Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz drmotto #102187 üzenetére
a kinalatbol kiderul hogy van nyomtato is!
el kell donten kell-e nyomtato vagy sem?
aztan processor tekinteteben a lehetoleg: i3/i5i7-t valasszanak!
ES ezt vagy az ehhez a tipushoz tartozo procikat ne valasszak: Intel Pentium Quad Core N3700
occco occco de esetleg neha-neha vagy mindig belasulhat!!??
mivel egyik sem "ajanlott" gep ertsd ez alatt hogy maximum 3 evre tervezzek a hasznalatot!
ES akkor se lepodjenek meg ha 2 ev utan befosik a gep!!?
DE persze lehet 5 ev mulva is rajta kattingatnakutolso szempont es a legfontosabb!!??
elmenni megnezni megtapizni tetszik? nem tetszik? szimpi? nem szimpi?
azt valasztani amelyikkel egyutt tud "elni" az ember....vagy ha vmi fele husegpontokra kapjak ingyeee? akkor gepet atvenni gyorsan eladni!
arat megduplazni es venni az ajanlot kategoriabol!good luck...
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
spyduck
nagyúr
válasz drmotto #75649 üzenetére
Én sem értem Most vettem vissza 3db B590-et is a héten. Én totál ki vagyok ezektől a gépektől, nagyon sok papírmunkám van velük és érdekes módon csak IdeaPad-ok akadnak fent a rostán meg Asus-ok
Én csak Dell 3542-t és LifeBook A544-et szoktam javasolni ebben az árkategóriában. Azokból még 1db-ot sem vettem vissza. -
félisten
-
félisten
válasz drmotto #75654 üzenetére
Igazi okot nem tudok, max annyit, hogy amikor egymás után jön ugyanaz a kérdés le van tudva a válasz annyival, hogy előbb kaptál választ, gyorsabb is így.
Illetve ami pl 150k körül van változat ugye nem dvga-s és 150-ért már mindenki elvárja a gamer kártyát.
Ha nem fogsz játszani szerintem nagyon megéri, a HD4600 elég jó kártya (biztos van ami játék is fut rajta).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz drmotto #75479 üzenetére
Az egyik korábbi Fujitsumban lévő Intel Graphics vígan elvitte az izmosabb kalandjátékokat is, de ami egy notebooknál fontos szempont, hogy a hazai megbízható szerviztámogatás miatt jó választás lehet, ha tetszik az új dizájn. Viszont a kijelző nem biztos, hogy el fog kápráztatni, ha van rá mód, akkor meg kell nézni abban a boltban, ahol erre lehetőséget adnak.
-
btudos
nagyúr
válasz drmotto #53517 üzenetére
Konkrét konfig kéne, hogy lássuk a tutit, de a háromból alapvetően a G500 a legéletképesebb.
Lajkó: Inkább Lenovo B590.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest