Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Írok némi kálváriát, meg majd a kérdést. Nem olvasom vissza, hogy esetleg leírtam-e már egyszer korábban. Pár hete volt, amikor nagy esőben kénytelen voltam menni a jetforce-al, de jött egy gyökér taxis (másképp nem tudom írni), aki szándékosan alig mellettem-kicsit előttem belement egy akkora "tócsába", hogy úgy betakart, hogy majdnem leestem a paripáról. Akkora nyomással jött a víz, hogy bejutott a légszűrőházba is és az azonnal bejutott. A moci onnantól alig ment, de nem mertem megállni és leállítani, így kénytelen voltam olyan 20-25-ös tempóban elmankózni oda, ahová mennem kellett. ott többé nem indult be. Itthon levettem a hengert, de nem láttam semmi sérüést. Dugót és gyűrűt azért cseréltem, de azóta sem indul be.

    Gyújtás/égés van, mert, ha elég sokáig indítózok, akkor az égés rásegít az önindítónak, csak ugye ténylegesen beindulni nem akar.

    Mivel ugye injektoros, így elég nehézkes lenne a jól bevált karbis megoldásokkal lepróbálni, hogy esetleg falsot szív (fúj) a főtengely szimeringeknél. Tehát itt nem segít, hogy a szimeringekhez féktisztítót fújok. Mert én erre gyanakszom, ezért kellene valami cáfolat/megerősítés, hogy esetleg lehetséges-e, hogy a bejutott víz a forgattyúsházban kinyomja a szimeringeket? Volt erre precedens?

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák