Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#96241664 #206470 üzenetére
Alatta viszont nagy a szakadék. 1m környékén vannak a normálisak. Én annyiért vettem egyet januárban, és alap dolgokon kívül nem kellett költeni rá.
#206472 tboy93: Sajnos annyi. Mivel aprópénzért van hozzá minden, és betonbiztos technika, ezért felértékelődtek.
#206473 vzsryl: Meg 2008-as, 115k km-rel vettem, Z14XEP, már galvanizált, és jobb az alváz, -üregvédelme. Amikor néztem szinte pár napon belül mindet elvitték előlem, és millió ft fölé tettem a keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest