Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speedo

tag

Sziasztok,
    Read onlyba, de követtem a csoportot úgy jó másfél éve, mikor is kiválaszottam a CoolerMaster CK550-es modelljét gateron brown switchekkel. Teljesen meg voltam elégedve a billentyűzettel minden téren, egésszen ezidáig, mikor is eljött az elkerülhetetlen, elkezdtek lekopni a billentyűk, és ez kezd halálba idegesíteni.

Mit lehet ilyenkor tenni? Alapvetően magyar kiosztású a billentyűzet, de teljesen vakon gépelek szóval, lehet ajánlani angolt is.
    1) Érdemes kupakokat vadászni hozzá akár angolt, ha fontos a háttérvilágítás?
    2) Ha minőséget szeretnék kupakok és egyéb terén, mondjuk úgy szintent lépnék, és ne legyen ilyen problémám, hogy lekopnak a billentyűk, akkor én benne lennék akár egy új bill. vásárlásában is, mi most az ajánlott?

(Ha jól olvastam a double shot pbt az isten, de pl Keychron abt-t használ, az mennyivel rosszabb?)

Kikötések:
    - brown switch tetszik, de mással nem volt még dolgom
    - nagyon sokat gépelek tehát fontos, hogy hosszútávon is megbízható társamat keresem a mindennapokban
    - szuper lenne ha lenne háttérvilágítás, fehér színt tudjon, rgb nem érdekel

Billentyűzet sajnos/nem sajnos elég nagy igénybevételnek van kitéve, ezen programozok és dolgozok egész nap + nap végén / hétvégén játék, tehát ilyen felhasználást figyelembe véve mit ajánlotok?

Új billentyűzet esetén, költségkeretet direkt nem írok, meghallgatok mindent. Értelem szerűen jobbat szeretnék mint a mostani cooler masterem.

Köszönöm, hogy elolvastátok :R

Új hozzászólás Aktív témák