Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furious
tag
#75074elite.cs11 Nem, azért annyira nem sok benne. MÉG
#75075dqdb
Köszi a hosszabb leírást, most szétszedtem, kicsit vágtam még belőle, de nem volt vészes a leírtakhoz képest.
Teszteltem úgyis, hogy nincs benne meg úgyis ha benne van a plusz szivacs, és a plusz szivaccsal nem volt gond, nélküle viszont helyenként hallottam pengést úgyhogy maradt a több szivacs megoldás.
Természetesen ez sem olyan, hogy na bumm erőszakkal kell beletekerni a csavarokat, de ahogy kivettem és csekkoltam nem nyomódik semmi.
Btw, Kumara modding utolsó fázisa ez, kb. 1 hónapja, hogy írtam mit szeretnék, a tape modot leszámítva minden benne van már ami "kellett", hogy halk legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Mechanikus játékbillentyűzet ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe. RGB. ROG NX Red kapcsolók
- YMDK GH60 halkított, angol feliratozású PBT kupakos, programozható, hot swap mechanikus billentyűzet
- Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless (Tactile)
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest