Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Szűkítettem a TV stickek lehetőségét az alábbi két modellre:
1.Xiaomi TV Stick 4K
2.Amazon Fire TV Stick 4KAz 1-es a szimpatikusabb de igazából ha van ellenérv meghallgatom.
Melyiket ajánljátok jobban ?
Illetve honnan érdemes rendelni ? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Erre esetleg van valakinek javaslata ?
Köszönöm! -
petir
senior tag
Sziasztok,
Van egy régebbi Samsung Smart TV-m de sajnos az app storeba hibába keresem a Disney+ alkalmazást nem találom.
// Van NAS a hálózaton futtatok Plex-et az is tök régi...a másik új TV
Plex appjához képest. UTP-n kap netet - na mindegy ez mellékes. //Szeretnék egy Androidos TV okosítót de semmiképpen sem boxot.
Ilyen HDMI-be dughatóra gondoltam.Tudnátok ajánlani konkrét típust?
Aliexpress, Banggod nem gond.
-
petir
senior tag
Távolba nincs SAMBA, max ha VPN-ezek de ott meg a sebességgel lesz baj mert OpenVPN vagy bármilyen VPN a titkosítás miatt sebesség korlátos.... egy 720p-s film helyi hálón Syno szerint 3-4 MB/sec-es sebességet azért szokott igényelni VPN-en nem vagyok benne biztos , hogy ennyi átjön. De cáfolj nyugodtan 😀
Szóval a Plex kelleni fog - szerintem .
Illetve olyan box aki nem kényszeríti a kicsit transzkódolásra úgy, hogy ugye nem LAN-on hanem távolról nézem.Erre kéne Nekem box
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni...témaindító elolvasva meg ez is bár ugye ez már több mint fél éves cikk...
Első és legfontosabb itthon egy HPT610-es vékonykliens van egy Xpenology fut rajta a filmeket Plexen nézzük - PlexPass van.
Távolról telón tök jól megy nincs gond nem akasztja meg a gépet de pl másik lakásban egy régi LG tv van elinditok egy filmet és megnyekken a " szerver " ugye transzkódolna azt meg nem bírja...igen TV jól van beállítva szerver oldalon transzkód kikapcsolva.
Szóval itt jön képbe egy Androidos box. Arra gondoltam, hogy egy ilyen kütyüvel talán távolról is működne a Plex a nélkül, hogy a szervert kifektetné. Ugye ezek a TV-s kliensek nem az igaziak...
Első körben másik lakásba keresnék boxot arra gondoltam vezetékes net ott a TV-nél szóval semmiképpen nem wifiset keresek ... melyik típus ajánlott az általam vázolt rendszerhez?
Illetve működő képes amit írtam ?Távlati terv egy utazós box amit bárhova megyünk vihetünk itt viszont inkább wifi-s box jöhet szóba...persze ha működik a fenti megoldás.
-
petir
senior tag
válasz
Beni2360 #7113 üzenetére
Na regisztrálhatok oda is
Köszi szépen !(#7115) kenand válasza
Kell Plex mert nem helyi hálón van a TV hanem távoli. Feliratot meg Plex automatikusan tölt le.
Itt a fő kérdés , hogy CoreELEC alatt van e Plex illetve a CoreELEC alól miként lehet egy Plex szerverre csatlakozni ?(#7116) blakey válasza
XPlay simán telepíthető a TV-re a TV áruházából ? -
petir
senior tag
Sziasztok
Témaindítót végigolvasva kérdésem lenne.
Adott egy LG Smart TV amire a Plex van telepítve és távoli szerverről történne a lejátszás. Sajnos a TV-n lévő Plex minden áron transzkódolna és mivel nem állítható a kliens így......na mindegy itt jön képbe a box.
Ami szimpatikus az az X96 Max Plus .
Kérdéseim :
1. Továbbra is ajánlott e az eszköz?
2. Használ e valaki Plex-et hasonló módon? Jól működik?
3. Van e ajánlott webshop ? Honnan érdemes rendelni most ? ( Ali,Banggood )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest