-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pár napja vettem egy Kingspec C3000-120-at. (SATA3, 120GB, normál méret, MLC NAND Flash, Sandforce SF-2281, TRIM, NCQ)
Egy Lenovo T400-ba került be, ketté lett partícionálva, a ghost a leválasztott partícióra került. Eddigi tapasztalatok pusztán felhasználási tapasztalatok, semmi mérést nem végeztettem progival, nem is hiszem, hogy fogok, nekem az érzet számít.
Ghost készítése a rendszer partícióról (24GB): HDD 17 perc 42 másodperc, SSD 5 perc 53 másodperc
Windows boot, minden telepített driverrel és utility-vel: HDD 2 perc, SSD 28 másodperc (ez a teljes idő a bekapcs gombtól amiből kb 20mp fix a BIOS miatt)
Half Life 2 EP2 betöltése: HDD 43mp, SSD 13mp.
Comodo Dragon, Explorer, Nero, Word 2010 indítás után rögtön megjelenik, nem érzékelhető a töltés.Nekem eddig teljesen OK, 17e-t megért 3 év garral, igaz, a végleges helye egy külső ház, hogy cipelhető cucc legyen.
A Samsung 830 128GB érzetre nem produkál többet SATA2-őn a betöltési időkben, mérve biztosan mutatna különbséget (ez került véglegesen a laposba, köszönet az ajánlásért).
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Bodor
veterán
Hát ezen lehetne vitatkozni, de felesleges. ( tapasztalatok után érdeklődtél pontosan, és nem a vételi szándékodat jelezted, tapasztalatokat meg olyanok nem szoktak itt megosztani, akiknek még nincs is SSD-jük, mert ugye többnyire olyanok járnak ide)
Szóval ha az a kérdés, hogy érdemes-e venni ilyen SSD-t , akkor az a válasz, hogy nem, mert már a specifikációja alapján annyira gyenge, hogy nem is vett ilyet senki sem tudtommal, ezért nincs is vele kapcsolatos tapasztalat.
Egyes hozzászólás elolvasása javasolt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest