Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gum1cs1zma
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ugyanezt a kérdést feltettem a nagy Ram topicban is, irok ide is hátha innen kapok épp választ.
Elnézést kérek előre is ha az általam feltett egyszerű kérdést már számtalanszor megválaszolták, mindenesetre nincs kedvem átböngészni több ezer oldalt, szóval bocsi. Ha valaki mégis hozzászólna érdemben annak örülnék.
az alaplap:
ASUS MAXIMUS VII RANGER (90MB0IE0-M0EAY0)
memória:
Kingston DDR3 8GB 2400MHz CL11 (2x4GB) XMP Predator Series KHX24C11T2K2/8X
Kérdésem pedig a következő:
Ha ezt a 8 GBa ramot használom a fent emlitett alaplapban amit 2x4GBa os Kitt alkot és a későbbiekben szeretném további ugyanilyen 8 GBa-os Kitt rammal kibőviteni akkor a 4x4 Gba ram jól fog együtt működni dual channel módban?
Sajnos a számomra érthetetlen okból nem találtam ebből a Ram tipusból rögtön egy 2x8GBa os Kittet pedig azt rögtön vinném. Rengeteg recenziót olvastam erről a memóriáról és a stabilitása magasabb frekvencián is jól teljesitett ezért ebbol használnék 16 GBa-ot. Szóval használhatok két dupla Kitt-et? Az segit ha egyszerre rendelem meg mindkét Kittet? Vagy mindegy?Válaszaitokat köszönöm,
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x 16 GB Kingston Fury DDR5-ös RAM leárazás!!!
- ELADÓ: Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB 3200MHz DDR4
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest