Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
NorDezs
senior tag
Sziasztok!
Autovasarlasban szeretnem a tanacsotokat kerni. Le akarom cserelni a 2004-es Mondeomat egy nagyobb egyterure. Arban 2,5-3 millio kozott gondolkodom. Dizel kellene es legalabb 2006 vagy fiatalabb, persze tudom allapotot veszunk, nem evjaratot...
Milyen tipust javasolnatok? -
runner 125
nagyúr
Ha, már 2.5T Volver, ni'. AWD S60.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
giigz
veterán
válasz runner 125 #69960 üzenetére
Elcserélném a Megane-t
-
-v-
addikt
válasz runner 125 #69960 üzenetére
Inkább egy kék S60 R
-
runner 125
nagyúr
-
giigz
veterán
válasz runner 125 #69965 üzenetére
1:34-nél
-
Intru
csendes tag
Én is egy kis tanácsot szeretnék kérni. Megfordult a fejemben, hogy a 2002 évjáratú Clio-t, családi okok miatt le kéne cserélni egy nagyobb vasra, Lehetőleg dizel kombira. Mivel a Clio árfolyama elég alacsony, ezért eddig én is 400-450 ezer Huf körül nézegettem. Kis pénz, kis foci elvén ami eddig látótérbe került az 1998 évjáratú Vectra. Mint sza(g)kértők Ti mit ajánlanátok alternatívának, esetleg ha Szerintetek is Vectra, akkor a hátsó sárvedő rohadásán túl mire érdemes még odafigyelni? Segítséget előre is köszönöm!
u.i.: tudom Clio-t kenjem be zsírral és lökjem be a csalánosba...
-
DeFranco
nagyúr
én ennyiért nem vennék nagyvasat... szerintem gyűjts még hozzá, duplázd meg a keretet (plusz a járulékos költségeket ne felejtsd el! átírás, bizti, vásárlás után nagyszervíz)
baba jön? sürgős?
ennyiből nagyvasból félek, hogy olyat kapnál, ami csak nyeli a pénzt
#69972: hunavredestein? megtartanád magadnak, mi? önző kis fhlanszija dög vagy, tudod?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
egyébként ő csinálja jó... halálba dícséri, aztán amikor megunja, hogy nem veszi fel a telefont a szerelő, akkor csak beböki ide, hogy lehet hogy eladná, és úgy is lesz valami kismadár az itt mozizó csendes olvasók között (mert nézik, többen mint ahányan itt aktívak vagyunk, lassan tiszta hetihentes lesz a topic) aki egyből lecsap rá, mert hát megbízható kényelmes autó, nem is fogyaszt, bisztosdjólesz... viccelődünk itt, ő meg röhög magában, hogy adjuk alá a lovat...
'szt még én vagyok pajeszos...
[ Szerkesztve ]
-
Intru
csendes tag
Én is ezektől tartok... Dupláznám én ha tudnám, Dehát a cég csak az életemet viszi, adni meg nem ad semmit -.-
Nappali menetfényhez még annyit: e betűjelzés legyen benne, földtől ha jól emlékszem legalább 40 cm magasan, a két lednek egymástól legalább 1 méterre kell lennie, valamint a tompított kapcsolásánál automatikusan ki kell kapcsolnia. Rendőr így elfogadja az tuti.
-
DeFranco
nagyúr
Hát takarékoskodj... egy év alatt össze lehet hozni. Nincs az a költségvetés, amin 10%-ot nem lehet húzni kapásból, meg 10%-ot nekifutásból.
Nem akarok a zsebedben turkálni, ne is menjünk el ebbe az irányba, de ez az optimális megoldás. Nincs ingyenebéd, valahol ki fogod fizetni az árát. Nyilván nem kell egy vagyonért kocsit venni, de van egy valamilyen optimum, és ahhoz kellene közelíteni.
Mennyire sürgős? Pontosan miért akarod lecserélni? Nem tud várni?
@Dluinet: nincs, levágtam, amikor belelógott a gefilte fischbe
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
A dízelek okozzák a tüdőrák-megbetegedések hat százalékát
"A dízelmotorok általános emissziós javulása miatt a fókusz ma a közvetlen befecskendezéses benzinmotorokra helyeződik át. Független kutatók szerint ezek a dízeleknél több rákkeltő mikrorészecskét bocsáthatnak ki." Csak nem? Jó reggelt...
...
-
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Napfénysüti #69979 üzenetére
kinek mi van éppen eladó
-
válasz Dluinet #69975 üzenetére
trololo man Ez nagyon magas volt uh riszpekt
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
neduddki
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #69983 üzenetére
H!
csakmekekrdem ma ez szertned hogy muxik?
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #69982 üzenetére
5%-ért megmondom
(nálad amúgy 30-at is bevállalnék csont nélkül,
de tán' 40-et is(na jó azt azért nem) mert ismerlek, az egy másik kérdés, hogy nem tetszene az ötlet. ennek te pont az antitézise vagy a jelenlegi állapotodban, ami nekem persze nem baj, nem ítélem meg, de ettől tény (-nek gondolom))[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #69986 üzenetére
persze, nyilván én is tisztában vagyok vele, hogy nem feltétlenül bánok jól a pénzzel. el is határoztam, hogy a januári szabadság alatt összegzem az első munkában töltött évemet pénzügyileg, kíváncsi vagyok arra az összegre, amit utólag felesleges kiadásnak/megspórolható pénznek ítélek meg
egyébként mi a bánatot tanulsz ilyenkor?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
giigz
veterán
-
runner 125
nagyúr
LOL, én is azt tanultam, aztán szerencsére időben rájöttem, h inkább pénzt kellene keresnem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #69991 üzenetére
Hi!
mojert kene kifurnd? a flex mistt gyonypruszepen eltudo rakni furogstas nelkul, shogy teccik
udv
neduddki
mod:
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz neduddki #69996 üzenetére
amiket most mutatsz azok 'ragaszthatok is), de amit eloszor mutattal azt csak kizarolag furassal rakhato fel.
Tudom mert en is olyat akartam eccer de pont nem volt kedvem szetfurni az egesz elejet.
..jaa, es ezek az utobbiak kb annyit ernek fenyes nappal mint halottnak a masszazs.
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
BNM
csendes tag
Sziasztok
Első autónak milyet érdemes venni ?
Alacsony fogyasztás kellene,csomagtartó nagysága nem fontos nekem,olcsó legyen a fenntartása,és lehetőleg a vételár is. Minden nap használnám,jó lenne ha beindulna rendesen a reggeli hidegben is.Sokak szerint nekem egy Suzuki Swift kell de kíváncsi lennék ti mit ajánlanátok.
-
giigz
veterán
70.000
(#69999) BNM: Ezek alapján amit írtál, Renault Megane 1.4 8V, nem egy kategória a Swift-tel, pontosabban ég és föld mindenben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest