Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antocian
csendes tag
válasz
antocian #106135 üzenetére
sziasztok,
van javaslat? Mire lehet elég a kis UX-es Asus?
fullhd filmnézés nem gond pl. az M-es procival, tévére kiküldve?
"Na, végre ma tapogattam is.. pont egymás mellett láttam a K501-et és az UX305-öt..
UX IPS paneles, pici, rajra wintiz, SSD-s, K501 nyilván nem az.. - de az se az extra nehezek közé tartozik.
Van valakinek tapasztalata ismeretségi körben, hogy tanárnéninek melyik lenne jobb? Elsőre az UX-es, hogy kivetítsen, digitális táblázzon, stb..meg hogy napi szinten ki/be pakolja..
A nagyobb előnye meg lenne az, hogy a 11 éves kölök is használhatná esténként - ha akarja és hozzáfér "jáccani".. bár facebookra jó az ux305 is..
Véleményeket, esetleg tapasztalatokat várnék (szívem szerint mindkettőt megvenném, csak hát azok a piszkos.... Vagy játékra fejlesszem az asztalit egy VGA-val talán..
- a tanárnéni meg hordozza azt ami pici.. Megbízható az UX-es ugye? (mintha azt olvastam volna)
Dell előnye lenne a 3 év, meg + 0,3 kg.. meg az ips, ha marad a nagy.. meg a mínusz a (sokkal) gyengébb VGA
?"
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest