Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsa31
csendes tag
válasz
Bl@tty #140359 üzenetére
Szia, tied mar megneztek pixelgarisan valaki masnak, gondolom nem ment at, ettol meg eladhatjak. Foliat, ha van, szerintem ahhoz le is kell szedni.
Allj el a vasarlastol, rendelj egyet pixelgarival ehelyett.
Jartam hasonloan, bontott dobozt nem is veszunk at. Sok sikert, barhogy jartal el!
-
aginor
veterán
válasz
Bl@tty #140083 üzenetére
Ok, így már jobban értem a dolgot. Sanjos a 34" jelenleg QD-OLED tekintetében kicsit senki földje, mert csak 175Hz-es gen1 panelek léteznek (ezalól a Samsung kivétel, mert mintha nekik lenne frissített paneles verziójuk a G85-ből). A nagyobb méretű (talán 39"-tól felfelé) panelek esetében van újabb gen. Emiatt ezen kijelzők esetében én megnézném, hogy mit tud a WOLED, azok gen2-esek, ha jól rémlik de majd az okosok kijavítanak ha tévedek. AZ Acert most én is elolvastam és valóban nem valami acélos. Viszont a színeket érintő hiba szoftveres, így elképzelhető, hogy azóta javították, ennek utána lehetne nézni. Viszont a fényerőben szerintem nem nagyon lesz változás.
-
aginor
veterán
válasz
Bl@tty #140067 üzenetére
"Gigabyte, Corsair, Acer és Philips modellekről nem teljesen pozitívak a vélemények" - ez miben nyilvánul meg? Nekem mondjuk pont az MSI nem szimpatikus a FW trükközése óta/miatt. Nekem egy Gigabyte típusra esett a választásom mert SDR-ben az biztosan tudja a magasabb fényerőt és a változó minőségű HDR támogatások miatt szerintem ez nem hátrány (és igazam is lett). Közel sem tökéletes, de nincs vele komolyabb bajom sem igazából.
Beégés: a legtöbb gyártó mostanra írásban is kiterjesztette a garanciát a beégésre, így emiatt egyre kevésbé kell szerintem aggódni. Ha a Samsung nem írta le a te típusodat, akkor még meg lehet próbálni tőlük kérni egy erre vonatkozó írásos állásfoglalást. Ha ezt nem adják meg, akkor valóban jobb elengedni a kérdést és venni olyantól, akinek ez nem esik nehezére. -
twenty17
csendes tag
válasz
Bl@tty #137553 üzenetére
Én közel azonos "bajban" voltam pár héttel ezelőtt
Végül a MAG-et vettem, mivel szerintem nem éri meg azt az extra "prémiumot" az MPG a MAG-el szemben, illetve alzán kívül nem is látni sehol, hogy elérhető lenne, és a különbség óriási árban (~160k).
A MEG nálam alapból nem volt annyira a terítéken, főleg az OledCare 1.0 miatt, illetve ha már van opció az aktív/passzív hűtésre, inkább választom a passzívot
A text clarity meg szerintem ember függő, sok ember írja hogy zavaró a 1st gen oled paneleknél (34" UW monitorok csak 1 illetve 1.5gen azaz a 240hz panelekkel vannak jelenleg), viszont sok embernek fel sem tűnik egyáltalán. Ilyen vagyok én is szerencsére
Annyi kivetni való van, amit olvastam több helyen is, hogy elvileg ha a VRR-t bekapcsolod, akkor az OledCare 2.0 funkciói nem működnek, azaz magától kikapcsolódnak. A sima 1.0 funkciók mindig bekapcsolva vannak. Viszont nálam +1 reddit posztot is találtam erről, hiába van bekapcsolva a VRR, minden OledCare funkció 24/7 bekapcsolva marad. Nem tudom hogy ez végül szoftveresen meg lett oldva, vagy bug hogy bekapcsolva marad valahogy, vagy végül is mi történik
+2 hete van meg, és gyönyörű, nagyon szép képe van. -
válasz
Bl@tty #137553 üzenetére
A text clarity miatt nagyon fontos sztem, hogy semmiképp se 1st gen oled panel legyen. Nálam volt egy 27-es asus rog modell és pocsék volt az olvashatósága pedig nem alsópolcos termékről beszélünk. Azóta már megnéztem az AW 3225QF-et és most a Giga Aorus FO32U2-t amikben már 3rd gen panel van és sajnos ég és föld a difi.
GIGABYTE MO34WQC2 monitor esetleg? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Zyxel NAS326
- Mini PC
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Eladó vált!!
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest