Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
looser
addikt
Sziasztok! Bár ez inkább alkalmazás kérdés lenne, de hátha... Hogy oldjátok meg (már aki) a streaminges szürkezónás oldalak (pl. videa, sőt ez lenne a legfontosabb) megjelenítését? Csak böngésző? Esetleg Kodi plugin? A legegyszerűbb megoldást keresem. Köszönet bármilyen tippért!
(STRONG LEAP-S3) -
looser
addikt
válasz
Exelsior24 #9825 üzenetére
Szia! Köszönöm, ez mind remeknek tűnik! A Strong még beltériként is elég megbízható volt annakidején Mindig TV-hez és az ára is szuper, mivel azt nem írtam, hogy max. 30e-ig keresek. Már vártam, hogy esetleg kínai oldalak linkjét kapom, de ez így, MM-ból, hazai garival, ennyiért igazán szuper. Köszi még egyszer!
-
looser
addikt
Sziasztok!
Melyik lenne a legmegfelelőbb megoldás, ha ethernet portra (100MBit elegendő) és külső usb-s diszk csatlakoztatására ill. HBO, Netflix, Kodi és Youtube appokra lenne szükségem? Nem kell hdr vagy dolby, egyszerű sztereo hangzás elegendő, egy régebbi plazma tévére lenne kötve hdmi-vel ez a külső eszköz.
Köszi & üdv
-
looser
addikt
Ó, szuper, köszi, egy pár karakterrel behelyettesítettem, de M-el pont nem :-)
Rákerestem, jól hangzik. Végül is a hasonló chipsetre épülő ezernyi márkanéven kijövő eszközök miatt gondolom nem kell aggódni, hogy nem lesz támogatás, legalább közösségi szinten a későbbiekben. -
looser
addikt
Ez az SP?C ez mi is? Igazából nincs szükségem a dual systemre, csak azt hittem, alapból ilyen a készülék. FW update, ha kell, nem gond, az Oplayen is egy mókolt orosz fw van. Akkor még az androidon lévő Kodi sem olyan jó, mintha külön libreelec-et használna az ember? Ennyit mondjuk nem szeretnék szórakozni, ha csak filmet néznék, de tetszik a lehetőségek tárháza :-)
kenand: nem szükséges, de ki fogom próbálni. Az összefoglaló meg szuper, igazán, rávilágított sokmindenre. Kb. tudom, mit várhatok az eszköztől, valószínűleg egy bt bill is rendelve lesz mellé.
headhunter: 15 dolcsival drágább a linkelt, nem tudom, van-e előnye a mindennapi használatban. Végül is nem nagy difi és nem három hónapra venném.
-
looser
addikt
Szuper, így minden érhető, köszönöm a válaszod! Nézem a LIBREELEC honlapját és a Downloads alatt ha kiválasztom a Generic Amlogic HTPC-t, azt írja, hogy "There are currently no official images/ROM’s for Amlogic 8726MX, S8xx or S9xx devices". De mondjuk így, ha felteszem egy külső meghajtóra végül is ki lehet próbálni. Nagy igényeim nincsenek, csak a hdmi a tv-be és a tv hangszóróján keresztül nekem elegendő a hangzás. Valószínűleg a vlc is elég lesz az androidon belül.
-
looser
addikt
SD alatt a készülék háttértárát érted, nem egy bővítőkártyát, ugye? Mint pl. egy live linux vagy ilyesmi. Szóval ha kicsomagolom a készüléket, bekapcsolom, akkor egy natív, gyári rendszer fog feljönni, ami már médialejátszásra van kialakítva, semmi olyasmi, mint egy androidos telefonon pl. google fiók hozzáadása, play store? Erre gondoltam, csak gondolom rosszul fogalmazok :-)
Tehát ikonról indítom a médialejátszót (pl. vlc), de van google szolgáltatások meg gyári appok, tehát egy mindenes készülék felületét fogom látni, vagy pedig egy kizárólag médialejátszós felület jön fel, mint pl. az Asus Oplay-nél (az van jelenleg), ahol lehet film, hang és kép közül választani. Ez utóbbinak nem sok értelme lenne, ha nincs mellette egy natív android a szokásos appokkal, ezért kérdezem :-) -
looser
addikt
Még nem döntöttem, bár a Vorke Z6 Plus nagyon tetszik (mint egy régi órás rádió :-)
Szóval az érdekelne, hogy ezeknél az androidos tv boxoknál többféle üzem van? Szóval lehet azt is, hogy mint egy normál telónál, tabletnél bejelentkezek, nézem az emaileket, play store-ból telepítgetek, játszok stb. ill. van egy másik mód (nem tudom, ez külön bootolható?), amikor kimondottan médiacenterként üzemel?Köszi & üdv!
-
looser
addikt
Sziasztok!
A Vorke Z6 Plus cumót nézegetem és hát Németországból ~17e az nem hangzik rosszul. Sok infóm nincs róla, de az alábbi vélemény meggyőzött:
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Külpolitika
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest