Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #11527 üzenetére
Nos, meg is érkezett Kínából 4 nap alatt a csoda RockChip-es box.
Egyből a Cast funkciókat kerestem, ám alap funkcióknál semmi erre vonatkozót nem találtam.
Van rajta egy WiFiDisplay nevezetű alkalmazás, ami sima képernyőtükrözést tud, de valami borzalmasan lassú és mosott képpel, vagyis használhatatlan.
Volt telepítve egy AirScreen nevezetű hekkelt app is, amit elindítva Google Home-ban tudtam hozzá csatlakozni. Ez már egész gyors és jó minőségű kapcsolatot teremt, ám ez is a FULL telefon képét tükrözi. Ráadásul először csak a reklámblokkolóra figyelmeztetett a google, de nem szankcionált. Másodjára indítva már fixen kint maradt egy figyelmeztetés, hogy vegyem meg az eredeti appot a store-ból. (bár ettől még ugyan úgy működött a képernyő tükrözés) Aztán frissítettem az appot, most működik rendesen, igaz a fő oldalon ott virítanak a reklámok.
Ahogy nézem, másra nem is nagyon fogom tudni használni ezt a BOX-ot. Ezért az egyszerű tükrözési funkcióért én sokallom a 10K-t amibe került, de még mindig nem tudom, hogy mit tudtam volna venni helyette olcsóbban, ami legalább ilyen minőségben tudná ezt.
Valószínűleg elajándékozom, és majd beszerzek egy Mi/Fire-TV Stick-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest