Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Szerintem hagyjátok már ezt abba, mert unalmas egy kicsit és nem a topichoz tartozik.
Mi a helyzet a fórumtárssal aki Vodánál megkötötte a MOL-os csomagot mp-es alapon?
Mintha nem válaszolt volna egyetlen kérdésre sem. -
kano
nagyúr
Nem, mondtam, hogy a telefonadó (br. 490 Ft) nem beszélhető le ebből. A többi igen, minden irányban.
Abból derül ki, hogy felvettem a kapcsolatot az olcsomobilflotta kapcsolattartójával és ő olyan tájékoztatót küldött amibe ez részletezve van. De a lebeszélhetőség, ha jól emlékszem akkor a Voda oldalon is kint van.
Szerk.: Igen ott van ez mind a Voda oldalán is (Tarifatáblázat legalján, apró betűs rész).
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
- az előfizu díj 100%-a lebeszéhető (kivéve persze az adó részét);
- nem mp hanem perc alapú hivatalosan (és nem tudom elképzelni, hogy ha bemész ÜFSZ-ra akkor mp alapú lesz);
- bruttó árak vannak a Voda oldalán;Elméletileg a megrendelésnél (a honlapon) van olyan is, hogy számhordozással lehet váltani, így valószínűleg be lehet lépni más díjcsomagból is.
Véleményem szerint lehet, hogy meg lehet kötni a szerződést csak flottakóddal, de valahol össze fogják futtatni a jogosultak ill. az előfizetéssel rendelkezők listáját (ha nem akkor pancserek). -
kano
nagyúr
válasz
dellfanboy #5322 üzenetére
Nekünk volt ilyen T-s flottánk 2006-ban (de akkor még kicsit drágábbak voltak a percdíjak).
-
kano
nagyúr
válasz
szokeherceg #5224 üzenetére
Már az is sokat segítene, hogy a benéző "újoncoknak" lehet ajánlani az 1. hsz.-ben lévő flottákat.
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
Dreadloord #5112 üzenetére
Ha tudsz flottát amelyik bevesz akkor semmi gond, de csak úgy nem raknak át flottába.
-
kano
nagyúr
válasz
csemberlen #5075 üzenetére
Álmodj királylány!
-
kano
nagyúr
válasz
stuntmanmike #4988 üzenetére
Ez milyen díjcsomag? Ugye ez is Vodás?
-
kano
nagyúr
Viszont arra azért számítani kell, hogy ha egyéni felelősségvállalás van (saját névvel szerződsz), akkor nem is adnak olyan kedvező percdíjakat.
-
kano
nagyúr
válasz
forrest85 #4685 üzenetére
Én tudok több Telenoros flottát amiben bőven 12 Ft alatt van a percdíj. Céges flottánkban kb. 900 sim van és 8,5 nettó a percdíj bárhová.
Nekem van ismerősöm T-nél (csak meg kell találnom az elérhetőségét), akivel már voltunk jó munkakapcsolatban (én intéztem a flottát a korábbi munkahelyemnek). -
kano
nagyúr
Igen, szerintem a T-nél és a Telenornál kellene kezdeni.
forrest85
Egyébként 1000 simnél már sokkal jobb árakat lehet elérni. Tárgyalási alap mondjuk 100db sim kell, hogy legyen az első körben.Nekünk most a T-nél olyan flottánk van, hogy 1400 Ft nettó az előfizu díj amiből 1000 nettó lebeszélhető, mindenhová 12 Ft nettó percdíjakon. 20 vagy 30 ingyen SMS de csak hálón belül (kb. 100 simünk van). Csak hát az a baj, hogy ez meg fog szűnni...
Valami ilyennel már elégedettek lehetnénk szerintem.Miért akartok Prohardveres vagy Mobilarénás flottát? Fölöslegesen megbonyolítja az egészet. Kell egy alapítvány és annak a nevére egy flotta. Persze ez is kb. 3 hónap (csak hasra ütés).
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Egy alapítványt kellene bejegyeztetni és meg volna oldva az adószám cégbírósági bejegyzés. Bár ehhez igazából nem annyira érte, de meg kellene érdeklődni valakitől. Nagy kérdés, hogy hogyan lehetne kiszűrni a csalókat.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz
csemberlen #4564 üzenetére
De akkor is ki kell fizetned. Nekem pl. 3 kártyára 3x6k + 3x9k = 45k volna csak a belépés.
Vicc egy kicsit..., de persze ez érthető a flotta tulajdonosa részéről.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz
csemberlen #4562 üzenetére
De van valami olyan is, hogy ha nem vagy cég akkor +9k/sim?
Valami ilyenre is emlékszem. -
kano
nagyúr
Ezt csak úgy találtam:
[link] 30. oldal.
Elgondolkodtatók az árak.
Vicc nem?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz
sunahunter #4332 üzenetére
Megnyugodhatsz van ilyen, megírtam a nevét pü-ben.
1k+ÁFA a havidíja és mellette nagyon jó perdíjakat kínál.
Persze ebbe tényleg nem könnyű belépni.
Nem írom meg senkinek a flotta nevét (ne is kérjétek), mert úgy sem tud belépni! Higyjetek nekem, tudom miről beszélek! Én is intéztem ilyen flotta szervezését.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz
szomoru #4286 üzenetére
Ha a Telenorról van szó, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. A legpofátlanabbul emelést pont a flottáknál szeretnék (én úgy látom). Nekünk is elküldték első körben azt az ajánlatot amit itt már írt valaki (nettó 1k havidíj emelés úgy, hogy nem lebeszélhető, 120 ingyen SMS helyett 20 és csak hálón belül, lebeszélhetőség csak 50-50% hálón belül és kívül, ingyen duma csak 500 perc a flottán belül). Erre mi azt mondtuk, hogy ez vicc és gondolják át még1x (ma voltak itt tárgyalni). Küldenek új ajánlatot. Kíváncsi leszek...
-
kano
nagyúr
válasz
szabi__memo #4268 üzenetére
Az nettó 400 Ft kb.
-
kano
nagyúr
válasz
sunahunter #4262 üzenetére
Csak akkor küld, ha eljut a hívó fél a hangpostáig. Ez gyakorlatilag értelmetlen. Tény, hogy a legócskább szolgáltatóvá sikerült "előlépnie".
-
kano
nagyúr
válasz
sunahunter #4260 üzenetére
Ott "csak" 400 Ft-al emeltek.
-
kano
nagyúr
válasz
csemberlen #4254 üzenetére
Még mindig jobb mint a pofátlan Telenor. Vagy 50%-al akar emelni. Vicc az egész...
Szerk.:
Köszi a privit.![ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz
csemberlen #4244 üzenetére
És írnál valamit az olcsó életes T-s flottáról?
Nekem is volna kb. 3 számom. -
kano
nagyúr
válasz
sunahunter #4233 üzenetére
Én is ugyan ilyet keresek, de:
1. Nem szeretem a Vodát,
2. Nincs térereje a Vodának ott ahol használnánk (XXI. század).Milyen csomagba mentetek (vállalati, céges)?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Tud valaki valamit erről az AxiVoipról? Hogy működik ez a szolgáltatás net kapcsolat nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új 2K RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR4 1.0TB SSD AMD RX 6800 16GB DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest