Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz
Fecogame #104446 üzenetére
Simán lehet, hogy az ASUS egyrouteres környezetben gyengébben muzsikál. Voltak rá korábban is bejegyzések. Az előnyét az AiMesh adja ami egy rugalmas rendszer, könnyen bővíthető, így nincs szükség a nagyobb egyrouteres wifi teljesítményre. Sőt, még jobb is ha kisebb a lefedettség mert akkor kisebb az interferencia a zónák között. Persze azért nem árt ha normálisan van megcsinálva a wifi. De nekem pl. 2 egységes Asus meshben még vissza is kellett vennem a teljesítményt.
-
blakey
titán
válasz
Fecogame #104443 üzenetére
Amikor valaki így áll a dolgokhoz, akkor többnyire az adott "dolog" nem értése miatt van. Biztos vagyok abban, hogy az Asus is tudja azt a sebességet, viszont a több és részletesebb beállíthatóság miatt, egyes dolgokat nem veszel észre és azok a TP-Linken másképp vannak beállítva. Sok routerrel volt dolgom, nem ezen szoktak elvérezni. A te esetedben azt kell használni, ami a te képességeidnek, izlésednek megfelel. A környezeti tényezők és a SoC is beleszól a dolgokba, a beállításokon kívül.
-
Patice
nagyúr
válasz
Fecogame #104234 üzenetére
Jól látod.
A szoftveres kontroller mehet Docker-ben is, nem feltétele a Windows. Sokan Docker-képes NAS-on vagy egy raspberry-n futtatják.
Kontroller nélkül a seamless roaming nem fog menni, ha egyszer be lett állítva a rendszer.
Én Omadát használok itthon, meg vagyok vele elégedve. -
gurabli
őstag
válasz
Fecogame #104232 üzenetére
Ne engedd el a Cudyt. Ha tartasz az esetleges backdoor miatt, akkor pakolj rá OpenWRT-t. De a backdoor lehetőséget nem rartom már valószínűnek (EU firmware esetén különösen), mert elég hamar és könnyen kideríthető. Pár éve semmi hír róla, pedig szerintem lenne. Amúgy egy TP-Link-ben sem bíznék meg jobban, ha erről van szó (sajnos). Nem beszélve a Xiaomi, Huawei és társairől. És akkor ott a rengeteg kínai IoT eszköz. Elég népszerű lett a Cudy, sokan használják.
A teljesítménye pedig egyszerűen hihetetlen. -
-
ReFleXx
addikt
-
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Fecogame #78840 üzenetére
nekem 8 hónapig AC66U B1 volt és arról váltottam végül AC65P-re
soha többé nem kellene a kazán 66UB1 meg a beakadó 5GHz wifije sem
mindenben jobb nálam a 65P és le tudtam mondani olyan funkciókról amiket havonta 1x néztem max (proci hőfok meg részletesebb wifi statisztika a Merlin FW által) -
válasz
Fecogame #78773 üzenetére
Persze, alapbeállítás szerint a http://192.168.1.1 címen, ehhez hasonló.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Bestbuy játékok
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Apple Watch ULTRA 2 49mm titán e-sim, orange band. Akkumlátor 100% Fulldoboz!
- HyperX Cloud Stinger Core Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST+KÉRHETŐ ÚJ FEJPÁRNA UTÁNGY.
- BittBoy v2
- Apple Pencil 2nd Gen. (A2051), Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- SAPPHIRE Pulse Radeon RX6600 XT GAMING OC 8G DDR6 használt videókártya 3 hónap garancia VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest