-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz Sly Bp. #18875 üzenetére
de, persze, nyilván eszembe sem jutott, cska utólag, hogy mi van, ha felveszem. meg aztán ha már felveszem, lehet, jobban járok, ha videózok, hátha eszközöl egy termékbemutatót is
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz Sly Bp. #18870 üzenetére
diktafon? dehogyis, csak történetesen volt nálam 2db telefon is
(#18868) kaller1
hát nem, a T700, E51 illetve 6300 továbbra sem estek ki (E51 így utólag mondjuk kicsit talán túl nagy, viszont előnye, hogy nagyobb része fém mint a 6300-nak), de egyikre sem mondtam azt, hogy ez igen, heuréka! keresnem kell még tovább[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz kaller1 #18788 üzenetére
na ma sikerült délután beugranom a mammutba kicsit körbenézni ebéd után.
első körben a sony ericssonhoz mentem, egy nagyon kedves és segítőkész eladót találtam, aki ugyan mindent tűvé tett, hogy találjon nekem egy c702-t, de már nem volt nekik sem.
végül a fémházas T700-ast ajánlotta (ami mellesleg nem is tűnt rossznak, mi az általános vélemény róla?), illetve ő is elismerte, hogy a k750i egy igen jól összerakott darab volt, és hogy nem nagyon gyártottak azóta hasonlótezután átbaktattam a nokia üzletbe 3270-es tapogatni, sikerült is, de nagyon nem volt meggyőző. elhiszem, hogy csepp és por és akármi álló, ez látszott és érződött is rajta, de az a perem az oldalán valahogy számomra rémálommá tette a dolgot, ráadásul kicsit olyan gagyi benyomást is keltett, olyan volt, mintha szétesett volna és azért lenne furcsa. megnéztem egy 6300-t is, az egyik eladónak is olyan volt, ő mondta, hogy már ejtette le, és nem lett baja.
végül - sajnos samsung üzletről nem tudok ott - elmentem a saturnba, ahol ki volt állítva egy b2700, hát attól sem ájultam el. Fapados monstrum benyomását keltette, ami még nem is lenne gond, de az a hatalmas nyakpánt-akasztó rész rajta túlzottan walkie-talkie hatású volt, így elvetettem.
ott is megkopogtattam 1-2 egyéb telefont, a 6300 mellett még az e51 tűnt elég jól összerakottnak.még nincs kitalálva, hogy végül melyik lesz a befutó, át kell gondolnom az egészet, végülis kicsit csalódás volt a dolog, az is lehet, hogy végül a k750i-be tetetek majd évente új joysticket, végülis alapvetően működik. másik oldalról meg mérgelődök, hogy nem tudnak nekem elég jó telefont gyártani a gyártók
(a saturnban egyébként volt egy T-mobileos csaj, feltétlenül mobilnetet akart nekem laptoppal kapcsolva eladni, meghallgattam a mondókáját, végülis hadd beszéljen, majd rákérdeztem, hogy hogy is van ez, ha túllépem a havi x GB-os keretemet. a válasz meglepett: lecsökkentik 128Mbitre a hozzáférésem sebességét. el nem nevettem magam, látszott, hogy zavarban van, gőze nincs róla, hogy mit beszél, de szegény rendesen pórul járt volna, ha véletlenül felveszem a beszélgetést )úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz kaller1 #18781 üzenetére
tényleg jó, bár pont a csepp és porállóság a kevésbé fontos míg az ütésállóság lényeges szempont lenne. igazából ha annyira cseppálló, mint a k750i (egyszer, 2 éve, elvesztettem egy angliai erdőben, de pár nappal később megtaláltam - közben viszont szinte végig szakadt az eső)
viszont ezt is felírom a "megfogdosandó" listára, ha már úgyis megyek körbenézni, ártani nem árthat, köszi a tippet(#18785) kaller1
gps-t kaptam a P1i-hez, így az valóban nem szempont, bár végülis ártani nem árthat, ha mindkét telefonomban van gps[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
válasz meroly #18779 üzenetére
viszont ami tényleg előny, hogy pl egyszerű pipás, tehát palack nélküli búvárkodásnál tudok vele fényképezni sőt, utána rögtön el is küldhetem valakinek mmsben
na, azt hiszem, valamelyik nap elmegyek megfogdosok pár telefont, vannak itt nagyon jók azok között, amiket javasoltatok, kösziúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz Sly Bp. #18774 üzenetére
hű, ezek a samsungok tényleg nem rosszak! főleg a b2700 tetszik, arra azt írják, porálló, gondolom ez annyit jelent, hogy a tengerpart homokja sem okozna benne problémát
a b2100-nál azt írják, 1m-ig vízálló. ez azt jelenti, hogy tudok vele a fürdőkádban ülve beszélgetni?
[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
válasz tjb007 #18772 üzenetére
nem tűnik rossznak, bár az alul kerekített formaterv egy kicsit meglepett, de ha emiatt nem túl kicsi a két szélső gomb, ezzel semmi bajom. a 2000 névjegy + a szivárgásmentes billentyűzet meg külön előny!
köszi a tippet, megy a listára, ki kell még próbálnom élőbenúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz kaller1 #18770 üzenetére
ahha. hát ez kár . az a 6300 tényleg rémes ilyen szempontból? úgyértem: míg a lecserélni kívánt k750i rengetegszer landolt már a földön, a P1i is, és semmi belső károsodást nem szenvedtek (a k750i-re síelés közben is ráestem már, és nem lett baja), addig egy k300 pár leesés után totál megadta magát, be sem kapcsol.
valahogy így értettem a strapabíróságot, mondjuk úgy, hogy akkor k750i szintű strapabíróság lenne jóúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
-
tkazmer
addikt
kéne nekem valami olyan mobiltelefon, kizárólag magán felhasználásra (tehát az üzleti funkciók, mint pl. remek email kliens nem fontosak), amely strapabíró, remekül tudok vele telefonálni, sms-t küldeni, és jó lenne, ha tudnék vele legalább annyit internetezni, hogy facebook+tőzsdei árfolyamok (itt szoktam nézni: [link] ) normálisan megjelenjenek rajta. egy RSS olvasó sem lenne utolsó. fontos, hogy BT legyen benne, mert szeretném a névjegyeket a laptopommal és a másik telefonommal szinkronizálni.
ár tekintetében nyitott vagyok bármire, ha nagyobb strapabíróság jár vele. előny, ha sony ericsson smart phone, mert az üzleti célokra használt telefonom egy P1i, és jó lenne, ha nem kellene még egy PC szoftvert telepíteni, de nem baj, ha nem az.
tehát a fontos szempontok: strapabíróság(ha síelés közben ráesek, nem törik be a kijelző, ha leverem az asztalról, nem hal meg helyben, stb), BT a szinkronizáláshoz, és viszonylag jó webböngésző.
szolgáltatói ajánlatok nem érdekelnek, kártyafüggetlen telefont szeretnék.
egyelőre csak egy ilyet [link] találtam, nem tudom erről mi a vélemény.
van valakinek valami ötlete, javaslata?úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
e65 nem lenne rossz, a videoban beszélő fickó is azt mondta, hogy ha az e65-öt olyan jól megcsinálták, akkor ezt az n81-et miért nem tudták (a szétcsúsztathatóságra gondolt), azonban a kamera annyira nem jó benne tudomásom szerint (2mpixel ha jólt tudom, af nélkül, tehát alulmúlja a k750i-met)
-
tkazmer
addikt
válasz badacsony #2303 üzenetére
hát ez nem igazán szerencsés, még akkor sem, ha ugye nem lehet átlagosítani. Mindenesetre ezt mindenképpen komolyabban megvizsgálom, mielőtt megveszem...
Valahol mintha láttam volna Bognak egy olyan hozzászólását, amiben mintha azt írta volna, hogy nem jobb a 8gb-s összeszerelése. Ha nem így van, esetleg félreolvastam valamit, annak örülnék.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz badacsony #2300 üzenetére
Ok, akkor a p1-et felveszem jelöltnek, a p990 viszont annyira nem tetszik.
Az n93i és i mentes verziója sem tetszik, az n80 összeszereléséről hallottam kevésbé jó dolgokat(ha jól emlékszem, még logoutos írás is született arról, hogy a lötyögő nem tudom mit hogyan javítsuk meg házilag), az n81 már egészen jónak néz ki(bár annak az összeszereléséről még ugye tapasztalatok nincsenek, valamint a ~18mm-es vastagság sem előny), ettől függetlenül azt is megjegyzem, az n95 kiesik, a teszteken kívül Bog 1-2 hsz-ben sincs elszállva az összerakása minőségétől, az e90 a maga 20mm-es vastagságával pedig kiesik, pedig egyébként nagyon jó lenne.
A samsung i600 sajnos egyáltalán nem tetszik..köszi a tippeket, várok továbbra is ötleteket, véleményeket!
[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
mostanában nem követem figyelemmel a mobil piac fejlődést, azonban a k750i-m második joystckje már igencsak halódik, és úgy gondoltam, hogy amúgyis megérett a cserére, lassan 2 éves darab. Így tehát kellene egy új telefon, de nem tudom, milyen lenne jó.
Amire szeretném majd használni: emailezés, sok wap és internet (emiatt a wlan sem ártana), valamint zene, és fényképezés, de persze komolyabb fotókhoz van gépem. Korábban nézegettem az e65-öt, akkor még a fényképezést nem tartottam fontosnak, azonban azóta megfigyeltem, hogy azért sokszor jól jön a k750i-m annyira nem rossz fényképezője, így tehát az e65 kiesik, bár nem tudom, pontosan mennyire készít jó képeket, csak nem hallottam sok jót a nokia féle kamerákról.
Nézegettem még az n95-öt, de a tesztek alapján annak az összeszerelésével, és a felhasznált anyagok minőségével gondok adódnak.
Utánanéztem az se p1-nek, az meg egy kicsit batárnak tűnik, bár még nem láttam élőben.A keret kb amennyi kell, elsődleges célom egy 70-120e huf közötti telefon, efölé nem szívesen mennék, de ha nagyon muszály, nem megoldhatatlan.
-
tkazmer
addikt
válasz Viktor0610 #1845 üzenetére
K850i mikorra várható kb?
-
tkazmer
addikt
Egy ismerősnek kellene olyan telefon, amelyik nagyon jó fotókat készít. Más kikötés nincs, persze, szeretne vele sokat telefonálni, de nemhogy az email, az sms sem fontos. Mit ajánlotok? Én első körben az SE k810-et ajánlottam, de eléggé le vagyok maradva az újabb mobilokkal kapcsolatban, nem tudom, hogy nincs e jobb, akár más gyártó kínálatában.
-
tkazmer
addikt
válasz Viktor0610 #1601 üzenetére
Köszi, utánanézek..
mod: találtam egy olyan adatot, hogy wifi 54mb/s. ez azt jelenti, hogy akkor a b-s wlannal nem is működik?
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
Lassan közeleg az idő, hogy lecseréljem a jó öreg k750i-t valamilyen újabb modellre. Mindenképpen wlanos telefont szeretnék, valamint előny, ha nagyon jó az email kliense. Nagyjából ennyi megkötéssel ki mit ajánl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest