Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz giigz #13933 üzenetére

    "nem úgy néz ki mint egy szar Swift, ami manapság már 300k körül van, hanem modern formája van, nem szégyen kiszállni belőle" + "a Swift bűn rondán néz ki, a 206-nak pedig ma is kellemes formája van, nem egy elavult szar kocka. A Swift"...

    Te még mindig azt a közhelyet puffogtatod, hogy a 206 milyen jól néz ki és, hogy meg lehet vele jelenni, nem szégyen belőle kiszállni.
    1: egy félmilliós 1.4-es női autóval 206-al aztán kurvára meg lehet jelenni :D
    2: Nem szar így élni? Külcsín a fontos a belbecs majdnem, hogy mindegy. Megbízhatóság, tartósság, üzemeltetési költségek? Ugyan, szarni rá! Jól nézzen ki 'osztjóvan.
    3: még mindig arról van itt szó, hogy a Suzukihoz könnyebb volt hozzájutni, és az a 600-800ezer forint alapár különbség elég húzós. A törlesztés végén ha pl 10évre vetted fel a hitelt máris 1,5-2 millióval többet kifizettél a semmire. Rakj egymás mellé egy 10éves fapados 206-ot és egy 10éves fapados Swiftet. Tíz éves autónál szerinted megér 1,5+ milliót a 206 a Swifthez képest? Nem. Ennyi és pont. Még újonnan sem. Ragozhatjuk még de ez itt a lényeg. Az autóvásárlási szempontoknál egy kicsit erősebben elbillenti a mérleg nyelvét az ár és a megbízhatóság mint a dizájn. Azt értsd meg, hogy ha az embereknek csak arra volt pénzük, eleve csak az volt elérhető közelségben számukra akkor te hiába kiabálsz, hogy hahó emberek a 206 mennyivel szebb. Nem azt fogják megvenni. Gondolkozz...

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák