Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
A DBS menetteljesítményeit tekintve nem nagy durranás. M5-ön 160-as utazónál ránk előzőtt egy. Elkezdtük tolni (ő is) de egyáltalán nem tudott elmenni. ~250ig ott voltunk a seggében aztán el kellett venni a gázt mert a "tepsi" S4 kezdte elemelni az orrát a földtől. Úgy látszik nem erre a tempóra tervezték azt a bódét.
...
-
Ptech
addikt
válasz !Overdose! #18707 üzenetére
Mert itt épp szó volt róla, és onnan ugrott be. Bár ahogy látom a linken is csak az van, hogy x típuson hol van a motorszám.
-
orvil
tag
cimbimnek is van, igaz cabrio, nem coupe. nagyon szokatlan, hogy alig latni ki, fulig er az ajto, ha jol beallitom az ulest. sokkal testesebb, mint a DB9, nagyteso feelingje van.
szerintem is sima GT mindegyik, azokat szeretem, a 6os is az. ( raadasul ebben hasznalhato is a hatso ket ules, nem ugy mint a DB-ben).
viszont a DBS hangja az nalam mindent visz ... minden tartomanyban. M6nak szokas szerint megint nincs hangja (minimalis van a tobbihez kepest), azon sajnos sok penzzel lehet csak valtoztatni. az uj valto es a dupla turbo sokat nyomnak nalam, a gond csak az ertekvesztes, de azt be kell nyelni .... ugyanugy mint a fogyasztast (benzin, gumi)... most pl felenel van a tankom, es 110mls-t mutat az ora, gumit nemreg vettem, de a hatso par lassan megint esedekes, ez ilyen -
Ptech
addikt
válasz !Overdose! #18711 üzenetére
Ok, csak azzal nem megyek sokra.
-
latyak17
tag
Megvan a kocsíííí DD képek hamarosan
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
latyak17
tag
Eredeti, működő kazettás magnó
Összesítve, motor szépen jár, belsőnél, csak a váltószoknya, de az olyan, mintha szétszívta volna a nap és lerepedezés után lepotyogott a bőr..
Kaszni szép, csomagtartó ajtót a legegyszerűbb cserélni mert úgy gondolom, ami egyszer már elkezdett rohadni, azt nem lehet véglegesen megoldani..
Gumik újak, felnik picit rozsdásak..
Fékek kb kuka fullfelujítás ráfér, sok állás közrejátszik.. Kocsi balra húz, de ez nagy mértékben azért lehet, mert a bal kerék valószínűleg lukas,(felfújás után jó volt) majd egyre roszabb.. kipufogó valahol kifúj, dehát 1992-es.... Tetőablak, hát ja egyik gyengéje... még a török kis zsenik se tudták megcsinálni (hehe a mini Super Máriók, nem lehet nagy baj, szerintem kiugrott a sínből valahol.. majd szerelő meglesi.... hátsó lámpák meg vannak picit törve 5 cm víz áll benne (csere).. Többet tudok mondani, ha megnézi szerelő és elmondja saját véleményét... Beltér szép kárpit szakadás, és kopásmentes, rádió szépen szólÉs akkor jöjjenek a piszkos anyagiak, a kis törcsik nagyon meglepődtek, hogy erőteljes alkudásba kezdtünk, majd mikor nem tudták megcsinálni a tetőablakot belátták, hogy az ár még fog lefelé csúszni, majd szerződés íráskor még egyszer így 590 helyett 300 juró volt.... + költség 5-6 ezer benzin a másik kocsiba, 2 autópálya matrica 16 euró, és tankoltam 50 eurót.. merhát kinn ócsóbb D
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Tökmindegy #18723 üzenetére
Alul vagy felül?
-
latyak17
tag
válasz laszlo168 #18726 üzenetére
Elektomos tetőablak kiakadt és mivel esőre állt ...SZIGSZALLAG
200k-t simán rá is költök, szép lesz, nagyon csinos
Nem tudom magnó honnan van, de őskövület az biztos , úgyis ki lesz cserélve modernebbre mert CD-t többet hallgatok..
Nyárra, (mmint jövő) egy kis ültetés és vmi szép bbs papucs van betervezve, de ezeken kívül mindent vissza eredetire, a szlogen
[ Szerkesztve ]
-
-
-
latyak17
tag
valaki, tud vmi olvasnivalót adni külföldi kocsi hogyan helyezhető forgalomba?
1.8 GL 90 Le no klína, csak elektromos tükör
[ Szerkesztve ]
-
-
-
blunt
aktív tag
thx!
Ugyanaz a széria kapható itt, mint Európában! Annyi különbséggel, hogy az ittenibe plusszban van Szatellit rádió / Navtraffic és Navweather.
Az elektronikusan állítható futóműven választhatsz comfort/normal/racing üzemmódban. Régen én is hallottam róla, hogy más volt (de lehet, hogy csak mítosz?), de most egy és ugyanaz, mint az európai.
Remélem azért azok a hírek csak kacsák. Bár, ha igazak, akkor a mostani árak nagyon fogják tartani magukat, illetve talán picit feljebb is mennek. Ki tudja.
-
blunt
aktív tag
válasz neduddki #18664 üzenetére
Egy olyan orszagba, ahol a csira arra megkapja a jogsit , hogy automata valtoval egyenesen tud menni 100 metert, na oda kell is a rendori szigor. Poffeszkednek az orias pick upokban meg terepjarokban, de allandoan az arokba kotnek ki. Jobbra tarts? Pfff. Azt se tudjak mi az. Bar amikor a seggukre maszol akkor elobb utobb eszreveszik magukat.
Ezek a pesti forgalomban rovid eletu emberek lennenek... csirak, na!
-
neduddki
nagyúr
HI!
felreertes elkerulese vegett ihhon is szivesen latnam, lasdt ezt
egyszerun csak ugy vettem ki bitpork szavaibol, hogy nem tudja, hogy hol leledzel, ezert sotetitettem tudatan:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest