Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #214481 üzenetére
Nehari, de ezekre spec felesleges a kombi.
IKEA egy 10-esért a bejárati ajtóig hozza a 180x200-as franciaágyat (Fehérvárra), ami pl kombiba se biztos hogy befér, mert 2 méter++ csomagolással együtt. Benzin 5k + legózás helyett.
Hűtőt/mosógépet szintén kihozza a bolt, elviszi a régit.
Költözésre is van szolgáltató, tapasztalattal, megfelelő eszközzel, járművel.
Az elsőt még lelkesen megcsinálja az ember magának, aztán rájön, hogy jobb ezt olyanra bízni, aki ezzel foglalkozik. -
TrollBalint
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #214481 üzenetére
Igen, mi is úgy vagyunk ezzel, hogy a szedán jobban tetszik. Az Ikeázás, mosógép vásárlás, meg már le van tudva. Egyelőre legalábbis
Qru: a magas km-től némileg tartok, mert ott már a kopó alkatrészekre lehet költeni hamarosan szerintem, bár tény, hogy jóval olcsóbb is
Igazából a drágább mellett a kombi meg a gyári garancia szól. Bár az, hogy a szedánba a hátul nagyobb a hely, az nekem nem volt ismert, de az egy nagy pozítivum.
diegho: hát én pláne nem ismerem ezeket a motorokat, csak úgy gondolom, mivel sima szívók, ezért kevesebb a hibalehetőségük. Volt egy Volvo S40-ünk, az is szívó, hát azzal kb. semmi gond nem volt 20 éves létére
Új hozzászólás Aktív témák
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest