Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz Bl@tty #72192 üzenetére
Nehéz kérdés, ha eddig tn paneled volt, akkor inkább az XB241, nem tudom van-e a fórumon olyan akinek kalibráltam, de jól beállítva eléggé rendben van az a monitor. PErsze a VA jobb betekintésre, de jóval lassabb.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
MODERÁTOR
válasz Bl@tty #137553 üzenetére
A text clarity miatt nagyon fontos sztem, hogy semmiképp se 1st gen oled panel legyen. Nálam volt egy 27-es asus rog modell és pocsék volt az olvashatósága pedig nem alsópolcos termékről beszélünk. Azóta már megnéztem az AW 3225QF-et és most a Giga Aorus FO32U2-t amikben már 3rd gen panel van és sajnos ég és föld a difi.
GIGABYTE MO34WQC2 monitor esetleg? [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
twenty17
csendes tag
válasz Bl@tty #137553 üzenetére
Én közel azonos "bajban" voltam pár héttel ezelőtt Végül a MAG-et vettem, mivel szerintem nem éri meg azt az extra "prémiumot" az MPG a MAG-el szemben, illetve alzán kívül nem is látni sehol, hogy elérhető lenne, és a különbség óriási árban (~160k).
A MEG nálam alapból nem volt annyira a terítéken, főleg az OledCare 1.0 miatt, illetve ha már van opció az aktív/passzív hűtésre, inkább választom a passzívot
A text clarity meg szerintem ember függő, sok ember írja hogy zavaró a 1st gen oled paneleknél (34" UW monitorok csak 1 illetve 1.5gen azaz a 240hz panelekkel vannak jelenleg), viszont sok embernek fel sem tűnik egyáltalán. Ilyen vagyok én is szerencsére
Annyi kivetni való van, amit olvastam több helyen is, hogy elvileg ha a VRR-t bekapcsolod, akkor az OledCare 2.0 funkciói nem működnek, azaz magától kikapcsolódnak. A sima 1.0 funkciók mindig bekapcsolva vannak. Viszont nálam +1 reddit posztot is találtam erről, hiába van bekapcsolva a VRR, minden OledCare funkció 24/7 bekapcsolva marad. Nem tudom hogy ez végül szoftveresen meg lett oldva, vagy bug hogy bekapcsolva marad valahogy, vagy végül is mi történik
+2 hete van meg, és gyönyörű, nagyon szép képe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27MR400 Monitor
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest