Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz karakpecze21 #18099 üzenetére
De lehet rohanós fajtává tenni egy kis spoiler ide, kis kívánság lista oda és rögtön 100 lóerő plusz érzés
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
latyak17
tag
válasz karakpecze21 #18099 üzenetére
ha nincs megütve, vagy gányolva, házilag barkácsolva akkor bírják, és árak is egész jók
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
latyak17
tag
válasz karakpecze21 #18095 üzenetére
5 perc kutatással találtam szerintem minden kritériumnak megfelel, nem is fapados linkkk
-
neduddki
nagyúr
HI!
Urak, tugya vki, hogy a nedcaros s40ben volt 1.8as kozvetlen befecskendezesu micsu motor?
koszi
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
latyak17
tag
Mennyit ehet 100/km-en ? azért merész aki európában egy ilyennek vállalkozna...
-
neduddki
nagyúr
HI!
koszi
kozbedn e is megtanatam, valojabn nem volt melelt a gdi /hiszen az micsu vedjegy/ hanem 1.8i neven futott B4184 SM motorkoddaludv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz runner 125 #18072 üzenetére
1.6HDI az 110 lovas. Az ahhoz a vashoz nem elég. Sokkal kissebb verdákba szoktak rakni olyat. Pl c4. Tudok adni egy szervízes kolléga telefonszámát, hogy miért nem jó nagy vashoz kicsi 1.6 os hdi-t venni. Vittek be hozzá nem egy verdát úgy hogy szétrepült a hajtókar, meg a kettős tömeg lendkerék.
Chiptuning ennél a verziónál meg egyenlő a halállal ami a verdát illeti. C5 be is raktak, az új c5 be is, nah c5 volt az amit vittek hozzá mert csörgött zörgött...És hiánycikk hozzá az alaktrész, az 1.6 hoz. Bontot turbó stb...
Onnan szopom ezt az egészet hogy én bele akrtam ugrani egy c5 3 ba amihez 1.6 os motor volt, chip tuninggal.. Már örülök, hogy akkor nem vettem meg.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
-
SZATA
senior tag
válasz Dell XPS #18085 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Javítani vinni akkor nem lehet vontatva gondolom – sejtettem.
Ha pl. pár hónapig nem vizsgáztatom le, akkor átírásnál az okmányirodában nem kapok forgalmit? Mivel bizonyítom, h az enyém? Vagy arra van a törzskönyv, azt azért kapok? Bármikor vihetem vizsgázni, vagy van rá vmi határidő amíg le kell? -
Mr.Grincs
veterán
Ez nagyon megtetszett!! Holnap meg is nézem szerintem. A6
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
Hát igen ezért nézem meg. Ez a másik [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz bitpork #18131 üzenetére
Isten őrizz az allroadtól. Meg kivan a bré teljesen a nem normáli rugózású autókkal. C5 öm van, hidraulikus a rugózása, iszonyat jó és kényelmes, öröm nézni ahogy elnyeli az egyenetlen utat, de a vasúti átjáró és a fekvőrendőr az ismeretlen fogalom, olyankor azt hiszem hogy nincs is első futómű, mert kb akkorát koppan, hogy az még nekem is fáj.
Hál az égnek nincs semmi baja, meg nagyon karbantartani sem kell, 200 ezer kilóméterig hozá sem kell nyúlni, nem folyik az olaj sehol, nem eszi a hidraulika olajat semmi. Annyi a para az egészben, hogy a takaréklángelme franciák egy körre tették a futóművet és a kományszervót, így egy tartályról szopja az olajat. Bármelyik kilukad vagy valami nyígból kifolyólag eltávozik az olaj akkor viszont onnan csak autómentővel lehet menni tovább. AJÁNLOTT!
Olaj nélkül nincs kormány és rugózás. Persze ha rugózás nincs és minden kötél szakad akkor lehet menni futómű nélkül de akkor az leül mint a harcsa az iszapba minden szaron fentakad ami kb akkora mint egy kólásdoboz és kopog és szétkúr mindent amit csak lehet és akkor olcsóbb egy autómentő mint egy komplett futóműrendszer, ami olyan mint a mekibe, egy párszázas ajánlat újonnan, de használtan sem egy happy meal menü ára./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Dell XPS
veterán
Szívesen!
Sajnos nem kapsz addig még nem vizsgáztatod le.- Gondolom ki van vonva a forgalomból, rendszám, forgalmi az Önkormányzatnál!? Az adás-vételivel bizonyítod a tulajdonjogod. Bármikor viheted vizsgára, nincs rá rendelkezés. Amikor meg vagy vele, kötelezőt kell kötnöd a vizsgára!Üdv, Dell XPS
-
hobizoli
nagyúr
válasz Balupapa #18143 üzenetére
nem olyan fajta bor, rendesen meg van csinalva, kemenyre nem ijen buggyos-rancos hártyavastagsagu a textilvazon
megfogod is lehet erezni hogy tok mas meg a fogasa is, mint masik autokban
havercsavo kenegeti mindenfele borapolo szarral az ovet es az megis megkokadt az ódiba'
pedig ezeken hatul nekem meg teligumi is volt felnivel ecce hetekig
letorlom vizes ronggyal oszt hello
masik isminek ugyanijen bőr van egy enyemautoban es o sem kulonosebben keccsol vele semmit
most vitt el tolem 8db 215-s gumit 4db 16" felnit az uleseire stocolva
a GT3-knak ijen a gyari bore csak, a korabbi szeriáé prolibb buggyos gyurodos féle, amit rendszeresen babusgatni kell kulonben kireped
ez meg mar jobb minosegu, kemenyebb tomesu, lukacsos-szellozos
GT3-s PGT eleve max 1.5evig keszult a ciklus vegen es csak nyilvan abba sem mindben volt bőrszerkótöbb drón kell ;P
-
-
-
N-vidi-A
őstag
Megint én...
Ford-ból kb 600e-ig mi a legajánlatosabb, és mi az, amit mindenképp kerülni kell?
üdvMigiri, migiri, úgy ám! :D
-
giigz
veterán
válasz bitpork #18131 üzenetére
Most látom milyen autó ez!!!
Szóval ez volt a miénk (uncsiméké) A váltóval elvileg nem lesz baj, mert azt az eladás előtt cseréltette ki. Ő egy haverjától vette, és állítólag megbízható, amikor hozzákerült akkor volt benne 175k. Aztán beadta egy kereskedésbe, most meg újra látom, és 208k-t írnak... Szerintem ez nem visszapörgetett, de ki tudja...
Ő 2,6 M-ért vette, aztán beadta a kereskedésbe, viszont elhozott egy másik autót, nem tudom mennyiért számolták be, de a kereskedés 1,4 M-ért hirdette (na akkor kellett volna megvenni!!), és most újralátom 2,4 M-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest