Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedo
tag
Sziasztok,
Read onlyba, de követtem a csoportot úgy jó másfél éve, mikor is kiválaszottam a CoolerMaster CK550-es modelljét gateron brown switchekkel. Teljesen meg voltam elégedve a billentyűzettel minden téren, egésszen ezidáig, mikor is eljött az elkerülhetetlen, elkezdtek lekopni a billentyűk, és ez kezd halálba idegesíteni.
Mit lehet ilyenkor tenni? Alapvetően magyar kiosztású a billentyűzet, de teljesen vakon gépelek szóval, lehet ajánlani angolt is.
1) Érdemes kupakokat vadászni hozzá akár angolt, ha fontos a háttérvilágítás?
2) Ha minőséget szeretnék kupakok és egyéb terén, mondjuk úgy szintent lépnék, és ne legyen ilyen problémám, hogy lekopnak a billentyűk, akkor én benne lennék akár egy új bill. vásárlásában is, mi most az ajánlott?(Ha jól olvastam a double shot pbt az isten, de pl Keychron abt-t használ, az mennyivel rosszabb?)
Kikötések:
- brown switch tetszik, de mással nem volt még dolgom
- nagyon sokat gépelek tehát fontos, hogy hosszútávon is megbízható társamat keresem a mindennapokban
- szuper lenne ha lenne háttérvilágítás, fehér színt tudjon, rgb nem érdekel
Billentyűzet sajnos/nem sajnos elég nagy igénybevételnek van kitéve, ezen programozok és dolgozok egész nap + nap végén / hétvégén játék, tehát ilyen felhasználást figyelembe véve mit ajánlotok?
Új billentyűzet esetén, költségkeretet direkt nem írok, meghallgatok mindent. Értelem szerűen jobbat szeretnék mint a mostani cooler masterem.
Köszönöm, hogy elolvastátok
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Synology NAS
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Cooler Master Masterkeys Pro S RGB ISO/magyar
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- Mechanikus játékbillentyűzet ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe. RGB. ROG NX Red kapcsolók
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- Logitech G915 TKL US ANSI Clicky - új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest