Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
a liftbekkel egyet ertek, de pakolgasd Te egy 4ajtos krokuszba majd ragusz, nme a csomagtaro eretevel van baj hanem a nyilassal
engedelmeddel sanos nem csak keprl ismerem:- (udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #73301 üzenetére
HI!
oke akkor Te vezeted a statisztikat hogy hun jarunk:- )))
udv
neduddki
mod: area_51: nyugatnimet orszagan ha jol emlexem 86ota kotlezo a katalizator szerintemd?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
szőröscica
addikt
Más fogalmaink lehetnek a meglepően nyomatékosról, mert nekem volt balszerencsém ilyen 1.2 8V mk2-höz, és kevés annál döglöttebb, lomhább autóban ültem. Egyedül a 750 ezer km-t futott, két tonnával pakolt Transitot tudnám emlegetni, mint lassabbat. Meg a 2T Trabantot, de annak legalább feelingje volt.
-
footy
addikt
válasz szőröscica #73318 üzenetére
Akkor annak kinja volt. En mikor kicsereltem a gyujtokabeleket es a gyertyakat, akkor megtaltosodott
Egyebkent sokan sajnaljak a belevalo gyertyara a penzt es arra nagyon erzekeny a motor.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
hI!
maragyunk nnyibsan hogy sajol eloszott rovid valtonak hala kellesm otozhato josag volt, a tobi meg a szip emleik
udv
neduddki
-
Zewa
senior tag
válasz szőröscica #73318 üzenetére
875kg, 60 nyiha, 102 nyúlmókus 2500(!)-as fordulaton illetve egy szerintem elég jól sikerült váltókiosztás. Nem egy raccsingverda de szerintem nem olyan döglött az a verda alacsony sebességnél mint ahogy mondod. Próbáltam most is PII tulaj vagyok igaz 16v.
neduddki: Segítettem többször rokonnak pakolgatni a szekeret kocsiból be-ki annál a pár tucat alkalomnál egyáltalán nem volt megterhelő ki-be dobálni, monnyuk az igazsághoz hozzátartozik hogy ilyen titán keretes, elég könnyű bringa volt az övé. No mind1 is, majd Tildyék döntenek a mikéntjéről, ha hetente 1x kell bedobnia szekeret akkor tán' jáccik a sedan is.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
footy
addikt
Nem tudom milyen marka ment bele vegul, a szombathelyi Fiat szervizben csinaltak.
Persze nem 5.0 V10-hez kell hasonlitani, de vezettem Corsa 1.2-t, Polo 1.2-t es ez ment a legjobban kozuluk es a fek is ezen volt a legjobb.(#73321) joamilestoné
Az nem zarja ki, hogy kinja legyen.(#73322) neduddki
Abban kifejezetten hosszu valto van, ugy remlik 130-nal valami 3ezer korul forgott. Az pedig tuti hogy kevesebbet mint a Mazda6 2.0 benzinnel. -
Qru
MODERÁTOR
Ezért hordom/hordjuk haver sufnijába, ott látom/tudom mit raknak bele. Örök példám mikor a márkaszervízbe leakartak szerelni, beakartak kísérni az ügyféltérbe, mondom jó nekem itt a tragacs mellett. Mikor a szerelő közelített a Castrolos flakonnal rögtön mondtam, hogy ugye nem ezt a ... akarod beleönteni?! Erre, de, mindegyikbe ezt rakjuk. Mondom jó, akkor ebbe meg nem, tessék szépen a gyárilag előírtat beletenni.
Am jogos, vezettem 3 hengeres 1,0 Corsat, ahhoz képest a 1,1 8V rakéta volt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
footy
addikt
-
DeFranco
nagyúr
És hogy jött össze ez így?!
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #73329 üzenetére
Visszavonom, a dísztárcsa lett célravezető.
Chevrolet Lacetti.
És itt a langlovagok.hu-ról a cikk:
Teherautó, személygépkocsi és villamos ütközött csütörtökön reggel a főváros X. kerületében. A Sírkert úton egy köveket szállító MAN teherautó karambolozott egy Chevrolet személygépkocsival, utóbbi a villamospálya melletti füves részen landolt, előbbi a sínre borulva összeütközött a 37A jelű villamossal. Minden jármű kigyulladt, a Tatra villamosnak az első kocsija égett ki. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. A mentők a teherautó vezetőjét és a villamos két utasát könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy 60eves mozgassarult ff-rol van szo + egy hasonlo koru holgyrol szerinted?
udv
neduddki
mod: footy: most nem puntyo1 1.1es joszagarol van szo? cimboramnak volr egy sarga de hogy abban minden vot de nem hosszu vlato
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
"Pár „apró″ pontosítás a tűzoltóság honlapjáról: az útátjáróban egy követ szállító teherautó ütközött a 37A-s villamossal, és felborult. A balesetben mindkét jármű kigyulladt, ezekről terjedtek át a lángok egy, a villamossínek mellett parkoló személygépkocsira, amely szintén kiégett. A teherautót vezető férfi kimászott a felborult járműből, majd a villamosvezető segítségére sietett, akinek a lába beszorult a járműbe."
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Qru
MODERÁTOR
Átverte az ügyfeleit a Shell. Jó hogy soha nem adtam felárat ezért a semmiért.
#nincsbennetarcsi
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #73344 üzenetére
Nem, de felháborítónak tartom, hogy más hülyesége és hanyagsága miatt valakit ilyen kár ér.
Valamennyit térít a biztosító neki, így legalább is biztosan (ha szabályosan parkolt ott) hogy nem vett részt a balesetben, de gyanítom, hogy abból autója nem lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs