Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Grave_444 #60363 üzenetére
Sokat gondolkodtam azon, hogy reagáljak-e erre a kommentre. Igen, nekem is ilyen van, épp ezért tudom, hogy mire képes. Amint tudok, én is veszek egy i5-3570K-t (az miatt van olyan alaplapom, amilyen), de jelenleg még pár hónapig kell fizetnem a banknak, és az egyenlőre fontosabb...
Végül azonban azért gondoltam, hogy írok, mert Te sokat adsz tanácsokat fórumtársaknak.Belefutottam egy régi Logout cikkbe, amit ajánlok figyelmedbe, különösen az összefoglaló ezen bekezdését:
A két mag + hyperthreading kiépítés elég meggyőzően teljesített a fentebb bemutatott tesztekben. A Borderlands 2 kivételével mindenhol jelentős előnyt mutatott fel a sima két maggal szemben, és az arénában is tudta csökkenteni a "károkat" a relatíve magas órajellel. Ezért az i3-as CPU-kat nyugodt szívvel tudom ajánlani a középkategóriás VGA-k mellé, amennyiben a multiplayer játékok nem jönnek be a képbe.
Persze nem mai cikkről beszélünk, azóta sok víz lefolyt a Dunán, változtak a szoftverek és a gépigény, továbbá az árak is jelentősen változtak (már megint az a fránya deviza...), de ha ezen túl tud valaki lépni, és értelmezi a cikk mondandóját, akkor azért kerekebb lesz a kép.
-
Kristof9094
senior tag
válasz
Grave_444 #60363 üzenetére
Ez a nem éri meg duma tényleg vicces mondjuk, single player módban marhára nem érzem azt a jelenlegi 20k különbséget, ami egy i5 és egy i3 között van. Mondom ezt úgy, hogy 1155 i3-ról váltottam i5-re, a Haswell i3 pedig tényleg rettentő jól sikerült.
Multiban persze érezhető, de átlag user, aki kitolja az új játékok single player módjait, illetve internetes slágercímekkel játszik (WOT), annak tényleg jó alternatíva az i3.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Videoteszt Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- AMD A10-6700 Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest