Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz emvy #179012 üzenetére

    Ha mész próbálgatni, a helyedben mindenképpen beülnék egy BMW 5 GT-be, akár a sorhat dízelbe is, de van belőle - igaz nagyon kevés - 4.4 literes benzines erőforrással is. Tény, hogy a legtöbb ember szerint csúnya, nekem kifejezetten tetszett mindig is, főleg a facelift utáni verzió, szóval ha a kinézetével nincs gondod, akkor elég sok előnye van:

    - nem SUV tehát nem annyira feltűnő (az elejét nézve csak a rutinosak mondják meg, hogy nem egy sima 5-ös vagy 7-es szedán), de még lényegesen tágasabb is mint például az elcseszett X6 koncepció
    - a 7-es padlólemezére építették, szép nagy, a hatchback-szerű kialakításnak köszönhetően jól pakolható
    - az iDrive az egyik ha nem a legjobb infotainment rendszer a piacon (megszenvedtem magam is a RAV4 és a Lexus borzalmait is)
    - a 8 fokozatú ZF automata váltó baromi jól eltalált konstrukció
    - a sorhat dízelnek köze nincs a kerregős dízelekhez hang tekintetében és nagyon tudnak menni
    - a GT széria alapból magasabb felszereltséggel került piacra (pl. HUD)

    És még lehetne sorolni. Nyilván van hátránya is, például kevés van belőlük, még a mobile.de-n sem fogsz tudni több tucat közül választani (egyébként nem tudom nézelődtél-e ott, de 99%, hogy úgyis onnan jön ha használtat veszel). Vagy a magasabb fogyasztás, de azt írtad, hogy téged ez nem érdekel, ezért is merem ajánlani. Egy beleülést szvsz mindenképpen megérdemel ha a külső miatt nem kapásból shiftdel.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák