Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pancsermeste

őstag

válasz Pancsermeste #11527 üzenetére

Nos, meg is érkezett Kínából 4 nap alatt a csoda RockChip-es box.
    Egyből a Cast funkciókat kerestem, ám alap funkcióknál semmi erre vonatkozót nem találtam.
    Van rajta egy WiFiDisplay nevezetű alkalmazás, ami sima képernyőtükrözést tud, de valami borzalmasan lassú és mosott képpel, vagyis használhatatlan.
    Volt telepítve egy AirScreen nevezetű hekkelt app is, amit elindítva Google Home-ban tudtam hozzá csatlakozni. Ez már egész gyors és jó minőségű kapcsolatot teremt, ám ez is a FULL telefon képét tükrözi. Ráadásul először csak a reklámblokkolóra figyelmeztetett a google, de nem szankcionált. Másodjára indítva már fixen kint maradt egy figyelmeztetés, hogy vegyem meg az eredeti appot a store-ból. (bár ettől még ugyan úgy működött a képernyő tükrözés) Aztán frissítettem az appot, most működik rendesen, igaz a fő oldalon ott virítanak a reklámok.
    Ahogy nézem, másra nem is nagyon fogom tudni használni ezt a BOX-ot. Ezért az egyszerű tükrözési funkcióért én sokallom a 10K-t amibe került, de még mindig nem tudom, hogy mit tudtam volna venni helyette olcsóbban, ami legalább ilyen minőségben tudná ezt.
    Valószínűleg elajándékozom, és majd beszerzek egy Mi/Fire-TV Stick-et. :U

Új hozzászólás Aktív témák