Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz Speeedfire #91636 üzenetére
Ami ügyintézés bele is van építve annak az árába, azt azért ne feledd. Nem is találod meg nagyon semmi fogyasztási cikk mellett ezt a szolgáltatást.
-
konyi79
addikt
válasz lugosi #91023 üzenetére
Hasonló ok miatt én felhívtam ma őket. Azt mondta a vonal túlfelén lévő hölgy, az akciós időszakon belül kell megrendelni, a megjegyzés rovatba beírni, hogy Joy kupont kívánsz érvényesíteni, személyes átvétellel az üzletben függetlenül attól, mikor jön meg a termék tudod a kedvezményt érvényesíteni, ha bemutatod a kupont.
-
konyi79
addikt
válasz Stauffenberg #90953 üzenetére
A croppos vázakat nemigen érintette, ezért a Samy 12/f2-vel elég jól el lehet lenni ilyen felhasználásra.
-
konyi79
addikt
válasz Speeedfire #90728 üzenetére
Ezt mondtam neked. A 25 meg talán egy fokkal rosszabb nyitva.
Nem is tudom mit néznek, mikor a teszteket írják ezekről. -
konyi79
addikt
válasz Mr.Csizmás #89708 üzenetére
Na abból nem csinálunk össznépi polemizálást Leginkább onnan kellene ezt kiírtani.
Mégegy ok az új MILC ONtopikra[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz Stauffenberg #89697 üzenetére
Végülis van logika abban amint mondotok, az összes gyártó szakmai topikja ezzel letisztulhatna, de akkor tényleg úgy lenne értelme, ha a nem gyártóspecifikus tartalmakkal mindenki oda terelődne.
Egyéb esetben maradna egy n-edik topik aprózni a tartalmat.Emellett elég sok a szavazat a külön topikra (L-mount), de két topikot ebből a kérdésből kiindulva nyitni nem tudom van-e értelme?
-
konyi79
addikt
válasz FoxiestFox #89690 üzenetére
Oda kellene is 3 moderátort kapásból felvenni
-
konyi79
addikt
Az jó, hogy mindenki szerint vagy így, vagy úgy kellene, de az lenne a kérdés, nektek melyik a szimpatikusabb?
Ha marad a topikban, csak azt átnevezve akkor valóban keverednek a szenzorméretek, ami a tájékozatlanoknak okozhat félreértést rendesen, ugyanakkor sok közös dolog biztos lesz a Pana vázai között, meg a társaság sem kényszerül folyton különszakadni.
Ha csinálunk neki külön topikot, az egyértelműbb ugyan, de lehet majd ide-oda küldözgetni Pana MILC témában. Meg így adná magát a bajonett szövetség alapján
L-mount: Panasonic, Leica és Sigma MILC-ként elnevezni. Bár kétségtelen, eléggé kicsi topik is lenne egyelőre.Mindkettőnek van előnye, azért dobtam be mégiscsak jobban hozzátok tartozik a téma.
-
konyi79
addikt
Megjött a Panasonic FF váza immár hivatalosan is, hogy érzitek, megfér itt, a kistesók között a topik nevében jelezve már nem mft-only, avagy legyen neki új topikja?
-
konyi79
addikt
Az nem olyan egyszerű.
Fix lencséket nagyon rá szokták tolni a szenzorra, azaz már bukik a dolog ha másra rá akarnád rakni, még ha az MILC is. Pont emiatt meg variálnak a mikrolencsékkel is, azaz ha rá is tennéd valamire, ugyanaz az üveg elég csúnya dolgokat művelne képszéleken.
Nézd csak meg a Sony RX1r2-t, a gyártó legjobb üvege a legbénább vázán, mégse hozzák ki FE-re, pedig egy 35/2 sokaknak úgy hiányzik ott, mint egy falat kenyér. -
konyi79
addikt
válasz Tin_Shield #89400 üzenetére
Ha már MM: Hagyományosan ha a közelben járok be szoktam térni a helyi MM-be, van-e valami extrajó vétel.
Egyik ilyen alkalommal nézegetem a sort, ott előttem próbálta átbeszélni az eladó az érdeklődő faszit a GX-80-ról a 4000d-re. -
konyi79
addikt
válasz jaanoo89 #89382 üzenetére
Az a baj az E-M1m2 is a videó szentgrálja volt az Olympusnál mikor megjelent, aztán elkezdték használni, de bitrátája ellenére is szétesett néha a kép, követő af meg messze alatta volt a az elvárásnak. Az új váz hiába lenne egy GH5s, a piac nem felejt, úgyis azt veszik ami már bizonyított. Emellett a Pana se ül a babérokon.
(#89384) Tin_Shield
A topikban a Sigma 56 népszerűségét elnézve csak volt itt még rés a rendszerben.[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz jjeahh #89167 üzenetére
Jó ideig használtam hasonló hátizsákot. A hát közepe jól szellőzőtt, a derekamnál a támasztási pontoknál és a pánt alatt elől azért beizzadt rendesen. De a hagyományosnál jobb a hőkomfort benne, és nem kell lemondani bármit magaddal tudj vinni.
Számomra ami komoly gond volt vele, nehéz terepen ha nagyobb súlyt vittem elég zavaró volt a súlypont eltolódás, meg a háttól eltartva a ballaszt lendülete. Ez bringán ilyen kicsi táskával szerintem ez azért nem olyan nagy gond. -
konyi79
addikt
válasz jjeahh #89162 üzenetére
Vannak igen kicsi, kifejezetten bringás keskeny hátizsákok. Az nem játszik? Abból is létezik hálós szellőző hátú.
Azért ha semmit nem tudsz érdemben vinni kényelmesen magaddal, nagy érvágás. Ok, a támaszpontokon izzadsz alatta, de mégsem az egész hátad, és csak tudsz ezt-azt vinni.
(a linkelt csak példa, az ára nem javaslat)[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz Stauffenberg #88983 üzenetére
Videóra a legjobb megoldás a vND, ami fontos, legyen infó a kiszemeltről, mennyire WB semleges. Egy bizonyos állástól mind színez, de nem mindegy honnan, meg hogy mennyire. Mennyire lágyít, az ugye videónál kevésbé fontos.
-
konyi79
addikt
CPL az mindig jó ha van, a 12-60-at nem néztem bocs, 58 mm a szűrőmenete, azt akár 25/1,7-re akár 42/1,7-re tudod adaptálni, még ha kitobin nem is fogod sűrűn használni.
Ellenben én mindig szívok velük a por+kosszal, ha belefér sok nyűgtől megment, ha valami profi bevonatosat veszel, ami jobban tisztul. Ezek a csomagok bár használhatóak, de messze nem a legjobbak.(#88929) itouchfan
Ahogy írod.[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz Ereshkigal #88525 üzenetére
Lehet most elbeszélünk egymás mellett, vagy nem érted, vagy én nem..
Mecivel most az Olympus azon üvegeire céloztunk, amit pro utótaggal lát el a nevében, ezen belül pl a 25/1,2 pro, a 45/1,2pro stb.
Ezek szembemennek az mft eredeti filozófiájával, azaz a kis méretben jó minőség.
Az 1,2-es fix semmivel sem kisebb, mint ff szenzoron egy 1,8, és érdemi előnye sincs vele szemben. Ja, nem mellesleg drágább is.
Míg pl a 45/1,8 egy nagyon baba kis ár-érték bajnok. Na ilyenből hiányozna több. -
konyi79
addikt
válasz Ereshkigal #88521 üzenetére
Blabla. M.Zuiko pro
Az egy objektív széria az Olympusnál, jellemzően F1,2 fixekkel és F2,8 zoomokkal -
konyi79
addikt
válasz Mercutio_ #88514 üzenetére
Nem tudom, hogyan válaszoljak neked óvatosan, de igen, függetlenül attól, mennyire van értelme a mostani FF-et mindenkinek áradattól.
Az mft számtalan előnye közé eléggé hátra sorolnék egy 3000$+-os vázat, a 300f4-en kívül én nem is tudom annyira értelmezni már a pro vonalat se. -
konyi79
addikt
Sziasztok,
van egy felesleges Olympus 10%-os voucher kártyám, aki szeretné elhasználni az keressen meg, elküldöm neki szívesen postán. Természetesen a topik aktív tagjai előnyben.Ja, ajándék.
-
konyi79
addikt
válasz FirstTripla #88212 üzenetére
Ha várni kell ugyanannyit a kép elkészülte után, az azért van, mert be van kapcsolva a hosszú expós zajcsökkentés.
-
konyi79
addikt
A powerbankok kapacitásánál sokszor az alap Li cella kapacitását adják meg, ami 3,6V-os. Azaz a 8000mAh powerbank 28,8Wh-s, tehát leadható teljesítményre célszerű átszámolni. Ott lesz még veszteség azt az USB 5 Voltjára feltolni, meg a töltő oldalán megint visszatárolni a 3,6V-os cellába (ami töltöttségtől függően kb 2,9-4,2V között van.
Szóval a GX80 7,4Wh-s akkuját ha 3x feltölti a 8000mAh-s powerbank, az már jó. -
konyi79
addikt
válasz FoxiestFox #88052 üzenetére
Lens booster / Lens turbo / Focal reducer néven olvass utána.
Ja, pont bele szerkesztettem.
[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz Speeedfire #88039 üzenetére
A 2-es még több rekeszlamellával bír, a 6-7 talán valamivel élesebb. Meg a végének ha jól rémlik van valami bevonata, ami azért túl sokat nem ér.
Persze. Itthon is lehet, érdemes normálisabbat venni, legyen rendes végtelened, meg ne faragja szét a bajonetted. -
konyi79
addikt
válasz MrChris #87887 üzenetére
Én konkrétan amit meghagyok itthon leméretezem úgyis fHD-ra, nem akarok tárolni még 100Mbps 4k videókat se. Örülnék, ha szétválna végre a piac a felismeréssel, nincs szükség a gyerek 1 éves szülinapi tortájának szétcsapkodását 4k-ban megőrizni. A 8k meg maradjon majd meg a tartalomgyártóknak.
-
konyi79
addikt
válasz MrChris #87880 üzenetére
Ha a 8192 széles 8k-val számolunk felszorozva a 3:2-es képaránnyal 45Mp-t kapunk, ami simán bruttó 47. Tuti ezért fejleszti azt a szenzort a Pana. Mft-ből a 4:3 képaránnyal őrült nagy, 50Mp-es felbontás kellene ugyanehhez. biztos vagyok benne, meg lehet azt is csinálni, de a nagy dinamikájú videók korában úgy tűnik más utat keresnek.
Persze várjuk ki, milyen lesz az a 4k 60p, mostanában mindig van valami csapda. Croppol-e, ugrik e sorokat kiolvasásnál stb. Azt látjuk, a sony megcsinálja pixel összevonással, de meg is izzadnak a vázak vele - szó szerint. Ahhoz a 4k/60p-hez piszkos nagy számítási kapacitás kell, marha gyors szenzorral. Ha ezt teljes szenzor kiolvasással meg tudja majd csinálni és nem fől le közben, le a kalappal. de akkor az azt is jelenti, már most tudnák 8k-ban is szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
konyi79
addikt
válasz ReSeTer #87827 üzenetére
Az Olympusnak az E-M5 több, mint 3 éves, az E-M1 kettő. Sonytól biztos jön egyszercsak a 6500 fölé/helyett valami meg az A7s2 utód valamikor.
Ezek persze ettől függetlenül fantasztikusan jó gépek, de részben az utód az új árukat, na meg a használtpiacukat is a vevők javára billentheti.
Én nem azt mondom, aki E-M10 mark1-et akar venni az aprón várjon hónapokat, mert feleződik az ára, de a fentebb leírt típusoknál kis türelemmel százezreket lehet talán spórolni. -
konyi79
addikt
válasz Tin_Shield #87622 üzenetére
Persze, a hátránya a kötöttsége, nem lehet kettőre optimális a mérete egyszerre.
Az meg a mft kerek ahogy van tényleg jó, csak nem a gyártónak. Ahogy olcsósodnak a FF gépek és elhúznak technológiában nem opció sokaknak a kicsi szenzor. Az mft megjelenésekor még sok esküvőfotós is APS-C géppel nyomta, ma meg minden második kínai turista nyakában A7 lóg. Tudom nincs rá szüksége, de ott lóg. Így az mft-ből nagyon úgy tűnik, csak előre tudnak menekülni. -
konyi79
addikt
válasz Tin_Shield #87620 üzenetére
Abban teljesen igazad van, a méretkülönbség sokkal jobb, mint APSC-FF oldalon. Azonban annak előnye, azonos bajonettel ki lehet hozni. Itt viszont nagy kérdés, mit tudnak ezzel kezdeni, illetve a piac eltart-e egy gyártót (mégha ketten is vannak) két bajonettel.
Én is nagyon sajnálnám a rendszert. -
konyi79
addikt
Úgy tűnik értelmet nyer mire vártak ennyi ideig egy új szenzorral meg a pdaf-el.
De valahol logikus, egy új rendszerrel sokkal jobban tudnak keresni, mint szenzorban egyre jobban leszakadva nyakukon a bődületes mft használtpiaccal. Emellett elgondolkodtató, így végignézve a rendszerek életútját. Ezután 8-10 évente kitalálnak valami újat, kukázva a régit lehessen megint eladásokat generálni? Mert abban biztos vagyok, ha a Pana kijön FF vázzal, sokkal nagyobbat fog ütni, mint a Nikon, egyszerűen mert kényszerhelyzetben van, és tényleg oda fogja tenni magát. -
konyi79
addikt
válasz MrChris #81052 üzenetére
Van 30 macro, ami sötét is (f3,5) meg nem is túl jó. De ott a Zeiss Touit 32f18, meg FE is akad a 28f2 ami nem elvetemült nagy, persze nem mft szemmel nézve, meg Batis 25, persze azt már bűn APS-C-re tekerni. De a Sigma 30 is natív af üveg. Persze ettől egyik se ekv 40. Na azt pont nem lehet kihozni. Összerakható Sonyra 30, 32, 38, 42, 45, 48, 53 natív af üvegből, de 40 pont nem. Meg persze akkorából sem, mert az egy marha pici üveg.
De ez mit bizonyít? Ezt a dolgot már nagyon el kellene engedni. -
konyi79
addikt
válasz n.andras74 #80810 üzenetére
Van, persze hogy van. Az elmélkedés a vacak programozásról, meg a gyártók mostani szokásairól szólt.
Ebben a topikban kérj segítséget, ott jobban értenek hozzá (összefoglalót kérlek olvasd el először). Amit tudni kell, laptopon kötnöd kell némi kompromisszumot sebességben, de nem vészes, én is azt használok. Viszont ne engedd magad lebeszélni egy normális házba pakolt i7-ről (ne u változat, valós 4/8 mag/szál legyen!), mert a throttling a játékosok ellensége, nem a szakaszosan terhelő képszerkesztőké. RAM minél több, ha egy modul van most csak benne nem baj, lehetőleg min. 8GB-os legyen, főleg ha forrasztott. SSD alap, de utólag is rakhatsz HDD helyére, ha jobban jössz ki.
Kijelző természetesen IPS 100% RGB színtérrel, minimum fHD, ha 4k belefér vigyázz, azok van úgy színre rosszabbak. 1000€ már elég kell legyen egy normálisra.[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
Csináltam próbát egyszer, 30db 24Mp RAW kép feldolgozása CPU vs GPU. 4720HQ 2 perc, GTX960M 4GB GDDR5-tel 1:30. A dolgot árnyalja, nem LR volt, C1.
De pl MrChris tudna mesélni, a Vegas topikban is mennyi a sakkozás, működjön kicsit, valamit, valami kodeknél, egy-két effekten a GPU. Mostanában laptopot venni ilyenre nem lesz egyszerű, egyre inkább tolják mindenütt a kiherélt u-s procikat, mert milyen jó az nekünk...
Valójában egy vicc egyébként, mindenütt GPU így meg úgy gyorsít, közben meg itthon a nagy lóf@szt. Max bitcoint bányászni. -
konyi79
addikt
válasz voriae #80641 üzenetére
Én simán rekeszelek, legfőképp ha a napot a képre rakom. A4 nyomatban még simán el szokott menni, persze olyankor már ügyelni kell az ISO-ra, meg jó ha van állvány. Meg ami a képeden is látszik, szenzor, obi legyen tiszta! Rekeszelve minden porszem meglátszik. Valóban, mi a határ, ahol mft-n már nemigen vállalható a difrakció miatt egy fHD kép?
Stacking is megoldás, csak azzal lehet szórakozni, meg a nap attól nem lesz jó.. Bár f8-on 9mm-en nem tudom van-e értelme... -
konyi79
addikt
válasz topikk #80635 üzenetére
Nem ismerem a 9-18-at, hogy viselkedne rekeszelve, de én a nagylátómmal ezt a témát simán meglőttem volna f16-18-on, legfeljebb állványon alap iso-n. Lehet a difrakció odavert volna kicsit a pixel peepereknek, de a napból meg a rekeszelés csinált volna egy frankó csillagot.
-
konyi79
addikt
Egy mft szenzornak nem ISO6400-on kell szerintem versenyeznie a többivel, hanem önmagával ott, ahol használva van. Elsőre ami tetszett, a dinamika jobban megmarad az érzékenység növelésével, de belemélyedve az se.. Bár ezek csak számok, de ha úgy javult az ISO 200 már nem 122 hanem 83, nem is olyan nagy a fejlődés..
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
válasz silmatauki #80043 üzenetére
Na úgy néz ki ilyen szélsőséges nagy kontrasztú vékony élekkel már nem igazán tud mit kezdeni. Szóval itt sincs tuti recept, mindig a helyzet dönti el. -
konyi79
addikt
válasz silmatauki #80036 üzenetére
CA korrekcióban próbáld ki ne az obi profiljával, hanem Analyze -re kapcsold. Sony üvegeknél sokszor jobb eredményt ad, elég jól működik.
-
konyi79
addikt
válasz MrChris #80033 üzenetére
Az egész bilivihartól függetlenül (ami azért már tényleg paranoid hogy ráugrottál econra a SEL1650 fétissel) tényleg dobd már be az eredetit, kíváncsi vagyok tényleg mitől ez a szellemkép, mert ilyen optikai hiba, ami a hídon sétáló emberen van, nincs.
[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz MrChris #80022 üzenetére
Amit te ekézel folyamatosan, az a SEL1650 akar lenni. Egyébként tényleg érdekelne az exif, mert ez a szellemkép egyáltalán nem jellemző szerintem rá, meg hasonló maszatot eddig csak az asszony tudott vele gyártani, mikor használat előtt modszeresen bekente a hidratálóval a kezét. Is. Nem tudom honnan szedted a képet, de így amit az emberen meg a hajón látok, sokkal inkább egy multi expós hdr/zajcsökkentés user hibának gondolom.
A sarki problémája pedig abból adódik, ekkorában nem lehet 1650-et apsc-re csinálni, ha megnézed nincs is másnak hasonló kicsi se. Teljesen lerekeszelve látszik is, nem rajzol a sarkokra semmit. Igazából ettől bőven élhető, videóban meg pláne nem zavaró, mivel a 16:9 miatt pont a kritikus részek leesnek. Viszont ha buksz a halszemre korrigálatlanul 16mm-nél is nagyobb a látószöge.[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
Nekem magyon gyanús a megszokott EU felár + jellemző HUN felár + magyar ÁFA mellett lényegében egy USA USD brutto itthoni ár.
Persze legyen igazad, de tényleg. Járjanak ide usákiából nettósított vázakat kihordani, de amíg nem vett senki óvatosan kezelném. Persze benne van az egyenletben, felmérték a piacot milyen erős mezőnyben kellene eladni néhányat... Csak az nem mérték fel, mennyivel nagyobb a tengerentúli piac?Na remélem benéz az oly mintabolt, ha még nem is árulják, tudni biztos tudják már mi az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
-
konyi79
addikt
Nálam egyetlen egyszer merült fel problémának a 30min limit. Egy tanár ismerősnek kellett volna egy teljes tanóra anyagot valami bizottsági anyaghoz megszakítás, vágás nélkül felvenni. Ott meglőtt mind a melegedés (5N, A6000) is meg a limit is klőtte a dolgot, tudjak segíteni. Az összes többi videós témánál home userkélnt még csak a melegedés se volt soha korlát, nemhogy a time limit. Ja de, mértem meddig bírja az akku...
Szóval nem azt mondom nem valós igény, de eléggé rétegprobléma. Nemhogy a való világban, de itt a fórumon is. Pedig itt aztán...hito:
Mert 15-20 perc után nem nyúl egyszer sem víz után, vagy valami, 2x megnyomd a gombot? Nem maradsz ott le semmiről.[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz mikrofon #78848 üzenetére
Már bocs beleszólok a szomszédból, én sony-n élek, de nagylátózok. Annyira, van 10-18 F4 (ekv 15-27) meg 12 F2 (ekv 16) üvegem is. Nagylátóval még az f2-vel is alig-alig tudsz témát leválasztani, arra aps-c-n is kevés az f2, nehogy mft-n a 2,8. A csillagos ég fotózásán kívül szinte mindig diffrakció határára rekeszelve fogod használni, ahol legélesebb az obi. Beltérben se fog megmenteni az a kis fényerő. Szóval
eddignem ígért Studi jutalékot a cuccát eladni, de én azt hoznám el, vagy akkor már megvárnám a véleményeket a Laowa 7,5 f2-ről, ha annyira a fényerős nagylátóra gyúrnék. -
konyi79
addikt
válasz hibavissza #78563 üzenetére
Ezt most jól kitekerted.
Nem, csak annyit elb@xtunk 2 tepsi rizst.
De még pálimkát főzhetünk belőle. Attól béke lesz. -
konyi79
addikt
válasz hibavissza #78553 üzenetére
Ezzel frankón leírod miből fakad a FF lapka ISO előnye. Viszont mivel mindkét tepsiben egyforma réteg rizs van, a nagyobb tepsivel hatékonyabban dolgozol (ISO), de ugyanannyi ideig kell az esőn hagyni megpuhuljon.
-
konyi79
addikt
válasz t72killer #78484 üzenetére
Ja, a natív obik java ios, a 40 meg nem 15. Persze csavarhatod ameddig akarod, a témát/időket is meg a mérést is, kb mindig ezt csinálod. Míg én erre reagáltam, amit persze meg is bántam, mert minek...
Merci:
Sry, itt nekem gurult el attól, már megint a kék az piros, mert nem zöld... kussoltam.[ Szerkesztve ]
-
-
konyi79
addikt
válasz Mercutio_ #78433 üzenetére
Nem vagyok odavalósi, pontosan nem tudom, de úgy rémlik egy frissítés után lettek ezek igazán használhatók ott is, de tény, legalább vannak.
DE. Abban teljesen igaza van Parcinak, igazából mindegyik teljesen jó szinte bármire. Egyik nyilván jobban erre, másik jobban jó amarra. Ezek a szempontok, meg akármi okból meglévő szimpátia alapján választott itt mindenki rendszert, majd védjük itt az álláspontunk, vagy csak egyszerűen szórakoztatjuk egymást (link by magdie).
Pár napja emkorec oldalán egy kicsit sem reprezentatívnak tekinthető szavazást indított egy cikk végén, ami azért felettébb tanulságos. Vártam pár napot, visszanéztem, gondoltam majd bedobom ide... Ennyit itt a viharunkról a biliben, hát ezek normálisak? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest