Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah h feledtessem a f@szságomat, itt van egy pár kép egy NAV-os eladó g astráról. adorjant fórumtársnak a kérésére.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
probizz
tag
Olajcsere következik - Seat 1.9 TDI (ASV) - 110 LE
Amiket használok:
- olaj: Mobil Synt S 5W-40
- szűrők: Mann, HengstTeljesen elégedett vagyok ezekkel csak érdekel a véleményetek. Ti miket használtok ilyen motorhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
_NCT
őstag
No utolsó reakcióként lehet hülyeséget írok de... F1-be azért a pilóták edzik magukat, míg a sarki fűszeres Marika néni szervezete nem biztos, hogy kibírja azt, amit egy viszonylag fiatal szervezet. + még laikusként arra gondolnék, hogy a mai matchbox műanyag autókban elég sok elem van ami elnyeli az ütközés erejét, míg a régi autókban 'vót a vas oszt kész'. Ami persze nem igaz, ott is megvoltak a dolgok, de nem ilyen részletességgel mint ma. De mind1, a lényeg hogy nem kívánom senkinek a próbababa szerepét.
-
_NCT
őstag
Viszonylag sok mákolás látható Bár még mindig orosz földön készült a videók java...
-
törölt tag
Daewoo Racer milyen autó? Mekkora mértékben kompatibilis az E Kadett-tel?
-
DeFranco
nagyúr
Van ott azért pár más tényező is... pöccre szakad a gép 80%-a, több méter salak mielőtt bármi megfogná, és aztán még ott van a szétrepülő gumifal, ez mind olyan dolog, amivel az úton csak esetlegesen találkozol. Ha igen, szerencséd volt, de a villanyoszlopra egész más érzés ráharapni (soha ne kelljen)
Karambolos gép kisebb eséllyel marad az úton, mint egy kereszteződésben, nincs padka nincs korlát, kicsúszik a francba, kisebb eséllyel futnak bele, sárga zászló, egyebek, meg amúgy is a világ legképzettebb pilótái kerülik el a belédszaladást (ha tudják) nem a clio-s Ica a hatodikról.
meg be is vagy szépen gyógyítva egy csinos kapszulába, nem megy a fogad közé a motorblokk és egy oldalirányú tüközésnél kisebb eséllyel szakad le a gerinced, mert a gépbe vagy szorulva.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
jó, de itt is volt fű, az is fog, igaz kevesebbet, meg rugalmas fal, igaz nem annyira rugalmas, a többi áll
de persze, mindenhol vannak sarkos példák, csak arra utaltam, hogy ott teljesen mások a körülmények, nem lehet példaként felhozni. pontosabban szerintem. pontosabban (nem) érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz #43960832 #38886 üzenetére
Nagyrészt kompatibilisek az alkatrészek. Ugyan az a modell csak más megnevezés. Egy 116 lovas gsi-t használtam belőle. Az nem volt egy rossz élmény azért. Fapados, vén, kocka jószágok. Nem gyerekcsinálós inkább telekre járós Bár az alkatrészek szintén gombokért vannak, amennyiben pont a kadett mintájú rész pusztul meg.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Rivaul
addikt
válasz zsoltee10 #38896 üzenetére
2004 utánit nézz mindenképpen. Aminek a ködlámpája már szögletesebb s nem kis kör alakú. Olvass utána rendes fórumokon. 3x annyi a hiba velük mint a frissítés után. Nekem is ez a fő ami érdekel így rengeteget olvastam róla.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz zsoltee10 #38899 üzenetére
Ha a régi tulaj csináltatja s nem veri rád a terheket akkor megérheti megvenni. Ha neked kell megcsináltatni akkor lehet jobb a frissebbet mert kevesebb lesz vele a baj. Ebbe a helyzetbe én is nehezen tudnék dönteni az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...