Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Na megvan nekem is a játék steamen minden szép és jó csak nincs hangja a játéknak. A narrátor amit beszél az elején azt hallani utána indul a játék és semminek nincs hangja. Beállításokban már maxra húztam mindent. Win 8 64 beten tolom más gémnél nincs ilyen probléma. Megoldás erre mi lenn?
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
feleségem most játszotta végig pc-n xbox-os gamepaddal, nagyon bejött neki. Esetleg tudtok hasonló game-t ajánlani amit lehet ugyanígy gamepaddal tolni?
Köszi -
Gery21
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az első Boss-nál(ha az egyáltalán az), hogy lehet kiiktatni. Mielőtt elérek hozzá azt mutatja, hogy váltsak át a nagy testes Ninjára és valahogy hátulról a fejét üssem. Ennek van valami türkje is hogy hogyan kell kivitelezni? (egy nagy szöges husángja van amivel kb a 2. csapásra meghalok.) Egyébként ez a 3-4 pálya és +2 ninjám van .
Eddig mindig lecsapott mint a taxiórát.
Válaszokat előre is köszönöm. -
banán007
tag
na helló bocs h ilyen későn vettem észre ezt a fórumot mert ez egy nagyon jó játék
jack34:katt ide és mindent megtudsz az irányításról
én a gólyalábú bossnál akadtam meg elég idegesítő pálya
most ide most oda aztán már meg is haltál mert leüt azzal a nagy kaszájával +ott vannak azok az idegesítő szamurájok is akik szintén veszik le az életed
na mindegy majd nézek youtuberól vidiót..... -
gabi133
aktív tag
Mivel, sehogy másképpen nem tudtam működésre bírni, ezért az Xinput nevű program nyújtott megoldást. Ha esetleg valaki tudja, hogy egy "Trust Predator" gamepadon, hogy tudom elővenni a kalapot, azt megköszönném.
-
gabi133
aktív tag
Üdv!
64bit-es Win7-en játszanék gamepaddal, de nem engedi kiválasztani. Valaki tud valami megoldást, mert próbáltam ki guglizni, de sehol sem találtam választ. -
saltanus
aktív tag
jack 34 nalam a 4 gombal lehet elovenni a kalapot.. en nem valtoztattam semmit a beallitasokon....
remelem sikerul... ha nem nyomd vegig az osszes gombotkell a kalapp mert annal a vizesenel vegig csonakkal kell vegig menni annak a palyaszakasznak az a lenyege ilyen vad vizi evezeshez hasonlitanam,mert aviz aramlat gyorsan visz es a sziklakat kell kikerulgetni...
remelem segitettem... -
fpeter07
veterán
a demo sztem túl lett bonyolítva, meg annyira nemtudott lekötni
szépen ugrálgatok békaként és rámtámadnak.. akkor mi értelme?
-
Jack34
csendes tag
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
HELP! Hogy lehet előszedni a kalapot?
Az első boss után vagyok nemsokkal, a három vízesésnél. Azt írja hogy "Find the Moonstone Caves at the end of the Great Central River". Egy vízesés közeléig tudok úszni amerre mutat a nyíl, de nem enged tovább úszni. Gondolom valahogy csónakázni kellene... -
Sirandrish
legenda
Nah végigtoltam
a Végére picit ellaposodott a folyamatosan ugyanazokat csináld dolgok miatt de azért nem egy rossz játék -
Sirandrish
legenda
Nah! Kipróbáltam ezt a gamet is..
ELég jó lett...bár a harc meglehetősen egyszerüre sikerült (bal+jobklikket nyomjam) de amugy tetszik!
Már csak azért is mert sok a gyüjtögethető cucc benne, igaz még nem sok pályán szedtem össze valamiből is a maximumotAmi nem tetszik még az az hogy meglehetősen rövid...tegnap kezdtem és már 1 karakter hijján mind megvan..kb 3 óra játék alatt..gondolom már nem kell sok ugyanis egy karakter hijja.
-
Cannabis7
senior tag
nekem vmiért nem indul, egy fekete képrnyő, és kidob. video driver legfrisebb, mit érdemes még frissíteni?
-
Departed
őstag
Ejj, megakadtam az első (?) boss-nál. Vagdalkozik a kardjával, beleakad az oszlopba vele, és ennyi. Aztán folytatja a baromkodást. Vajon mit kéne vele csinálni hogy legyőzzem?
-
fpeter07
veterán
Demo-t már egy ideje letöltöttem, de kipróbálni még nem volt szerencsém
-
saltanus
aktív tag
válasz
unclefucka #5 üzenetére
de szerintem se lehet megvaltoztatni mert eleg sok helyen keri jatek kozben is h nyomd meg a space gombot szoval szerintem ez ilyen alap beallitas marad.sajnalom h nem tudok segiteni.
de en meg elakadtam, ahol a falu eg aztan atmegyek a hidom megolom a gonosz kis ninjakat es aztan megyek tovabb es elottem a nagy kapu brobaltam a space gombbal kinyitni de nem birom csak rezeg az egesz kep. akki mar tovabb jutott kerem irjon...
-
-
Departed
őstag
válasz
unclefucka #3 üzenetére
Igazad van, lehet hogy ez a generáció még 80 évesen is játszani fog, és nem lesz ezzel gond, hiszen mivel aki beszólna azért, az is 80 évesen játszik majd
Nézegettem, szerintem nincs user-megoldás a dologra, gondolom azért nincs lehetőség állítani, mert szinte az összes játékban space-szel lehet ugrani -
unclefucka
senior tag
Ezek a dolgok nem kor függőek, hanem generáció függőek szvsz.
Én fél lábbal már a 3.X-ben vagyok és nekem is nagggyon bejön a cucc.
Többek között ez is a baj, én egészen egyszerűen nem tudom a Space-t használni, mert nem ehhez szoktam hozzá.Néztem a honlap fórumát természetesen, egy srác fel is tette kérdésnek, de senki nem válaszolt rá eddig.
Szóval a kérdés még mindig nyitott: lásd 1. hsz.
Valaki help plííz, önfeledt szórakozásra vágyom.
Üdv.: M
-
Departed
őstag
válasz
unclefucka #1 üzenetére
Tolom már egy ideje a játékot, és nagyon tetszik, 25 éves létemre.
A lényeg hogy jól szórakozzon élvezze a játékot a játékos, kár, hogy ezt külön ki kell emelni manapság, ha teljesíti ezt egy játék. Mellesleg még szép is, változatos, sőt, nekem jobban tetszik mint a Prince of Persia-k, amikre szerintem legjobban hasonlít.Képekhez, infókhoz, mindenhez pedig a legegyszerűbb a honlapot felkeresni:
Mini Ninjas honlap -
unclefucka
senior tag
Hali!
Nem igazán próbáltam még soha témát nyitni, így meghagyom a második hozzászólónak, hogy csilli-villi képeket, meg leírásokat linkeljen be, stb.
Én egy kérdéssel kezdeném:
- Hogyan lehet az "ugrás" gombot változtatni?
Settings -ből nem ment.
Van-e valami trükk, vagy ilyesmi?Üdv.: M
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest