Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Khelben #26514 üzenetére

    Lehet rosszul fogalmaztam, nem kötelező, de ajánlott. Mivel bármikor leugorhat a zebrára egy gyalogos. Ha megnézed, zebrák előtt szoktak rakni kis sebességmérőket. 30 -nál mutatja, hogy jó sebesség. És egyébként az le van írva, hogy a zebrát úgy kell megközelíteni, hogy a gyalogos nyugodtan leléphessen.
    Parancsolj:

    "(2) Azt a helyet, ahol az (1) bekezdés értelmében a gyalogosnak elsőbbsége van, járművel csak fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel szabad megközelíteni úgy, hogy a vezető elsőbbségadási kötelezettségének - a szükséghez képest megállással is - eleget tudjon tenni, és e kötelezettségének teljesítése tekintetében a gyalogosokat a jármű sebességével ne tévessze meg."

    Tisztán le van írva, mérsékelt sebességgel!

    A refis szabály miért hülyeség? Mert az úton gyakori a kivilágítatlan kerékpáros, aki ráadásul taj részeg. Vagy gyalogos, aki szabályosan megy veled szemben, de nincs rajta mellény. Aztán nem beszélve az állatokról, kutya, macska, sün... És ha ismeretlen szakaszon jársz, akkor egy-egy kátyú is csúnya dolgokat tud csinálni.
    Egyszer állított meg rendőr ilyenért, megmondtam neki, hogy ha még vár 1 percet, ideér egy kivilágítatlan részeg biciklis, amit a refinek hála nem ütöttem el. Elengedett.
    Ha meglátom, hogy valami szembe jön, akkor értelem szerűen lekapcsolom.(persze ha ki van világítva, vagy van rajta mellény) A lakosságot meg nem zavarja, ez a legnagyobb hülyeség.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák