Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz SocketA #19895 üzenetére
HI!
ebbe max 5 egyrek fer be kenyelmesen v. 5 torpe, raadaul nehez mint a dog, tehat a 100lo/150Nm alapbol sem sok, nem meg kihasznalva za terhelhetoseget
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
törölt tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
dehogyisnem 0km-es dizel, amibol legfeljebb 150Mm-nel kiszallsz, van is otletem korea:- )
udv
neduddki
mod: almera: aha persze direkszuro motroter vegebol, meg valszeg makulatlan is szgeny, fogyasztas:12 Gasoline 6,90 8,71 11,08
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
m3tr0
őstag
Meg még esetleg ez tetszene nagyon. Csak hát itt is, fogyasztás alkatrész árak. Meg még ritka is mint a fehér holló. De jó lehet.
-
zoo8800
veterán
válasz SocketA #19890 üzenetére
CSAK Te tudod eldönteni, mit is akarsz. A Fabia meg a BMW nem egy kategória...
Igen, a Bömbi régebbi, drágább és jobb kocsi. Többe kerül majd fenntartani. De nekem a BMW kellene, csak nem a Compact, hanem vagy sedan, vagy kópé, és nem alapmotorral.rip and tear, until it is done
-
m3tr0
őstag
válasz AMD Power #19905 üzenetére
Oké, de kinek kéne Megane II pláne 900-ért?
A nővérem egyik barátjának volt egy 1.6 benzines...hát basszus többet állt szervizben mint amennyit használták. Hol az első ablak esett be az ajtóba, hol a motor állt le egyik pillanatról a másikra, majd valami cuccot kellett benne cserélni 26 ezerért amiből 16 db volt a motorban..nem tudom mi volt az de durván beszopták vele.. -
senior tag
válasz AMD Power #19896 üzenetére
AMD Power Az E36-ot 90 ota gyartjak, akkor itt meg mindenkinek Ladaja volt '98-99 meg nem a '90-es evek eleje
Nekem a Golfnak megfelel a 9 literes fogyasztasa. Nyilvan jobb lenne a 3 liter, de en beernem egy olyan kocsival, ami 10 alatt eszik, mivel ugyse mennek tul sokat, havi egy tankolas eleg lenne.
Amugy Te mit ajanlanal?
insomniac En osztom az allaspontodat, hogy inkabb egy regi dragabb autot, mint egy uj olcsot. A Fabia azokkal a virsli kerekekkel, meg muanyag belsover... brrr... persze, asszonykamnak munkaba jarni tokeletesen eleg lenne...
Megkerdezhetem Neked milyen vasad van? Esetleg BMW?neduddki Tudooooom, de akkoris, lenne egy bomosunk
-
törölt tag
válasz Kornel #19906 üzenetére
Semmi, de Te mondtad a fábia 4 csillagját, erre mondtam, hogy egy ilyen teszten semmi nem maradna belőle. De hagyjuk már a töréstesztet, nem erről szólt amit írtam!! Arról, hogy értelmetlen összehasonlítani a két autót, illetve arról, hogy az én autómban 100x biztonságosabban érzem magam, mint egy fábiában. Érzem, hogy autó és vas van körülöttem, és nem egy műanyag kis dobozban ülök.
(#19907) zoo8800 +1
(#19909) SocketA persze, nem titok, ráadásul én meggyőzhetetlen vagyok ilyen téren, ugyanis jelenleg ez a 6. BMW -m, valamint soha nem is lesz más, bunkó fanatikus vagyok, ez van ja, és egy 530i v8 -am van
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #19903 üzenetére
HI!
ja amuy imadom az n15os almerakt,ez nem is kerdes
udv
neduddki
mod: #19908 m3tr0: ajaj most uztd magadra a megan kulonitmanyt:- )))
SocketA: jaakkor az jo lesz 2. otonak elsonke meg kell egy racionalis
insomniac: tejjesn igazad van, az nem vezetett nemet szentharomsagto aki azt allitja, hogy nincs meg a vilagbll kimegyek abszolut biztosaban erzem magam semmi nem arthat filing
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz #35104512 #19910 üzenetére
A műanyag kis doboznak külön gyűrődési zónákat terveztek már, ami elnyeli az ütközési energiát, annál a BMW-nél még szó se volt ilyenekről. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg nem egyszer volt már törve 15 év alatt egy ilyen kocsi, ki tudja hányszor volt kihuzatva, az meg köztudottan nem tesz jót egy újabb karambol esetén. Ilyeneket gondolom számításba se veszel
-
Tökmindegy
senior tag
Beteszem ide is. Rendet raktam itthon oszt találtam egy vadi új Steinhof SMT 672 488-6A
luggatott sport féktárcsa szettet. Calibrára tuti ,de F,G astrára is meg még az isten tudja mire jó. Ha valakit érdekel szóljon valami jó ocsón odaadom itt csak a helyet foglalja.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
törölt tag
válasz SocketA #19914 üzenetére
2 compact van/volt a családban eddig, egy 1.6 és egy 1.8, majd most úgyis jönnek az ellendrukkerek, de nem tudok rosszat vagy gyakori meghibásodást mondani. Feleségemnek is valami ilyesmi lesz első autónak (azért mégse a v8 -al rohangáljon a városban ), normál használat mellett 8l -ből megvan, kopó alkatrészek nem drágábbak mint egy hasonló korú autóhoz, illetve rengeteg bontott cuccot kapsz hozzá fillérekért, hála a sok külföldről behozott autónak. Ezek az M40 -es motorok mint ebben a compact -ban is van az elnyűhetetlen kategóriába tartoznak, gyakorlatilag ha víz, olaj, benzin van benne akkor megy.
Szervízről, illetve az árakról nem tudok mit mondani, mert magam szerelem, de gondolom a márkaszervíz rohadt drága, ha találsz egy ügyes hozzáértőt valószínűleg nem kér többet mint más autóknál.
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz #35104512 #19916 üzenetére
Az előző biztonságtechnika vitához ,csak annyit tennék hozzá,hogy két nagyon jó barátom is szörnyethalt a nagy bálna mergában annó. Hiába a nagy vas a súly ,nem mindenható az sem. Azt el kell fogadni,hogy a modernebb autók biztonságosabbak ,mint az elődeik, bár ennek meg ott a hátránya ,hogy míg az utóbbit akár meg is javíttathatod addig ezeket a mai vasakat ki lehet dobni mert porrá törnek és ahhoz még nagy csatt sem kell.
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #19918 üzenetére
Én is elfogadom amit írsz, ezzel nincs is gond, a kolléga csak azt nem értette, amit írtam, de akkor most mégegyszer
Én sokkal biztonságosabban érzem magam az autómban mint egy fábiában.
Remélem érthető, hogy semmi köze a biztonságtechnikához, meg a csillagokhoz annak amit írtam. Azzal egyetértek amit Te is mondasz, hogy az újabb autók ebből a szempontból jobbak. Téma lezárva(#19917) SocketA mindenre amire bármelyik használt autónál, de leginkább a kasztni állapota a lényeges szerintem. Az összes többi könnyen és olcsón orvosolható, akár a komplett motor, váltó cserélhető kevesebb mint 100ezerből. Amúgy nézzetek meg mindent, motor szépen járjon (füst, csörgés, zörgés mentesen), váltó jól vegye a fokozatokat (rükvercbe kemény ellenállása van), fék, futómű tegye a dolgát lógás és koppanás nélkül.
A konkrét példány szerintem drága, valakinek itt a napokban mutattam egy 18is compact -ot, szerintem az jobban megérné, bár mint kiderült abban nincs klíma.[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
E36 Compact témához hozzá szólva. Tényleg nem "áll meg" de ettől függetlenül az általános rossz állapot azért igaz rájuk. Futómű gatya, zörög meg lötyög ez az, de meg nem áll. Biztonságot ne firtassuk,egy Suzuki Baleno jobb eredményt ért el Egy 316osba 5ember+klíma, az nem hogy erőlködés, az már katasztrófa. MAX 2személy klímával, még elviselhető, bár akkor is érzed hogy "denemmegy". Mellesleg é Compactot nem szivesen vennék, akkormár inkább egy Coupe, még ha drágább és fapadosabb is. De legalább nem E30 műszerfal+tuning
Smoke & Torque
-
senior tag
válasz #35104512 #19921 üzenetére
Persze, nyilvan vinnek valakit. Egy par kocsit mar azert kirprobaltam eletem soran, meg szeretem a kocsikat nagyon, de muszaki dolgokhoz annyira nem ertek.
A linkelt BMW nekem ugy, ahogy van tetszik, meg benne van az atiras... nem olyan sok az, ha TENYLEG rendben van, akkor inkabb kiadom erte azt a penzt, mint a 4-500ezreseket hozassam rendbe...
Szplöttyy Igen, a muszerfal azert nem a legszebb, ez igaz. A futomunel remelem, hogy a gyari sport futomu jobban birja...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Tökmindegy #19926 üzenetére
Akkor mar inkabb ez a halalauto: BMW
MunezXBK: Se idom, se energiam, se kapcsolatom (pl szerelo) erre. Nekem olyan kocsi kell, amibe beleulunk, oszt megy
-
footy
addikt
A képek alapján a km még lehet is valós. ti mit mondtok erre? Nem az általánosítások érdekelnek,hanem ha több van benne akkor az hol látszik.
-
senior tag
válasz AMD Power #19929 üzenetére
Igen, valoszinuleg ez lenne az esszeru valasztas, plane egy kezdo noi sofornek. Csak nekem is az a bajom vele, hogy egy papirdoboz az egesz. De vegulis amire nekunk kellene, eleg lenne... Amugy a "halalauto"-t csak viccbol linkeltem, olyat mar biztos nem vennek. Ezek a kis compacton meg elgondolkozok, de nem tudom..
Jelenleg a IV-es Golf, F-es Astra, Fabia esetleg Civikek johetnek szoba. Vagy talan meg a Mazdak.
Lehet eleg lenne nekunk egy ilyen is: Mazda 323/L]
Szerk.: Talaltam vegre egy elfogadhato Fabia -t! Igaz, 2000-es, de legalabb kinez valahogy kivul-belul.
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz AMD Power #19929 üzenetére
Ezen már túl vagyunk.
Volt itt már érv ellenérv mifene.
Fiam volt annó olyan ,hogy hónapokig járatta velem az országot mert neki elő vasnak bömös kellett,alig bírtam lebeszélni róla. Volt vagy 800 ezer összegyüjtött forintja és abból akarta megvenni Azóta már többször hálálkodott ,hogy nem engedtemSocketA
Mert ennek a kis mazdának valami épületes belső kialakítása van) Mintha azt hiányoltad volna más vasakban )
Ha van rá pénzed vegyél másfél milláért valami jó középkategóriás járgányt tetszés szerint és öt évig nincs gondod ,utána eladod és kb évente max 100 ezret buktál rajta.
Szerintem.
Ja azt a kereskedést felejtsd el ismerem őket[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
senior tag
válasz Tökmindegy #19931 üzenetére
Neztem ket hete 800ert egy 5 ajtso Mazda 323-at, 9 eves volt, 1 ev garral.
Ez viszont csak fele annyiba kerul, 400ert nyilvan nem varom el, hogy jol nezzen ki belul.. De ez tenyleg olcso, ahhoz kepest meg pofas isAMD Power: Az Astrat csak azert vennem, mert "nepauto", amugy nem szeretem Oket valamiert. Civis se tetszik mar ugy, mint 10 evvel ezelott, csak azert vennem, mert (foleg a motorjat) nagyon megbizhatonak tartjak.
-
-
Tökmindegy
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
-
AMD Power
titán
válasz SocketA #19935 üzenetére
Az F Astra és a Fabia ég és föld kb. Mind műszakilag mind a biztonság terén.
kornelka: Én abból már nagyon rég kinőttem.
m3tr0: Benzinesből az 1.6 16v , dízelből az 1.9dCi inkább. Havernak volt ebből 1.5dCi és most az 1.9dCi. Abba a kasztniba az való. És szebben is jár az 1.9dCi.
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
válasz SocketA #19927 üzenetére
fúj vazzeg... linkelitek itt a szarabbnál szarabb, pimpebbnél pimpebb E36-okat. ilyenekbe akkor sem szabad beleugrani, ha fizetnek érte. a 2lityós tipikus kitaposom a belét úgy legalább megy valamennyire motorokkal... olcsó bömöst csak hónapok után, kemény utánajárással lehet venni vagy k*va nagy szerencsével, különben szopóroller mind...
"Education is important but big biceps are importanter"
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #19938 üzenetére
Félelmetes, gondolja, hogy ezt elolvassák? Nekem nincs most hozzá türelmem, ír valamit az autóról is? Mert beleolvastam, de van ebben az Uránusztól elkezdve Dél-Afrikáig minden..
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nem Te voltak aki pd-t nem?
udv
neduddki
p.s. hu de csapongo allapotban vagy meg mindig:- )
mod: SocketA: nem oknelkul kerul az utolso 323 annyibe amennyi
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Tökmindegy #19938 üzenetére
"Ezt érdemes végigolvasni!"
Miért is?
-
Tökmindegy
senior tag
-
törölt tag
Akkor már inkább ezt érdemes elolvasni, ez sem rövid de legalább lehet rajta röhögni
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...