Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszibmw
tag
Kedves Pumma !
Véleményedet kérném, szülőknek lesz tv csere egy 2009-es 42"-os Panasonic plazmáról. ( TX-P42X10Y )
Kizárólag UPC-t néznek. ( Digital Gold csomag 133 csatornával, de ebben nyilván sok az SD is )
Mivel se kisebb se nagyobb méretet sem szeretnének, így marad a 43" mint opció.
Két készüléket néztem, szerinted ezekre az igényekre melyik lenne a megfelelőbb ?SAMSUNG - UE43M5502AKXXH
SAMSUNG - UE43MU6102KXXHAz új távirányító elég future, de kipróbáltam az üzletben, a régi egyszerű samsung távirányító is vezérli, max venni kell hozzá egyet.
Előre is köszi,
Maszi
-
maszibmw
tag
Sziasztok !
Samsung ue49mu8002txxh tv-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?
-
maszibmw
tag
Euronics-ban nezegettem az M5502-t. Nekem rettentően ragadós a menüje, még a csatornaléptetésre is fagyogat ha gyorsan nyomogatom.
Ki volt téve egy MU6402 is. Csak SD adással teszteltem őket (M5502, MU6102, MU6402). SD ben is a két uhd volt jobb, mellettük az 5502 nézhetetlen. De ég és föld a különbség a 6102 és 6402 között is. Jelenleg ez a kiszemelt áldozat, pontosabban a 6452, ennek 100-al jobb a pqi ja mint a 6402 nek, de nem láttam élőben.[ Szerkesztve ]
-
maszibmw
tag
válasz Partizan182 #14999 üzenetére
Kerni kell taviranyitot !
-
maszibmw
tag
Én vasárnap vettem meg az UE49MU6452-t. MM akcióban 228 volt. Jellemző használat UPC kábel mediacard-al. Meglepően jól kezeli az SD tartalmakat is, sokat tesztelgettem a különböző modelleket az euronics-ban és a MM-ban. A full hd M5502 a nyomába sem jön, ennek gyönyörű a képe, és hihetetlen gyors a menüje. Vettem hozzá egy "normális" távrányítót is, mivel szülők használják. Kell még egy DAC a Toslink-ről a fejhallgató miatt.
Nagyon szép képe van ennek a BOE panelnek, és a betekintési szöge is fsntasztikus.[ Szerkesztve ]
-
maszibmw
tag
-
maszibmw
tag
válasz tomlac14 #15329 üzenetére
Én is most vettem a szülőknek egy MU szériás Samsungot, természetesen fejhallgató kimenet nélkül.
Én EZT a kütyüt illesztettem hozzá, profi minőség, kiválóan szuperál a Sony MDR-RF865 vezeték nélküli fülessel. A saját tápját sem kell használni, a tv egyik usb aljzatáról kapja a tápot, kikapcsolt tv-nél áramtalanítva van.[ Szerkesztve ]
-
maszibmw
tag
Sziasztok !
A következő kérdésem lenne:
Használ itt valaki MU szériás Samsungot UPC mediacard-al ?
Az a problémám, hogy létrehozok a pc-n egy saját csatornalistát ( a HD verzióban létező csatornák SD változatait törlöm a listából ), felküldöm a TV-nek usb-n, majd eltelik pár óra, és szép lassan magától elkezdi visszatenni a törölt csatornákat a helyükre. A TV-n sehol sincs ilyen jellegű beállítás, esetleg maga a mediacard csinálja ?Várom a válaszokat, köszönettel, Maszibmw
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest