Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
blunt
aktív tag
válasz Napfénysüti #18652 üzenetére
Az sincs már. Jelenleg egy 2012-es Murano LE AWD van, a GT-R, és asszony kapott múlt héten egy 2013-as Beetle Turbót. Az STi-t meg még úgye pesten eladtam...
-
-
Egy öregecske Skyline lenne az igaz. Picit megpiszkálva megszégyeníti a Veyront is
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
Jut eszembe: a fedélzeti számítógép menüjében benne van az állóhűtés mégis. Már csak ki kell próbálnom.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
giigz
veterán
válasz lorcsi #18668 üzenetére
Igen, nem 100 LE, mint itt az 1.6-os Fordok Mondjuk manapság beújítottak itt Hajdú-Biharban egy Skoda Octavia RS személyében...
A Crown Vic 4.6 L-es V8-as benzinmotorral megy, 225 LE és 375 Nm Van belőle sportváltozat, az egy kicsit erősebb, de nem sok a difi, itt körül vannak mind.
A rendőrautókban ez 255 LE, most pontosan nem tudom, hogy mekkora a tank, de a gyáriakban csak 70 L-es, a fogyasztást is figyelembe véve az nem sok, de gondolom nagyobb van a rendőrben...
-
orvil
tag
válasz bitpork #18659 üzenetére
es a veyron kicsit megpiszkalva mit szegyenitene meg?
belegondolni is rossz. (Ford GT peldaja)GT-R szep joszag, most hirtelen el sem tudnam donteni hogy egy feher nissan vagy egy fekete C63 sedan .... bar a merci beltere eleg minimalista (cimbimnek van), a japo belso meg nem az en vilagom.
en kivartam a kivarhatatlant, iden megjelent az alomautom, meg parat kell aludni es talan valora valik :-D (nincs szivem eladni a jelenlegit, ugy hozzam nott)
-
N-vidi-A
őstag
Ez jó sokat bekajálhat 100km-en? Gondolom ez nem az ajánlott kategória, vagy jó is lehet?
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Qru
MODERÁTOR
válasz N-vidi-A #18672 üzenetére
10 literrel eljársz vele ha nem koppon hajtos, ha városn kívül is mész akkor 8-ból is. Szereti csipegetni az olajat, de amúgy ok. Nem hajlamos rozsdásodásra, nem túl drága hozzá az alkatrész, nem lopják, és nem elromlós fajta.
Nekem 100 lovas volt ilyenből (1,6 16V), a 100 lóval is ment 136-al meg már élvezetes is lesz.
#nincsbennetarcsi
-
adorjant
őstag
-
Szplöttyy
senior tag
Szokott az több is lenni, a XEV egy elég rossz motor ilyen szempontból, meg ugye se alapjárat, rángat dadog, mert mindent eltömít a kartergáz Meg Főtengelyjeladó hiba rendszeres stb. Viszont amig nem eszik túl sok olajat, addig vállalható motor, a hoszabbik F16os váltóval, pedig 3adikban 155nél még húz
Ui. Nem véletlen volt a B Vectrában 260km/hig skálázott óra
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
ben11
őstag
Hello!
Tudtok abban segíteni, hogy van-e valami honlap, ami összesíti az autómotorokat aszerint, hogy láncos, vagy szíjas a vezérlésük?
Vagy egyáltalán, honnan tudom megnézni, hogy melyiknek milyen?
Köszönöm!
-
N-vidi-A
őstag
válasz adorjant #18677 üzenetére
Az elejével mi a gond? Nem nagyon értek hozzá, szívesen veszem a tanácsot.
1000 km/L olaj valóban nem semmi :S Bár számításaim szerint ez kb negyedévente 1L olaj lenne.Az autót 550-be adná, 500e sem lenne szerintem kizárva.
A 112e km valóban viccnek is rossz, min 300e ami benne lehet!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Szplöttyy
senior tag
Nem. Nagyobb tempós autópályázásnál, vagy agresszív városozásnál lehet az több is De ez nem hiba feature, el kell fogadni, hogy ez ilyen motor, ennyi.
(#18683) N-vidi-A: BIZTOS hogy nincs benne 300e, ezek a motorok 300e környékén már tényleg nagyon csörögnek, füstölnek, normál használat mellett is. De ezek ne tántorítsanak el, meg kell nézni, ha megy, húz, és nemfüstöl nagyon, akkor jó kis autó lesz, bár azt a kormányt dobnám a kukába rögtön.[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
adorjant
őstag
válasz N-vidi-A #18683 üzenetére
Nem sikerült jól eltalálni a színét
Egy megnézést szerintem megér. Piszkos módon kell alkudni,mert a nagy motor eltántorítja az embereket ezekben a nehéz időkben,holott sokszor inkább előny,mint hátrány. Az X20XEV-nek valóban van néhány "sajátossága",amire oda kell figyelni,de ha szerencséd van,és ez rendben van,akkor bele lehet vágni. Ezek a sportülések isteniek,a szükséges extrák benne vannak,kell rá két gyári hátsó lámpa,és akkor szép is lesz -
orvil
tag
kov a DB9 lett volna (almom a DBS, de az pofatlanul draga), viszont par napja megvilagosodtam, itt az uj M6!!!!! mindig is turbos M-est akartam, a sima s6 v8 meg v10 nem vonzott, foleg nem a manual (rossz oldalon van) meg az smg valto (csunyan valt, megbizhatatlan, szervizigenyes).
magyarul a terv annyit modosult, hogy kivarom az elso "learazasi" hullamot (jovore), es pofatlanul nekiallok alkudozni, vagy bejon, vagy igen. -
Szplöttyy
senior tag
-
8th
addikt
Ejha. Számomra az R35 GT-R a jelenleg kapható nagy szériában gyártott sportautók non plus ultrája. Az irigységtől sárgább vagyok mint Jackie Chan . Olvastam valahol, hogy a "régi" R35 esetében az USA piacra szánt modelleknél változtattak a futómű geometrián illetve a menetstabilizáló elektronika hangolásán, hogy komfortosabb legyen az autó. Ez erre a szériára is igaz?
mod:
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest