Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
válasz laca500 #46739 üzenetére
Szia.
Nekem is ilyen klímám van. Ha eléri a hőfokot és lekapcsol a kompresszor akkor a ventilátor is megáll. (Az más kérdés hogy iszonyat pontatlanul teszi mindezt)
De ha minimális fordulaton is de megy a kompresszor akkor a ventilátor is megy, de az is kisebb fordulatszámon. Kompresszor szabályozza a fordulatszámát ez igaz, de le is kapcsol bizonyos hőmérséklet után, szóval nem megy az állandóan, akkor a kültéri is leáll.
Amiért nálad folyamatosan mehet az talán a nagy hőterhelés a helyiségben, és ezáltal mindig mennie kell, én legalábbis erre tippelnék. Nálam tetőtéri helyiség, 30 fok is van olykor, 27 fokra állítva hűt simán 26 fokra vagy alá, ilyenkor nekem is ritkábban kapcsol le mert nagy a meleg, hiába a jó hőszigetelés. Viszont ha felteszem 28 fokra akkor már lekapcsol néha néha a kompresszor is és ezáltal a ventilátor is.
Szóval ha megy a kompresszor akkor megy a ventilátor is a hűtőközeg visszahűtése miatt.
Jól működik a klímád -
ftamas0201
senior tag
válasz laca500 #46906 üzenetére
Ez így van nálam is sajnos, iszonyat hogy milyen szar munkát végzett a Gree ezzel a klímával sajnos. Én is próbálom magam rábeszélni hogy ez jó, de nem mindig sikerül mikor már felidegesít A foylamatos aláhűtéstől pedig kivagyok. 28 fokra van állítva a klíma aztán 26 fok alatt kapcsol le. Nagyon rossz az érzékelése hiszterézis ide vagy oda állítva is vagy I feel be-kikapcsolva tökmindegy.. Botrányos.
-
Atomgeszi
veterán
válasz laca500 #47071 üzenetére
Állítólag lehet állítani valami hiszterézist.. de nem tudom
Nálunk is ilyen hülyén működik, 25 fokra be van állítva és van, hogy 22,5 fokot csinál, van hogy 23, van 24 meg 25 is. Mikor milyen kedve van. Néha teljesen jégkockát csinál az étkezőből, pedig 25 fokra van állítva. Ha meg feljebb állítom 26 ra, akkor meg kb langyosat fúj.Ha lesz úgy pénzem, biztos lecseréltetem ezeket.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Nagya21
addikt
válasz laca500 #47067 üzenetére
Hali!
24°c van állítva a Gree Pulse-n, ha nekiállok léptetni felfelé a hőmérsékletet, 27°c nál állítja le a kültéri ventit, be meg 25°c nál indítja el. A beltéri meg megy folyamatosan, az nem áll le.
De 25-26°cnál nagyon visszaveszi a kültéri ventit(szinte meglehet számolni a fordulatát)
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
icetheman
tag
válasz laca500 #47250 üzenetére
Erre van egy nagyon egyszerű megoldás, amivel lehet javítani a helyzeten,
https://prohardver.hu/tema/milyen_legkondit_a_lakasba/hsz_44358-44358.html
#44358Hozzászólásban le van írva, kicsit furán. De érdemes rászánni az időt.
Nekem comfort x -en bevált. 3 fok a gyári hiszterézis greenél. ami annyit takar, hogy ha 25 re állítod, akkor 28 fölött kapcsol be a hűtés, 23 nál pedig ki, ha felmelegszik 28-ra akkor megint be... és így tovább. Ezt nekem sikerült 1 fokra belőni a hszben leírtak alapján. 24 re állítva, 23-ig lehűt, megvárja míg 25 lesz , akkor megint elkezd hűteni. (szeretném 0 fokra levenni a hiszterézist, csak még nem sikerült valamiért)Én használom az I feel-t , kb 10 méterről, mert folyosón van a beltéri, a táviránytó folyamatosan rálát a beltérire.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SONY LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs