Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Lacces #41617 üzenetére
Megannyi teszt van .... van értelme és jó dolog , de szerintem nem lesz képes arra amit te elvársz tőle.
vagyis egy erős VGA-t nem tud helyettesíteni ... inkább a feladatelosztásban jeleskedik ... Virtual Vsync , Intel® Quick Sync Video 2.0 .
Ráadásul ahogy előbb említettem játékfüggő a dolog .[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Lacces #41598 üzenetére
Bocs nem emlékeztem
De azért az Intel és az AMD platform között nem kevés különbség van és Intel oldalon is sok felhasználónál ill. játék alatt döcög. a dolog. Egy erős VGA-t semmiképpen nem helyettesít 100%-ban.
Melyik Asus lap támogatja a Virtut?
Az EPU switch pedig csupán egy kapcsoló ugyan úgy betudod UEFI-ben és Win. alatt is kapcsolni.Bazinga!
-
Gubu0101
veterán
válasz Lacces #41598 üzenetére
Tessék a teszt
Ezt olvasgattam és el gondolkodtatott az A 10.
Egy jó lapal jól lehet húzni persze a K változatot és az integrált 7xxxx-es vga is igen jól teljesít( le infóztam).
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
bluyoo
nagyúr
válasz Lacces #41592 üzenetére
Szia!
"szerintetek lehet hinni az ASUS-nak, hogy tényleg van ilyen energiatakarékos funkció benne? (EPU résznél)." Igen van én az LGA 775 rendszerem óta használom ... de az EPU -t támogatja szerintem az összes Asus lap.
"meg a Lucid Virtu," Nemrég pont szóba került FM2-es platformra jelenleg talán csak a Gigabyte adja a lapjaihoz. És semmi konkrétumot nem tudok róla , már hogy normálisan működik e az FM2-es platformon.
(#41594) KAMELOT
Valahol megadják a 3évet az ASRockra is ... bolttól függ.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Lacces #41325 üzenetére
"Virtu MVP egenlő a Lucid Virtu MVP-vel?"
Anno olvastam cikket még az FM2 megjelenésekor ... és írtam is hogy a Giga lapoknál elérhető lesz a Virtu de kiment a fejemből lehet szunyálni kellene.
Intel oldalon nem kell semmit kapcsolgatni és ugye ez egy program nagyon nem hiszem hogy különböznének.
Van i-Mode amikor az alaplapra csatlakoztatod a monitort olyankor az energiatakarékossági funkciói is élnek de teljesen nem kapcsolta le a VGA-t talán már az ATI 7000-es szériát mát igen de ebben nem vagyok biztos ...
És van a d-Mode amikor a VGA-ra csatlakoztatod a monitort itt az energiatakarékossági funkciók nem élnek de ugyan úgy használni tudod mindkét grafikus magot.
(#41324) marinea2
Azért kíváncsi vagyok mi lesz a vége a biznisznek ...Bazinga!
-
=HG=
addikt
válasz Lacces #41325 üzenetére
Virtut szoftveresen kapcsolod....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest