Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
no...
a várakozásoknak megfelelően kipróbálás után olyan félmillió km-t saccoltunk bele a beltér állapota alapján (egy parki padon több szivacs van, mint a vezetőülésben volt).
a szerelő, akit vittem magammal, belenézett a motortérbe, és a csavarokra ránézve odasúgta, hogy az autó törve volt, ezt kicsivel később a tulaj is elmondta, hogy amikor megvette, valamivel hátrébb kezdődött a kaszni...
egyébként maximálisan korrekt volt a tulaj, elsorolta az autó hibáit (bár legtöbbet a szerelő is észrevette), mi lett rajta cserélve, mentünk is vele (motorikusan csodálatos volt, én kicsit elnedvesedtem közben), de sajnos átsoroltam B tervvé, annyit nem akart engedni, amit egy korábban orratlan autóért adnék (ki tudja a váz sérült-e, ott elkezd rohadni, a következő ütközéskor meg annyit fog védeni, mint egy kartondoboz)ami viszont elszomorít, hogy emberi távolságban egyszerűen nincs más potenciális jelölt.
már unom az autókeresgélést
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest