Hirdetés
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #129819 üzenetére
Na sikerült összerakni! Első kérdés akinek van acer monitor meg tudná nekem mondani van e fólia a képernyőn? Igazából nem egyértelmű mert látszik hogy van valami réteg rajta de az lehet valami bevonat a tükröződés ellen stb... Nem szívesen kapirgálom amig valaki nem ír hogy mi lehet. Röviden a monitor rohadt jó minden téren előre lépés a 165 hz fantasztikus játéknál meg böngészésnél is a 75hz után. Még csak a dobozból vettem ki semmit nem állítottam rajta de igy is kontrasztosabb a kép látszik a nagyobb fényerő és nagyon szépek a színek! Furcsa viszont hogy keskeny kávának tűnik viszont a kép nem tölti ki teljesen a képernyőt. Meglepett hogy jár hozzá távirányító! A hangszóró csak van igazából szól de ennyi...
A fólia azért kérdéses mert ha nincs rajta akkor valószínű megy vissza mert van valami szar ami szerintem nem pixel hiba de nemtom mi lehet. Kisebb vonalba 3mm kb töri a fényt mintha karc lenne de kikapcsolt állapotban nem látszik semmi. Ha nem oldódik meg ez a hiba akkor is veszek egy ilyen monitort mert nagyon tetszik de ezt küldöm vissza. Ilyenkor amugy lehet kérni cserét vagy egyből pénzt kérjem és rendeljek egyet az oázistól pixel garival?
Az utolsó képen látszik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest