Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Mr.Csizmás #49893 üzenetére
Én tuti, mert hogy ki nem megyek ilyen útra nagy forgalomba az is biztos. Pláne a b*****i biciklis módot alkalmazva amikor a szaggatott vonalon két autó kózt szlalomozik...hagyjuk már. Kretén az is aki ezt a videót csinálta. Egyébként a kis kerék nem akad fenn a különböző nagy lyukakon sem...ha jó a rollered és bírja, akkor simán át lehet ugratni meg haladni a nagy kátyukon, repedéseken, fekvőrendőrökön stb. És nem 25km/h hanenm közel 40el megy az enyém...így az út szélén lévö bicikli út köszönöm tökéletes nekem plusz a járda ha van rajta, ha nincs akkor korlátozó mód be, és haladok 15-25km/h sebességgel...így is gyorsabb az átlagnál.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
Most hétvégi "játék" mert másra nem tudok gondolni. Story: Full felpakolva gyorsforgalmiról jövünk anyósékkal gyerekemmel hátul a kocsimban csepel pláza irányába a Corvin és Kossut út kereszteződése ugye egy elég "lájtos" 90fokos kanyarra válik szét a lámpánál. [link]
Bal sávon haladok 40!!!-el annál többel nem lehet bevenni kényelmesen a kanyart..ahogy megérkezek az egyenebe abban a pillanatban hirtelen jobbról index minden nélkül fehér VW golf rámhúzza a kocsit mintha ott se lennék persze telibe fékezek. Semmi bocs, semmi, elhajt...Na mondom akkor megkérdem mindjárt ez miért is volt jó. Szent Imre Térnél lámpánál találkoztunk picit...persze menő 40-45 év körüli faszikám mikor kérdeztem hogy miért volt ez így jó, a válasz egyszerűen annyi, hogy idézem: FELTARTOTTÁL!!!
Konrétan a jóédes anyja ott ül mellette szája alapba befogva, rám se mer nézni, én győzködöm magam hogy ne rángassam ki és picit cibáljam meg az embert...mondom neki hogy a veszélyeztetés és másik sávba áttolása a másiknak az belefér nála ezek szerint mert Ő feltartva volt a jobb sávban álltalam. Persze annyiban hagytam mert láttam teljesen süket az ember mindenben. Kívánom hogy találkozzon valakivel aki nem fogja vissza magát majd.
Ti (akik játrok erre) tapasztaltátok már hogy jobbról elsőbbsége van a besorolóból a birkáknak? -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Narxis #48496 üzenetére
Én maximálisan értem...
Azt viszont nem értem, hogy minden este gyorsuláis verseny megy a hungária körúton este 10 után, és a jard sehol...pedig oda még trafipax se kéne...veszélyeztető sávváltások, gyorsulás lámpától lámpáig stb...kicsit dühít, ha egy nehéz nap után menne az ember haza nyugodt 70-es vagy 50-es tempóban ahogy a tábla engedi és hirtelen arra kapja fel a fejét, hogy bevágnak elé veszélyeztetve az épségét.... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Pickit3 #48265 üzenetére
Az a baj hogy egyik oldalon sem haladja meg az intelligencia hanyadoa a 10et se sokszor. Mindig mindenki valami kurva versenyzőnek gondlja magát mert audi bmw stb van alatta...bár valamelyik este en is bepöccentem picit egy peugeotosra csepelen...megmutattam neki h azért mert tartom a kis priuszommal az 50et azer van itt lóerő...lámpánál picit begyaláztam a gyereket...utána visszavett...de ez csak a jobbik eset...multkor rám tolattak majdnem parkoloban mert épl alltam egy helyen gyalogoskent...mutatom a faszinak h helo bmeg itt állok gyökér....
Erre kiszáll nagy pofával keményen megindult felém...van valami gond? Mondom elöször is nehez azt mondani h ne hari ideparkolnék és állj arrább...rám kell húzni a kocsit? Persze támadóan lép fel mert ő az alfa...
Két gyerek nagy szemekkel a kocsiból figyel ki hátul ....mondom h tudod mit szallj vissza és parkolj le...-nem biztos hogy örült volna ha en is fellépek így...érdekes dolgokat tudok a kungfuról és használom is.... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Pickit3 #48252 üzenetére
Azért nem minden autos b*zi a motorosokkal. Én heteróként vagyok olyan lelkületü hogy elhúzódom, elengedem stb...de azt pl kifejezetten rühellem ha a motoros b*zizik velem és úgy megy el melletten hogy súrolja az ablaknál kitett könyököm meg visszapillantómat mert ő nagyon gyors és kemény....szoval ez nem csak a kocsisokra igaz h szivatják öket..oda vissza megy ahogy elnézem nap mint nap...sajnos ez van...
amit külön rühellek a nagy hangú mltorokkal amikor elmennek mellettem és betöri s dobhártyámat...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz philoxenia #47032 üzenetére
DE lehet hogy pont az hiányzik neki...hogy tágítsák...
-
Ezekiel Ston
senior tag
Adott a kövi rész ma fél 12kor.
2 Posztógyár u.
https://goo.gl/maps/aL76AbociC52
Lámpánál kanyarodok jobbra fő útra, dupla záróvonal mellettem ugye. Lájtos kigyorsítással automata elektromos módban még kényelmesen is jó. Erre azt nézem a tulkepzett birka bmvs záróvonalon át, bevág elém...shell kútnál jard ellenőriz, persze a pláza irányát nézik azok is...sajnos...érdekes a kövi pirosnál találkozom a bmvel...3mp előnye volt...megérte...pff -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Pickit3 #46752 üzenetére
Az a baj hogy szarik a nagytöbbseg az idöjárási viszontagságokra...apropo 4karikasok....csak futolag lattam csütörtökön az obi mellett a gyorsforgamira kanyarodva csepel fele este, hogy egymasba futottak pedig akkod még csak epp elkezdett esni a hó. Azotameg...
Nyárigumit lecserelni minek mar...hát decembert túleltük ugye... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz tibcsiworld #46711 üzenetére
Toyota prius phev.
Pickit3
Egyre silányabbnak erzem az emberi tudatnak csúfolt birka hozzáállásokat.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
Na a mai csodasztorik:
1. helyezett: Elektromos autótöltő kollegina...
Megállok a kocsimmal, felteszem tölteni, elindul a töltés...megérkezik rá 2 percre egy egolfos, beáll mellém de úgy izmos srégan, a segge épp nincs kinn az úton és a fehér vonalamon van rajta...Mondom neki hogy jó lenne ha beállna egyenesbe, mert így elég tré. Erre a válasz: "Ha zavarja a szépérzékedet..."
Anyádat...a szépérzékemet az zavarja ha ki akarok kanyarodni az útra, és miattad végighúzom a kocsim oldalát mert olyan buzin álltál meg....
persze beigazította magát ezután...és én voltam a rohadt. Na sebaj.
2. helyezett: Weste end P1 kijárat. Könyörög a pasi a parkolóőrnek: "Igérem elküldöm az sms-t csak engedjen ki. Elfelejtettem elküldeni de ígérem elküldöm csak had menjek..."
Lehet sok volt a shopping a karácsonyra, vagy afterkarácsonyra, nem tudom de ezt a csóróságot...(audiból persze)
3. helyezett: Itt igazából két külföldi birkát tudnék csak mondani. 1. megyek le a parlament rakpartra a parlament mellett. Az útvonalon 300m-eren belül 2 birkát is majdnem elütöttem mert száguldoztam a kocsival kemény 40!!!! km/h sebességgel, már messziről látja hogy jövök, bőven át is tudna menni az odaképzelt zebráján mert ugye az nem volt ott felfestve, csat 30 méterrel arrébb de az 30 méterr!!!!!
Gurulok gurulok ezek meg ráérősen cammognak nézelődnek mitérdekli hogy jön egy kocsi...majd elmegy...és persze mikor lefékezek előttük beleállva a dudába még nekik áll feljebb...
Ugyenezen az útvonalon külföldiek 8-an...mind agymosottan megálllnak a villamos síneken és nézik ahogy közeledek feléjük lassan mert ugye 90fokba kell bevenni a kanyart nekem hogy a rakpart felé menjek.....ezek ott állnak és várnak...Mi van itt? Ezt nem értem.... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Spirit #46634 üzenetére
Sajna el kell hogy keseritselek szokj hozza hogy ilyenek vannak. Jomultkor családostol mentem amikor "feltartottak" a belső savban és miután jobbrol megelöztem a tulkepzettje elém vágott es satut nyomott. Annyival masabb volt a helyzet hogy nalam állóra ment a kocsi...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Pickit3 #46581 üzenetére
A dohányzástól nekem is feláll mindenem teljesen. Hozzáteszem én E-cigizem, és azt pöfékelem a kocsiból ergó nincs mit kidobni...De azt végképp nem értem ha egy birka dohányzik és van hamutartó a k..va kocsiban miért nem abba nyomja el? Büdös lessz benn? És mikor benn szívja akkor nem? Sajna ezek azok a kérdések amikre az életben nem kapunk választ szerintem.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz philoxenia #46567 üzenetére
A probléma ott van hogy felületesa vizsgálat is....
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sok sok sok a birka.
Ugye rohan mert neki ott kell lenni 2 perccel korábban mert ő egy fontos ember. A fentebbi 78 eves ember balesetét mondjuk nem tudom hogy törtent...vannak kérdéseim a 78 evesekkel hogy mehet forgalomba ha a bevásarlokocsit is úgy tolja h a mozgaskorlàtozott parkolobol 15 perc neki h bejusson az auchanba.
Szoval lehet bennem a hiba de alapbol egy bizonyos eletkor felett és intelligencia alatt nem adnèk jogsit senkinek.
Az egyenranguakra is szarnak...az is baj...sokszor még neki àll feljebb.
Tegnap parlament. Siman atmehetnek a zebran kocsival. A birka persze hogy sietve elém lèp hogy fekezzek es még neki all feljebb " zeeebrabazz......."
Khm....ha megverem meg hülyébb lesz es én meg kapom a fejemre a feljelentest...vicc....[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz philoxenia #46526 üzenetére
Aminap állok a priuszommal a töltőn...jön egy anyuka egy épp 18 eves pattanásosfejü gyerekkel...
Megállnak nézegtik a kocsit méregetik...mivel benne ültem megkérdeztek pár infót a kocsirol. Miután sok jót hallottak sokmindenkitöl neg tőlem is azt mondja a gyerek:
"Na anya ilyet vegyel akkor nekem inkább mert ezzel jobban lehet száguldozni es jobban tapadnak rá a csajok is..."
Itt előbujt belőlem a jómodorom ahogy leni szokott:
"Bocs h félbeszakítalak de inkább a tankönyvet szorongasd meg a kis kukidat a kezedbe ne egy ilyen autót mert nem szeretném a hírekben látni hogy valami birka akinek az anyja a segge alá tesz egy kocsit megnyomorított másokat es családokat tett tönkre azzal hogy felvágkon a suli mindenre kaphato szépcicáinak meg szépfiúinak...."
Most nem idézem be a teljes szöveget de volt egy néhány sinonimám nekik hogy miket tudnának jobban vezetni pláne ilyen felfogással úgy hogy anyuci id halljaés nem állitja le a birka kölykét.... -
Ezekiel Ston
senior tag
Még mindig nem értem h a pl az autopályán megyek és en a belső sávnmban vagyok és látom h belső sávban mögöttem jön a megkülönböztető jelzésű jármű akkor Te is benn maradnál? -ez volt a felvetése a csávonak lehet rosszul fogalmaztam fentebb...
Szoval az en tudomásom szerint nem maradok előtte akadalyoztatva vele a haladasban őt...
Világosíts fel végre.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Siriusb #46390 üzenetére
Addig amig olyan okos es értelmes liberalisgondolkodasúakkal vagyunk tele akik megkerdőjelezik a megkülönböztető jelzest használó auto sebességét autópályan mert ők 150el mennek a belső sávban hogy miért huzodjon le hisz elfér mellette a közepsőn....addig nincs mit megkérdőjelezni sajna. (Alias munkatarsamnak a multkor volt egy ilyen okos felvetése...en meg kikelve bájos hangnemben csak annyit mondtam neki h remélem a saját szerettje lessz a rohammentőben és neki köszönheti h nem érnek be időben...)
-
Ezekiel Ston
senior tag
Emberek...ne vitázzunk ezen mert ugyis mindig magunknak akarunk igazat adni.
Véleményem szerint barmi veszélyes ami a figyelmet eltereli az utrol legyen az gps telefon vibrator vagy egy jó nő munkája az öledben tökmnindegy mi az mer Zavaró tényező a vezetésben. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz mephi666 #46237 üzenetére
Hát a bluetooth az már drága...3000töl indulnak...
Egyébkent nekem alapbol kihangosítóm van/volt már a kezdetektől a kocsiban...ha hivnak fel tudom venni ugatni tudok h vezetek es visszahivom annyi. És nem engedem ez csak hüvelykujjal a kormanyt egy pillanatra h felvegyem a hívást...
Nem volt akezdő autom se menő auto hanem egy rozsdas fiat punto 2000es evjárat. De számomra fontos az utasom és az hogy masokat ne veszélyeztessek vezetés közben. Téligumikat is mult hó közepén már felraktam a gépeimre... -
Ezekiel Ston
senior tag
Teljesen mindegy hogy hany százalek aki telefonal ha ennyire troger hogy egy 500ftos headsetre nem telik neki a 399.99ft/l üzemanyagár mellett.
Nekem ezekkel a trógerekkel az a bajom legjobban hogy masokat es csaladjaikat nyomoritjak meg ha balesetet okoznak...nem egy ilyet láttam mar itt bp-n is...féloldalasan ül kihangositva tartja a gyökér a telefont a fülénél úgy vezet marha biztonságos, aztan nem vesz valamit észre a telefon repül a kézböl rögtön eszméletlen menő manőveresnek hiszi magát csak az esetek 80%ban nem sikerül a manőver....aztán benne lesznek a hirekben hogy a soffőr figyelmetlensegböl padmára szaladt, gyalogosokat gazolt vagy vissza az utra es a szembe savba frontális ütközés...
Na ez most igy bennem volt a témával kapcsolatban, kinyomtam magambol sorry -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz philoxenia #46111 üzenetére
Ha öngyilkos leszel akkor remélem hogy ugy teszed hogy nem rántasz másokat is magaddal...
Nem rossz indulatbol mondom,hanem csak úgy..... -
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Mr.Csizmás #46058 üzenetére
meg ezelőtt 6 éve még azok a szar buszok mentek amiket még nem hogy kamera de jól működő ajtó se sokszor volt...
ezek...mondjuk most is mennek még ezek. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Mr.Csizmás #46053 üzenetére
Igen, kéne minden buszba kamera, pláne akkor amikor a buszos nagyon kemény gyerek és nem hajlandó megvárni míg leparkolok tolatva, és nagy sebességgel, miközben tolom a kocsi seggét be a parkoló helyemre, elmegy úgy mellettem, hogy a tükrömet kihajtja és töri...persze Ő tagad mindent, és nem csinált semmit sem...Ez már ilyen volt...XI. kerületben volt ez annó.
(ez egy 6 évvel ezelőtti eset mikor még puntóm volt....) -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Mr.Csizmás #45956 üzenetére
Annó én is úgy tanultam,hogy a tábla vonalában kell megállni, és mái napig így közlekedek, hogy tábla vonal, utána előre gurul, hogy belássa a kereszteződést... Ezt azért linkeltem, mert mint látható régen elsőbbségadás kötelező volt, most már stop táblás kereszteződés lett belőle (erdősor-szabadság utca találkozó részleg) valamelyik reggel mentem kocsival a melóba a szabadság utcán és valaki alkalmazta a szabadság utcáról a begurulok a kereszteződésbe, hogy belássam játékot...szép csattanás volt biciklis és kocsis egyaránt, én ahogy hallottam a visszapillantóba nézve pont láttam még ahogy a srác átszaltózik a kocsi motorháztetején reptében és földet érést követően már nem nagyon mozdult meg...szóval én inkább tartom magam a régi dolgokhoz...
-
Ezekiel Ston
senior tag
Csak remélem ha már megdöglik nem autós társunk okozza a halálát hanem a beton amikor a csámpás lábában a zebrán haladva pofára esik és olyan ütést kap a feje amilyet még soha.
Az a baj hogy sokan meg fülhallgatófal fészbukkal a kezükbe hasonlóan mennek így át előttem is párszor, fel se néz csak lájkol és sétál a piroson át...vagy mint a múltkor csepel plázánál lámpa zöldre vált, erre mikor elindulnék jobbról fószer átfut előttem a piroson...anyád... -
Ezekiel Ston
senior tag
Az iyen birkáknak alapból felesleges bármilyne "tudtára adás" mert még utána TE jársz rosszabbul, mert ezek szarnak magasról a "munkaeszközükre" nekimennek autóknak, kukáknak stb...csak mert ő parkolni akar...szóval feljelentés simán...közterületfelügyelet mehet bírságra.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz mephi666 #45663 üzenetére
Nekem itt volt az ominózus integető egyén...Napi szinten megyek jövök erre, de itt kifejezettnél is jobban kell figyelni a gyalogosokra mert itt valami őrületesen veszélyesen élnek...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz mephi666 #45653 üzenetére
Ebben az országban sem a zebra, sem a megengedett sebességek betartása, sem a parkolás (lassan már művészinek mondható az aki tud parkolni), sem az elsőbbség sem más egyéb nincs már ...megkapják a jogosítványt és mindenki egy miki laudának képzeli magát. Én azt nem értem, hogy egy gyerekes anyukát elütnek a zebrán...eleve katasztrófa...ha már a több sáv több felé megy a figyelem...Ha pont a kocsi mögül lép ki a gyalogos aki a belső sávban áll stb...mindenhogy gáz. Azonban ugye mint írták előttem is itt a gyalogosoknak nincs sok ráhatása a történtekre, a soffőr volt a hibás. Viszont van a másik része a dolgoknak, hogy megyek kocsival, a zebrán senki meg a közelébe se...viszont amikor 3 méterre érek a zebrához 50!!!!! -el...hirtelen odafut egy birka és még neki áll feljebb hogy mért nem vágom satura a kocsit ha ő át akar menni a zebrán...
Azt hozzá is tenném ehhez hogy én át engedem a gyalogosokat, csepeli vagyok, vagyok én is gyalogos és jó érzés hogy figyelnek az autósok sokszor rám ezért én ugyanígy teszek. Ezt azonban nagyon sok helyen nem teszik és ezt nem értem és nem is fogom sosem... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz amargo #45540 üzenetére
Nem, nem érzem magam ebben a körben, egyáltalán, és köszönöm neked is a felhívást.
Hangsúlyozom ismét...Szabály követő ember vagyok, nem vagyok az a veszélyeztető fajta. Toyotám van nem BMV Mercedes AUDI és a többi ehhez a skálába sorolható (és most elnézést mindazon tagoktól akik szintén nem tartoznak ebbe a kategóriába, csak álltalánosan bélyegzek, mert ezt tapasztaltam nagy többségében és ritka az indexet, normális követést, és normális közlekedésre méltatott ember). Nem az obitól jöttem, hanem csepelről kifelé, a lámpától, és igen, ott van egy 1 km-eres szakasz ami 50km/h, de utána lehet menni 70-el egészen a mol kútig a híd előtti szakaszig mert onnan ismét 50 (bocsánatm ár 30 mert ugye híd felújítás van). -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Elemental #45533 üzenetére
Maximálisan egyetértek.
Én szabálykövető embernek tartom magam. Ahol a megengedett sebesség annyi amennyi, azt nem szokásom túllépni, max csak ha autópálya/autóút és épp előznöm kell valamiért. Minden egyéb esetben simán megyek a megengedett sebességgel, hangsúlyozom, TEMPOMATTAL mert imádom. Ez pláne nem ad lehetőséget rá hogy túllépjek bármilyen sebességkorlátot.
Köszi a hozzászólásod. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz amargo #45527 üzenetére
"Napi szinten járok arra, kb pont ugyan azt a szintet hoztad mint a mercis te is. Felfogni nem tudom, hogy miért villogsz ott és mire jó ezaz egész?"
Igazad van, szabályosan szerettem volna menni, és mekkora paraszt vagyok hogy nem a dudába álltam bele rögtön és emberien csak villantottam rá, hogy menjen ki jobbra, ha lassabban megy a belső sávban...ugye. De gondold át újra. Vagy Te is az a soffőr vagy aki nem tér ki a mentő elől mert majd kikerül a jobb sávon mert ő gyorsabban jön a belsőben? Kb ez a hozzáállás ahogy nézem a hozzászólásodban.(#45528) NoLF
"én ezeket az érveket nagyon ritkán tudom megérteni. azért megütni valakit, mert nem ment 70el és én meg egy idegbeteg vagyok?"Tegyük fel, nem két forintos autód van, és tegyük fel hogy a kresz szabályainak megfelelően szeretnél közlekedni. Mint előttem szólónak is írtam, én nem szoktam mindenkire dudálgatni...inkább rávillantok, ha nem venne észre, hogy utolértem és nem állat módjára közlekedek. BOCS.
Mert nem ment 70-el...Mert nem ment és belső sáv...De komolyan emberek nem sok értelme van ennek a fórumrésznek ha ezt is magyarázni kell...
Ja és mert idegbeteg vagyok? Gondold át olvasd el újra a hozzászólásom...Visszaelőz, satufék...majdnem összetör, szánt szándékkal...Kislányom sikít hátul mögöttem a gyerek ülésben...NEM! NEM száguldoztam, a megengedett sebességgel szerettem volna haladni. Azt azért megnézném ha van egy kis két éves gyereked mögötted akit egy ilyen eset ér mert egy állat a másik soffőr Te csak nyelnél e egyet és behunyt szemmel simán továbbállnál e...
De hát én már csak ilyen állat vagyok, hogy a családomat szeretném megvédeni...sajnálom, ha mások lelkébe beletaposok ezzel... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Mr.Csizmás #45521 üzenetére
azota leszoktam arról hogy táblához igazítsam a sebességem...inkább jobb sáv, tempomat 50, elmehet mind mellettem ahogy akar...akinek meg nem tetszik hááát....
-
Ezekiel Ston
senior tag
Nehàny hete asszonnyal kitaláltuk h a priusszal elmegyünk allézni....
Felöltözés,gyerek öltözék stb. Átlagos szombat reggel fél 9...
Lemegyünk, beültünk a kocsiba,asszony kérdi h vezethet e...mondtam neki h most én vezetek sorry gyerekezzen hátul mögöttem.
Elindultunk csepelröl kifelé a gyorsforgalmin amivel az obi fele lehet kujutni.
Megyek az uton,lajtos 70es tempoval tempomattal, utolértem egy kombi mercedeszt.
Rávillantok h én mennék 70el 60 helyett ugyhogy huzzon ki a belső sàvbol...erre lassit...na mondom any@d jó okos húzás és útàlom de jobbrol megelőztem...erre mikor visszatèrek elé, làtom rákapcsol, visszaelőz jobbról de jól ráhúzósan, már ott fèkeznem kellett, erre ahogy bevágott elénk ugy satufékre vágta a kocsiját; h azt hittem összetör minket...állóra fèkeztünk...gyerekem mögöttem visít, sikit "apaaa mit csinált a bácsi?" Közben sír...hát öv kikapcs kiszàllnék, erre padlóval eltakarodik....
Utolérem, mutatok neki át hogy any@d ez mire volt jó ember? Erre pisszeg nekem vissza...ha y gyerek mögöttem nem bömböl még tovább tuti hogy az esti hírekbe végeztem volna...
De sebaj. Kívànom hogy valaki joemberrel hozza össze a sors akinek nincssennek hátràltato tényezői és rendbe tegye ezt a férget...
Eddig nem làttam értelmét a menetrögzítő kameràknak az autókban, de egy ilyen után én is beszereztem egyet.
Az összes ilyen férget bemutatom a rendőrségen és had kapjàk a pofonokat csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest