát kapok valamit cserébe a pénzemért. Az más kérdés, hogy én ezt eredetileg nem kértem. Megpanaszoltam, de nem tudtak mit tenni, mivel bizonyos csomagszint felett a MoziKlub szolgáltatás kötelező eleme a csomagoknak. Azt hittem, hogy itt le is zárult a történet (és hát végülis így sem volt rossz ajánlat 10k Ft-ért), de a mostani számlán már ~700 Ft-al alacsonyabb végösszeg szerepel, ezért sejtem azt, hogy azért mégis csak léptek az "ügyemben"...
-
degec
senior tag
kint voltak a bekötősők, korrekt rendes melósok..hát igen ám de 130 méterre vagyok az utcai földkábeles elosztó doboztól, és nekik csak 120 méteres előreszerelt kábeleik vannak maximum, ennél csak kisebbek vannak. na most mi legyen.. itt járunk most.. kabaré hogy nincs optikai véget csináló heggesztő gépük SE.. nevezzük nem szakszerűen így..
Ha meglesz a bekötés, a topikot nem fárasztva leírom milyen kanosszát járunk és nem csak én hanem az egész uCCa, itt másfél éve.. ez annyira hihetetlen hogy én sem hiszem el sokszor.
Kezdődőt azzal tavaly augusztusba hogy kihagyták a komplett utcánkat a légkábeles tervezésből.... csak mert az utca neve fura és hasonlit a településnek egy másik utca nevére és úgy gondoltákl minek..na de majd leírom -
MeroM
senior tag
válasz Intruder2k5 #12626 üzenetére
Mobilneten vagyok nem tudom milyen variáciok lehetnek de a nagymamámbol kiindulva írtam hogy tuti jobban örült volna plusz 50-60csatornának mint a 120as netnek.
-
MODERÁTOR
-
MeroM
senior tag
válasz Intruder2k5 #12624 üzenetére
30,50es
-
MODERÁTOR
-
degec
senior tag
válasz radio100jozs #12619 üzenetére
dabason..és munkálkodnak tovább a 29 es körzetben is a népek..ezt épp tegnap fejtette ki a beruházási csoport értelmes iskolázott dolgozója (nem irónia). aki nem győzi a kiépítéseket bekötéseket végezni.Sőt már Ők nem is végeznek kábelhúzást se hogy időt spóroljanak, ők csak kiépítenek.. most épp bugyin...Haladnak az upc-sek kiépítés + bekötéssel csak hát nyilván kevesen vannak. UPC offline ügyfélszolgálat dabason elmegyek előtte napi 4-5 ször mindig tömve...kezdenek bekötögetődni a népek.
-
degec
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
Na végre, hogy nálad is kiépítették. Nálam is szépen dolgoztak a Deltások. Neked ki mondta, hogy már a héten hozzák az optikát? Nekem március 8-án építették ki a védőcsövet. Tegnap még a telefonos ügyfélszolgálat, Facebookosok azt mondták, nem látszódom a rendszerben, majd ők telefonálnak időpont egyeztetésre. Délután a Facebookosok szóltak, hogy most már látszódom a rendszerben, hívjam a 1221-et.
-
degec
senior tag
válasz pinnacle #12616 üzenetére
Komoly a helyzet még mindig az UPCnél.. fantasztikusak..
Én 2 telefon gold tv 500 as netre 8900 at kaptam..ügyfélmegtartósat.és 3 box-al, aminek darabja 500 ft ugye ügyfélmegtartósban.
Tegnap elkészült a földkábelezés-csatornakiépítés, várom a héten az optikai szál behúzását..kíváncsi leszek..és le a kalappal a beruházási csoport előtt lényegében Delta Kft., mert pontosak precízek rendesek voltak.szépen dolgoztak stb..
Árakról még: A legkisebb legolcsóbb (ügyfélmegtartós) 3 as csomag most csekkes fizetéssel: 4999 Ft, ezt szomszéd nyugdíjas néninek kötöttük be.120 as net bronz tv 1 box, és 1 telefon alap díjcsomaggal.Ez további 600 ft-al csökkenthető díjnettel, ez minden csomagra igaz.. -600 ft ha neten fizeted..ennyit tudok mondani. -
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #12596 üzenetére
UPC-nél milyen árak vannak most?
Végre kiépítették a rendszert, látszik is náluk (ennyi idő telt el), időpontot kértem bekötésre, erre azt mondták a régi rendelésemet törölték, (erről nem kaptam értesítést, sőt számla is jön mindig 0 Ft-al, erre az új ügyfélszámra) ez most 8000Ft-ba kerül. Mondtam ne tegyék ezt velem, 3 hónapja várok az internetre, az ő hibájukból, mert rosszul lett rögzítve kérésem. Facebookos UPC-s kollégák jöttek rá, egyébként még mindig várhatnék. Azt mondták majd visszahívnak. -
AnonymusX
senior tag
válasz bigdady #12614 üzenetére
Ha 1 év hűséggel kötötted, akkor azt nem fogják felszámolni. Pár sorral lejjebb le is kellett vonniuk.
Internet telepítési díj Egyszeri díj: 5.100Ft
Internet telepítési díj kedvezmény Egyszeri díjkedvezmény: -5.100FtHa ez ugyanazon a dokumentumon van, amin a jelszót keresed, akkor ez nem a jó dokumentum a jelszóhoz . Egy másikon szerepel. Érdekes módon ezt a dokumentumot már nem találom online, de valamikor sikerült lementenem...
Közben megtaláltam, hogy a Telekom fiókodban meg tudod változtatni az internetes bejelentkezési jelszavad:
Előfizetéseim -> A kiválasztott előfizetés az internet legyen -> "Internet előfizetés beállításai" linkre kattintva.
-
AnonymusX
senior tag
válasz bigdady #12610 üzenetére
Pont ezen a dokumentumon kellene szerepelnie (BEJELENTKEZÉSI AZONOSÍTÓ ÉS JELSZAVAK), amit kimásoltál. Akkor marad az ügyfélszolgálat. Nálam egyébként így néz ki az a szakasz:
Szolgáltatás adatai
Megrendelésszám: xxx
Ajánlat megnevezése: Otthoni Internet 250 (2017.10)
Internet bejelentkezési jelszó : xxxE-mail postafiók
*E-mail bejelentkezési azonosító : xxx
*Elsdleges e-mail cím : xxx@t-online.hu
AD szám : yyy
Internet bejelentkezési azonosító : xxy.xxy
(2017.10) Webtárhely
Webcím/Domain : xxx.hu
FTP login : xxx.hu[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
HBO mennyibe kerül most pluszban? Honlapon semmit nem találok 29-es körzeten belül.
-
bigdady
nagyúr
válasz AnonymusX #12609 üzenetére
Abban csak ezek vannak, jelszó sehol :
Otthoni Internet 250 (2017.10)
E-mail postafiók
*E-mail bejelentkezési azonosító : xxx
*Elsdleges e-mail cím : xxx@t-online.hu
AD szám : yyy
Internet bejelentkezési azonosító : xxy.xxy
(2017.10) Webtárhely
Webcím/Domain : xxx.hu
FTP login : xxx.hu[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
A telekom optika modemen az internet lámpa nem világit és nincs is net. Jól gondolom összefügg? Sosem figyeltem. Ez azt jelenti nem nálam a gond?
29-es körzet. Másnál megy itt? -
balage25
senior tag
válasz bigdady #12599 üzenetére
Telekomnal vagyok. Huseg lejarat elott felhivtak szinten, hogy havonta 400Ft-ot ra kell fizetnem innentol a mostani csomagra, de meg 2 ev huseget is ala kell irjak ehhez a jo arhoz. Utana olvastam, nem vagy koteles huseget kotni a lejarat utan, a szolgaltato pedig nem emelheti meg a dijadat. Ezert nem hosszabbitottam huseget es mar 3 honapja ugyanazt a dijat fizetem a husegem lejarta utan.
-
bigdady
nagyúr
válasz kabelmania27 #12602 üzenetére
Hát jó kösz
-
bigdady
nagyúr
válasz kabelmania27 #12600 üzenetére
De most tényleg akkor felhívtak hogy drágábban vállaljak hűséget?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- PlayStation 5
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest