Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz lenoma #53169 üzenetére

    semmi extra nincs velük, megvettem, klónoztam rájuk a meglévő dolgaim, betettem és működnek.
    én kb. kingston a400 áron illetve alatta vettem ezeket, viszont papíron azért bőven ráver a tesztek alapján. az egyik egy core2-es, sata2 laposban van használva, offisz jellegűben. hááát, nem az ssd a szűk keresztmetszet. :DDD előtte egy v300 volt benne, semmi különbség nem jött elő így boot + használatra. egy csúcskatos csamcsung is kb. ez nyújtaná. és valszeg egy a400, vagy egy csúcsgagyi kínai noname is.
    a 480-as az asztaliban van, viszont az kizárólag game + htpc. meg időnként muxolok nagyobb mkv fájlokat 30 gigával bezárólag, évente kb. 3x.
    a jáccós gigabites hálón van, de kb. valahol 600-700 megabit a a házi szerveremmel a plafon. a lapos ac-s hálón, ott 300-400 megabit a csúcs. általában mentések mennek a házi szerverre róluk, illetve a gémes gépre onnan telepítgetek.
    egyik helyen se jött elő belőlük sípolás, ciripelés.
    ahogy írtam, a hőérzékelő tuti fake a burst-ökben, 33 fokon áll, mindig, viszont bármikor max langyos tapintásra.
    állítólag van hozzá valami gyári progi, de nem különösebben érdekelt, miután hozta a papírformát a netes tesztekből, fogalmam sincs, van-e hozzá újabb fw, ésatöbbi. ha lenne se foglalkoznék vele. ami jól működik, ahhoz nem nyúlok.
    havi kb. 0 ,5-1 tera írás van eddig rajtuk. gyanús dolgok a smartban nem jöttek elő, nincsenek fura kifagyások se. párhuzamos terhelés mellett sem voltak akadások. pl. ment hálóról gém telepítés és közben pedig jáctam. betöltési idők kb. maradt ugyanezek mellette, nem voltak mikrolaggok.
    év eleji vételek, azaz ki tudja, mit bírnak. amazon és társai oldalakat nézve nem voltak kiugró minőségi problémák velük, emlékeim szerint 300-500 patriot ssd-s értékelésre jutott pár DOA meg pár 1-2 héten belüli vezérlőmegmakkanás a burstökből meg a spark-okból vegyesen.
    hogy tényleg kibírnák-e a tbw értékeket, ahhoz nekem kellene 10-20 év. hogy mikor mi makkan meg bennük, az meg sajna nincs rájuk írva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák