Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
válasz
alufelni #44171 üzenetére
Hali
Én már csináltam. Úgy kezdődik a történet, hogy spéci csavarzúzó kell hozzá
minőségét tekintve sajna nem üveg' féle (mint ami rajta van alapból) az érintő rész és ha erősebben megnyomod hozzáér a kijelzőhöz (műanyag féle, de nem törik pókhálósra), használható rendesen viszont az eredeti fényévekkel jobb. Iphone 4 esetén a kijelzővel együtt kellett cserélni az érintőt is.
Esetleg ha valaki nem akar nekiállni én hajlandó vagyok kicserélni neki 2-3e ért. Aki meg maga vág neki előre szólok kösse fel a gatyeszt kemény kb 1-2órának néz elébe ha még nem csinált olyat (de rutinosabb ember maga is megcsinálhatja)
-
anorche1
őstag
válasz
alufelni #44171 üzenetére
Ez engem is érdeklne. Lehet olcsón hozzátudnék jutni egy törött digitizeres iphone 4s -hez. Ebay -en néztem, 5-6k egy ilyen, de vagyok benne hogy otthon kitudnám e cserélni, meg hogy egyáltalán milyen minőségű.
(#44172) jFox
Gépház->Frissítés és helyreállítás->helyreállítás->speciális rendszerindításAkkor van szívás, ha gép be se kapcsol, mert akkor nem tudzs csükkentett módba jutni, talán csak install lemezzel. Jól kitálta ezt a mikrofos...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 6 HÓNAP GARANCIA! iPhone 12 White 64GB - Független - 80% Akksi - Szép állapot - FIX ÁR
- Sony kamera cage - Sony MILC A6500, A6000, A6300, A6400 stb. gépekhez - szuperkönnyű
- Fuji XC 15-45mm F3.5 objektív
- Újszerű nVidia RTX4070 Ti eladó. Bolti garancia !
- Videós fluid, csillapított állványfej tripodhoz - új
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest