Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
át lehet... nekem (pontosabban nem nekem, hanem a mellettem levő sofőrnek) mondta a rendőr, hogy a sárga, az nem azt jelenti, hogy "állj" hanem azt, hogy "figyelem, forgalmi rend változás"
Tehát zöldről-sárgán átmehetsz. Ezért van úgy, hogy a pirosról úgy vált a lámpa, hogy piros-pirossárga-zöld, mert ott viszont a sárgán nem lehet átmenni, hiszen ég mellette a piros is.
-
blt.62
őstag
A "Nappali fény" ledsor beszerelésével kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek. 110%-os Osram izzók vannak a picassomban,és azt javasolták,hogy szereltessek nappali fény ledsort rá,mert nagyon kímélem vele az izzókat,aksit,generátort. Állítólag a picasso első lökhárítójára rakják (vízhatlan) és amint ráadom a gyújtást világítani kezd, ha ráadom a helyzetjelzőt,vagy tompítottat akkor rögtön elalszik. Vagyis nappal városban normál napfénynél csak ez a ledsor világít elöl. Állítólag az nem gond,hogy a városban nincs hátsó világítás, az első a lényeg, azt mondják a rendőrök elfogadják. Állítólag örök élet. Hallott már valaki erről?
Itt Szegeden 19 ezer a ledsor és 10 ezer a szerelés.
MegtorloXp
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz blt.62 #69852 üzenetére
"nagyon kímélem vele az izzókat,aksit,generátort."
Az izzókat lehet, a többi hülyeség.
"Vagyis nappal városban normál napfénynél csak ez a ledsor világít elöl."
Nappal jó látási viszonyok között lakott területen kívül is csak az fog világítani.
"azt mondják a rendőrök elfogadják."
Elméletileg ja.
"Állítólag örök élet."
Semmi sem örök.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Semmi sem örök?! Az életben 2 dolog az:
1-adót mindig fizetni kell
2-egyszer mindenki meghal...Einstein valami olyat talált mondani hogy két dolog végtelen. A világegyetem és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem volt biztos
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
neduddki
nagyúr
válasz blt.62 #69852 üzenetére
HI!
e betuset elfogadja, vasosi duboban akar 1l fogyasstascsokkenes s lehet /falun kivul joval kevesebb/ elleneb sokkal bztosagosabb mert sokkal jobban erzekelnheto mint a tompitott
nekm ez a kedvencem:udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
ezt most láttam:
Interjú egy Hondással!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
blt.62
őstag
Oké,de létezik olyan ledes helyzetjelző izzó amelyiknek annyira erős a fényereje,hogy nem is kell tompítottat kapcsolni a városban? Vagy ez is csak legenda?
MegtorloXp
-
TaaT
nagyúr
-
Kornel
veterán
nem kötelező, de ajánlott.
látni, és látszani, fontos dolgok ezekviszont azt mondd meg nekem, vagy valaki, aki ért hozzá, hogy azzal mire mennék, ha nem ültetném a kocsit, hanem csak a gyárinál keményebb gátlókat raknék bele... billegés, úttartás stb. javulna, vagy mindenképp ültessem? még mindig félek tőle, hogy túl alacsonyan lenne.
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #69862 üzenetére
HI!
attol emg hogy csesztek utannananezni a dogoknak nem en vagyok a hujje:- )))
udv
neduddki
p.s. ja elettartam: 30-50x mint egy 90%folotti izzonak, mod: normalsis vellanyo mukodest es nem 10dollaros vackot feltetelezve
mod: TaaT: ne izgulj nem Te vagy az lso aki jukrafut a tpm[itott vs dlr lathatosagaval nappal:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Typhoon47
senior tag
-
TaaT
nagyúr
válasz Kornel #69875 üzenetére
Meg kell kérdezni a bótban hogy melyikből van keményebb, az én monroe-mhoz hozta a lista hogy keményített (sport) gátló.
Typhoon47: A DRL nem helyzetjelző (bár tud az is lenni, de nem az az elsődleges feladata), a helyzetjelző meg nem DRL
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Kornel #69878 üzenetére
A jobb első kerekem beleért az ívbe, azt hittem hogy rossz a jobb első gátlóm. Voltam az autóklubnál lengéscsillapító mérésen, persze nem tudtam hogy a gumi mérete és nyomása nagyban befolyásolja mérés hitelességét (18-as kőkemény nyári), végül is az lett a vége hogy a balos 50%-os a jobbos 47%. Elmentem az Unixba hogy megkérdezzem mennyibe fájna 1db gátló ebből a típusból, adtam nekik egy cikkszámot és egyből rábökte a csávó hogy ez sport gátló.
Szerencsére mielőtt vettem volna tök feleslegesen egy új gátlót (valami 15.000ft lett volna) rájöttem hogy a felkoppanásgátló bakom ment tönkre jobb elöl.
Give them hell Ukraine!
-
Kornel
veterán
bilstein b6 sport szerinted jó lehet?
de itthon nem találtam még2*146 EUR lenne
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
-
Revolit
senior tag
válasz Cheesy #69884 üzenetére
Egyszer hallottam, hogy úgy loptak BMW-t, hogy állt a pirosnál (vagy akárhol, nem tudom már), oda ment csávó, elkezdte lehugyozni, erre kiszállt tipikus BMW-s arc, elkezdett csávó után futni, a másik emberke meg fogta és elvitte a kocsit Nem tudom igaz volt-e, állítólag itthon történt meg
-
!Overdose!
őstag
-
TaaT
nagyúr
válasz Typhoon47 #69883 üzenetére
Végül is igazad van, a kínaiak csinálnak W5W foglalatú cree led izzót, bár ezeket helyzetjelzőnek első lámpába egyik autóba sem lehet belerakni.
kornelka: Persze hogy jó, de ennyiből van aki kocsit vesz.
Ha nem találsz rendes árban akkor vegyél 4db gyárit, olajosat és egy szaki olyanra keményíti ahogy neked tetszik. És ha nem kukásak a jelenlegi gátlók akkor akár azokat is át lehet alakítani.
Give them hell Ukraine!
-
Typhoon47
senior tag
?
búrán belüli t10 foglalatra gondolsz? dehogyis, rendes ködfényszóró (pl.)1156-osába aztán meg kap egy relét, hogy gyújtásra induljon, tompítottra csökkentsen. búrán belül nem bohóckodunk egy 30W-os cree meg azért nagyon tud világítani."Education is important but big biceps are importanter"
-
Kornel
veterán
válasz !Overdose! #69887 üzenetére
megnézem, hogy lehet-e kapni az enyémhez, mert az se biztos, nem olyan gyakori típus
de köszi a tippet mindenképp!(#69888) TaaT: a gyári gázos, és csak olyat lehet elvileg kapni hozzá, olajasat nem is találtam...
gondolom a gázos gyárival már sok mindent nem nagyon tudnak kezdeni. elvileg még nincs nagy baja, most mérettem be, elmenne még pár km-t.(#69885) bitpork: béke van, csak megjegyeztem, hogy van akinek olyan jól megy, hogy légrúgón csücsül gyárilag
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Typhoon47 #69889 üzenetére
"búrán belüli t10 foglalatra gondolsz?"
pontosan
Nem kell 30W, most adtam el egy pár ilyet [7W] nappali fénynek rakta be a vevő úgy ahogy te írtad.
kornelka: "a gyári gázos, és csak olyat lehet elvileg kapni hozzá, olajasat nem is találtam..."
Az gáz Legalábbis a helyi lengéscsillapító felújító szaki azt mondta hogy csak az olajosakat lehet ilyen téren babrálni.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
szőröscica
addikt
-
8th
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest