Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
asha07lcc
tag
Ezért is tettem be a képeket. megbízható japán technika egyébiránt a Hitachi is.
Az SCOP és SEER helyett az adott külső és belső hőmérséklethez tartozó jósági fok illetve az akkor leadott max és részterheléses teljesítmény a hozzáadott egyéb paraméterekkel(légszállítás ugye lényeges meert a levegő tömege fajhője az ami a tényleges fűtőteljesítményt biztosítja) zajszint) adja az igazi képet.
-
theballa32
tag
Remélem,hogy hozni fogja az elvárásaimat,és egy jó klímát kapok a pénzemért.Amiben igazad lehet,hogy azért lett ez kiválasztva,mert jók a mutatói(amit lehet trükkökkel jobbá tenni,de mindenki trükközik manapság),de mint márkáról nem olvastam ,nem találtam rosszat.A klímás mondta,hogy ennyiért ő is tudna jobbat nekem,de ezekkel sincs semmi gond!Elhatároztam,hogy teszek vele egy próbát.A keret meg véges.Már ez is több ,mint amit rászántam eredetileg
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest