Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
Az Insignia az tenyleg annyira kicsi auto, mint ahogy nehanyan mondjak? Pl. kisebb hely van benne, mint mondjuk egy Focusban?
while (!sleep) sheep++;
-
neduddki
nagyúr
-
őstag
Venni akarok egy lézerblokkolót, ha nem is blokkolót, akkor valami érzékelőt.
Valaki használ ilyet? 100e alatt nézelődnék.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Rivaul
addikt
válasz KonzolKartel #39216 üzenetére
Egy olcsóbb érzékelő engem is érdekelne. A blokkolóért megujjaznak sztem.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Kornel
veterán
válasz KonzolKartel #39216 üzenetére
blokkolót már büntetik, ha elkapnak vele, meg az nem is 100k.
olcsóbb, ha nem nyomod neki...
én se szoktam, bár ma majdnem belementem egybe gödöllőn, azaz remélem, hogy majdnem, és nem tényleg -
őstag
válasz Kornel #39218 üzenetére
Radardetektor vagy mi szösz kéne na. Blokkolót valóban büntetik, így az kilőve. Nekem bőven elég lenne, ha jelezne, hogy most ne toljam neki.
Nem vagyok amúgy egy nagy száguldozó, sőt, most mentem életemben először 200 felett, pályán kis szakaszon(csak megnéztem mit tud).Az a baj, hogy úgy elbújnak, hogy észre sem veszi az ember. A 90-es táblákkal nincs bajom, azokkal ki vagyok békülve, de most megkaptam életem első két büntetését. Gondoltam, ezeket valahogy megelőzném.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
stangli
senior tag
válasz KonzolKartel #39219 üzenetére
Lassan járj és több pénz marad a zsebedbe...
-
N-vidi-A
őstag
Hali.
Egy BMW 520i 150LE digitális kétzónás klímás, ABS + ASR 2év műszaki, manuális váltós, 1998-as autó szép esztétikai és elvileg hibátlan műszaki állapotban kb mit érhet reálisan? Nyilván nem pontosan de kb hány száz ezer Ft amiért jó árnak számítana?
Előre is köszi.
üdvMigiri, migiri, úgy ám! :D
-
zoo8800
veterán
válasz DeFranco #39140 üzenetére
Szvsz 8-10 évig nyugodtan lehet használni egy gumit. Nagyapám Poloja 2004-es, az eredeti szett van még rajta. Semmi jelét nem mutatja, hogy már nem tapadna.
(#39213) emvy
Hátul ültem egy sedanban. Nevetséges, hogy mennyire nincs fejtér. 187 centi vagyok, ami azért nem kevés, de nem tudtam úgy ülni, hogy ne érjen a fejem a tetőhöz.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
ESP
őstag
Ha valaki még nem múlt el 18 attól vehet autót a nevére?
Rokon, friss jogsis, 17 múlt.
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Revolit
senior tag
válasz bandus #39228 üzenetére
Óóóó nem is tudom, 70-es szakaszon kint felejtett 30-as táblák, mert sz*rnak bele visszaszedni egy felújítás után pl, meg csak úgy kiraknak egy 50-es táblát 90-es úton amit az 50m-re lévő kereszteződés fel is old, de persze pont ott mérik sebességet (tudom, 45ezer forintom bánja).
Ha nem arról szólna abszurdisztánba a sebességmérés, hogy még több pénzzel nyúlják le az embereket, még egyet is értenék veled...
-
Kornel
veterán
válasz zoo8800 #39224 üzenetére
érdekes, 2008-as barum polaris 2-vel úgy esett le az ívekről ma a kocsi alattam, hogy muszáj voltam visszafogni magam... simán kikukázom, pedig bőven jó még a profilmélysége.
(#39229) Revolit: ebben van valami, de javulást ne várj, most vesznek még több traffipaxot
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz bandus #39228 üzenetére
Azt ne mondja nekem itt senki hogy szögre betartja a sebességhatárt... Egy 60 as táblánál 65 nél már lőnek ami akkor is bekövetkezhet ha csak lejtőn üresbe rakod... Én nem vagyok álszent itt a 6-os főúton nem megyek 60-70-el. Volt hogy 130nál letoltak szó szerint az útról, 80 ról gyorsítottam mert nem tudtam kimenni külsőbe de addig tolt... Teljesen mind1 milyen sáv külső vagy belső. Vidéken lehet nem de a belvárosba dudálnak, anyáznak, villognak, tolnak stb... Én nem teszem ki magam ennek inkább ésszel de tartom a tempót. Azért mert nem 40 el mész még lehet normálisan közlekedni. Nem abból van a baj nagy része hanem mikor mindez felesleges állatsággal párosul. Meg lehet kövezni hogy 60 as táblánál 75 el megyek de ez van. Tartom a tempót, s ilyenkor nemártana egy detektor, ez van.
Revolit
Így van. Nem a biztonságosabbá tétel ami mozgatja őket hanem a g..cizéses pénz hajhászat[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
ESP
őstag
-
zoo8800
veterán
válasz Kornel #39230 üzenetére
Ez Michelin.
Barum, azmiaz?(#39231) DeFranco
nekem nincs bajom a 4 évszakossal. Az év 350-360 napján megfelelő.
Esőben általában nagyon jó. Szárazon se sokkal rosszabb, mint a nyári. Hóba meg úgyis téli gumi kell, az nem kérdés.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Kornel
veterán
válasz Rivaul #39232 üzenetére
50-es táblánál 68-ra állítják a traffikat, szóval én simán megyek 60-al lakott területen, eddig még nem jött csekk, pedig évi 30-35k km-ek voltak mostanában. 90-nél 108, 130-nál 143-ra állítják
(#39234) zoo8800: sz*r, tudom, a nyári most michelin lesz, ezt a kocsival vettem, még ezt a telet kibírta. de tényleg, olcsó húsnak híg a leve, akár elhiszitek akár nem, ez kezd elöregedni.
(#39233) ESP: jó idő volt, kicsit kikormoltam a kocsit a sok város után, csak hát az a fránya gumi nem tolerálta a hegyi kanyarokat, legalábbis alattam
(#39237) ESP : autópályán 10% ráhagyás van, tehát 130*1,1=143, ami még belefér, de ez GPS szerint, óra szerint kb. 150, típustól függően.[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz Kornel #39235 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Lehet ennyi az elfogadott de én logisztikába dolgoztam s napi 60 sofőr mellett tudom hogy sokszor 5-6km+ ért is kaptak. Persze általában többért de nem tudnak mit csinálni... Múltkor megkérdezte az 1-ik visszafele hogy elkapták-e s 50-nél 56-ra volt lőve ő meg 54-el ment így csak mosolyogva továbbküldték.
Csekk még nekem sem jött amúgy havi 3,5k... de jobb biztosra menni.
MunezXBK
Igen sajnos ez meg a másik hogy sokan csak az autót tisztelik.
Ez sokkal veszélyesebb[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
igazából egyszer mondjuk csak úgy megsaccolhatnád, hogy időben mennyit nyersz a dologgal. aztán összehasonlíthatnád az órabéreddel mondjuk, és akkor rájöhetsz, hogy mennyire éri meg valójában gyorshajtani
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Xero
nagyúr
válasz Rivaul #39238 üzenetére
Helyszínen nyilván kevesebbel is büntethető, de utólag már nem egészen így van. Én is következesen 10-15-el megyek többel a limitnél óra szerint (nyári felni-gumival teljesen pontos, télivel 1-5%-ot csal felfelé). Pályán beállok 140-150 közé és kész. Egyszer kaptam eddig csekket a régi 3-asról, amikor piszkosul siettem és egy faluban hátba kaptak. Ott nem igazán foglalkoztam a szisztémámmal, de szerencsémre pont berakadtam valaki mögé így csak 75-el lőttek meg. Ha nincs az a Suzukis, akkor repkedett volna a 45-90e közötti csekk.
(#39243) zoo8800: Bizony. Városban 68-tól fölfelé jön a csekk. Anno nekem is 68 vagy 69 virított a mérési küszöbnél az 50-es szakaszon.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
hol nem szarom le, hogy mit villog. morzézzon ha unatkozik, bekapcsolhatja az indexet is ha akarja, úgy sem szokta használni, még berohad. megyek a tempómban (ami jellemzően a sebességhatárt jelenti, és/vagy a közlekedés ritmusát felvéve, de jellemzően megoldom max. sebességhatár +10%-on belül) lehetőség szerint lehúzódva, jobbra tartva, vagy a sietőket elengedve, de ha erre nincs mód, akkor tűzpiros IJ kártya.
fizeti a bírságomat? nem fizeti. leüli helyettem? nem üli le. akkor meg kussolva játszódik amíg nincs mód rá, hogy elengedjem
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
nem kamu... én ez szerint közlekedem és egyszer sem érkezett csekk, pályán nettó 140-145, fő útvonalakon 100, ahol 70ott 80at tartom, ahol 50es tábla van max 60al megyek... és még csekk nem érkezett...
Dluinet +15 ráhagyás azért van, hogy a hiba határt kiküszöböljék, ha 50es táblánál 65felett mész, azaz 68al, akkor már megy a csekk...
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Sokkal jobban érzem magam ennyi szabályos ember között Én ha tudok megyek. Nem mint az állat de így szoktam meg. nagyon sokat vezetek városban s annyi is számít. Nem tolok, kacskaringózok, villogok stb de ha tudok akkor megyek. Nem mentem magam én így vezetek. Indexelek, engedek, megállok stb
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest