Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    Valaki magyarázza már el nekem, hogy egyirányú utcában, lakóházak, kapubejárók mindkét oldalon, az egyik oldalra felváltva vannak felfestve az "X"-ek, és a parkolóhelyek, itt lakom, de nem akarok mindig beállni az udvarra, állhatok az X-re vagy se? Egyszer álltam fizetős helyen, de nem váltottam jegyet, megbüntettek, oké, nincs is ezzel gond, mindig az "X"-en állok, majdhogynem a kapunkkal szemben, de sose büntettek meg.
    Ma kijött a vénasszony, hogy kihívja a rendőrséget, és majd ők megbüntetnek. Máshova nem tudok állni, max másik utcában, ami nemigazán szerencsés :W

    Kb így fest az utca:

    Az alsó vonalon bejelöltem nagyjából, hogy hol a kapunk, pont nem szerencsés, mert a másik oldalon is velünk szembe van, így ha a szembe szomszéd, nem az "X"-re áll, akkor nekem elég ki-bejönni az udvarba, tekintve, hogy az utca épphogy autószéles, itt vitték le a visszapillantóm is.
    Amit jelöltem piros kérdőjellel az a kérdéses dolog. Van ott kapu, kijáró, de odabasztak valami sövényt, tehát nem használják, ergo ők nem jönnek ott se ki se be.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák